{HUOM! Vuodatuksella on selkeesti työvoimapula, kun sivuston päivitys kestää niin tuhottoman kauan, että tuolla sivupalkissa oleva arkisto, otsikon "Kaikki" alla on edelleen vajaa. Kunhan saavat paskansa kasaan, niin kaikki yli 270 postausta löytynee vanhalta paikaltaan.}

Tässä on viime aikoina useempiki blogisti työntänyt sormensa tähän taikinaan.. siis, mun silmissä, melko tuoreeseen debattiin siitä, että ”tarviiko olla dysforinen, jotta voi olla trans”. Ainakin Supi, Tikattu ja Anshalla on kirjottanu yhden tai useemman jutun aiheesta. Mä en oikein tiiä onko mulla vieläkään sellasta.. sanotaanko.. ikäänku ”staattista” näkemystä tähän aiheeseen.. niinku en tiiä onko oikein mihinkään muuhunkaan. Monen asian / aiheen kans on se, että toisena hetkenä on menossa telottamaan ihmisiä kadulle ja toisena elättelee haaveita jonkinlaisesta harmonisesta utopiasta, jossa kaikki pystys elään rinnakkain. Ensimmäinen ei oo järkevää ja toinen ei oo mahdollista. Joten.. öö.. ihavitusama.. mutta täältä nyt sitten pesee ja linkoaa!

 

Nykyaikana pakollinen prologoi sanojen etymologiasta ym.

Jos katotaan termin ”transsukupuolinen” historiaa, niin sehän menee jonnekki viime vuosisadan alkupuolelle kun ekoja tunnettuja, dokumentoituja tapauksia on alkanu ilmestymään. Ihmisiä, jotka on kokeneet niin käsittämättömän suurta ahdistusta, inhoa ja jopa vihaa omia sukuelimiään / kehoaan kohtaan, että ainoa pätevä ja toimiva ratkaisu on ollu lääketieteellinen interventio, feat. mekaaninen kehon manipulointi. Englanninkielessä biologista sukupuolta on markkeerattu termillä ”sex” ja affiksi ”trans” puolestaan tarkottaa ”yli” tai ”tuolle puolen”. Tästä siis alunperin termi ”transsexual” eli ”jokin sellanen joka ylittää biologisen sukupuolen”. Siis ylittää sen puolelta toiselle, kuin ne sammakot siinä vitsissä, sillä erotuksella että transihminen ei jää auton alle matkan varrella, vaan ihan oikeasti päätyy sinne toiselle puolelle.

En oo saanu tän kirjotushetkeen mennessä kaivettua mitään luotettavaa infoa siitä, onko vaihdokkaita todistettavasti – tai ees dokumentoidusti – ollu olemassa ”aina”, joten en koske siihen kysymykseen. Sillä ei toisaalta oo myöskään vitunkaan vertaa merkitystä nyt, onko joku ollu olemassa 200 vuotta sitten, vai vasta 20 vuotta sitten. Se millä on merkitystä minkään <asian> kohdalla, on se, onko se olemassa nyt ja todistettavasti. Jos katsotaan tilastoja siitä, kuinka moni populaation jäsen, joukon alkio, on hyötynyt merkittävästi hormonihoidoista / leikkauksista, on kiistatonta että ilmiö on todellinen. Se, että ASMR:ää tai synestesiaa ei voida ”empiirisesti tutkia / todistaa olevan olemassa” vaan ne on olemassa vain niitä havainnoivien / kokevien, siihen joukkoon kuuluvien alkioiden kautta – niiden subjektiivisessa havaintomaailmassa – ei vaikuta olevan läheskään yhtä monelle yhtä vaikee diilata ku transsius. Syitä saa jokainen lotota omalla kupongillaan.. sillä mä tarjoan sitä samaa universaalia misantropialla kuorrutettua vihaa: Ihmiset on kusipäitä. [Sen lottoamisen ohella, jos joku lukee mun blogia pelaten juomabingoa, niin ihmislajin dissaaminen varmaan on yks ruuduista.. otahan hörppy toveriseni. :D]

Termi on suomeks käännetty transseksuaali, kuten ”homosexual” on käännetty ”homoseksuaaliksi”. Etymologinen tausta tässä on tietysti että ”homo” tulee kreikasta ja tarkottaa ”sama” kun taas ”hetero” tarkottaa ”eri”. ”Sexual” puolestaan on adjektiivi, joka tarkottaa sekä ”jotain joka liittyy seksiin” että ”jotain joka liittyy sukupuoliin”. Täten siis logiikka sanojen takana on seuraava:

homosexual” = ”jokin joka liitty seksiin saman kans”

heterosexual” = ”jokin joka liittyy seksiin eriävän kans”

transsexual” = ”jokin joka liittyy sukupuolen ylittämiseen”

Toisin sanoen, ”-sexual” pääte tarkottaa kahdessa ekassa seksiin liittyvää samuutta / erilaisuutta kun taas kolmannessa sukupuoleen liittyvää ylittämistä. Tästä aiheutu hämmennystä, koska suomessa ”-seksuaali” tarkottaa lähinnä seksiin liittyvää kiinnostusta; ”homoseksuaali”, ”heteroseksuaali”, ”biseksuaali” – siis ”samaseksuaali”, ”eriseksuaali”, ”tuplaseksuaali”. Koska suomenkielessä ”seksi” ei viittaa muuhun ku panemiseen, hässimiseen, naimiseen, bylsimiseen, kiksauttamiseen, kairaamiseen, nussimiseen, vaakamamboon, paritteluun, kopulaatioon, tikkaamiseen, haarukointiin, nylkyttämiseen, lölläämiseen, poraamiseen, kuksimiseen, kutemiseen, luonnossa maksamiseen, hetekkahumppaan, tuikkaamiseen, painamiseen, sekstailuun, makaamiseen, jörnimiseen tai pumppaamiseen, niin siks oli ihan perusteltua alkaa etsimään tehokkaampaa tapaa välittää informaatiota, kehittämällä kieltä / sanastoa. Muodostu termi ”transsukupuolinen”, joka on käytännössä käännettävissä samakstranssexual” kun muistetaan että ”-sexual” tarkottaa kahta eri asiaa. Mun Bestikseltä omaan sanavarastoon adoptoitu ”vaihdokas” on vaan lyhyempi tapa ilmasta asia, ja – kuten monelta oon saanut kuulla – koska mulla on aina pilke silmäkulmassa, niin pätenee tähänki; jotta (monelle) raskas asia olis ees hiukan vähemmän raskas... Ja oon varsin tietonen, BTW, siitä että mitä se on entisaikoina tarkottanu, luonnollisesti otin siitä selvää ennen adoptointia, sinä kuppanen kaaliaivo, joka olit jo mesoamassa kommenttiosioon asiasta; mee vaikka vuorille veistään tattia sen sijaan. :D

 

(Näennäisesti?) sopuisaa yhteiseloa

Noniin. Nyt kun taas on aukottomasti ja tyhjentävästi käyty tää pakollinen prologipaska läpi, jotta kukaan keinonokkela ja pseudo-viisas tai kvasi-älykäs nollasirkkainen ei voi alkaa ulisemaan klorofylliä vaille jääneillä kääpäaivoillaan mitään siitä ekaluokkalaisenki argumentaatiokyvyille häviävästä ”gender ideologiasta” tai muuten ”sex” ja ”gender” pallottelusta, päästään itse asiaan. Jos kuitenki tekee mieli kokeilla onneaan, niin meeneppä eka lukemaan mun [LINK]Sota transsukupuolisuuden puolesta Osa V-I ja V-II, murru ja koeta parantua ihmisenä, koska pyyhin sulla lattiaa jo ennenku ajattelit ees mesota – oot jo käytettynä kaatiksella, senkin persriepu.

Siis. Ilmiö todella on saanut alkunsa siitä kun populaatioon syntyi yksilöitä, joilla oli ihan silmitön ahdistus niiden sukuelimistä, kehonmuodoista, sosiaalisesta roolista, ihan sama mistä kaikesta, mutta se oli kuitenkin magnitudiltaan sitä luokkaa, että interventio oli ainoa keino ees yrittää estää elämän sietämättömän suuresta tuskaisuudesta johtuva itsemurha. Vuosien varrella on koetettu kaikkia mahdollisia psykiatrisia ja psykologisia hoitokeinoja, joista yksikään ei ole dokumentoidusti antanut / palauttanut psyykkistä / fyysistä / sosiaalista toimintakykyä, kun taas lääketieteelliset interventiot ovat. [Vastaväittäjät on hyvät ja linkkaa mulle kommentteihin / lähettää mailiin maksuttomia linkkejä, puolueettomasti rahotettuihin, vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Rule 11 applies.] Vuosien varrella myös yhteiskunta, asenteet ja ihmiset on muuttuneet. Toki kaikki on kulttuuri-, ystäväpiiri-, valtio-, tai muuta sidonnaista. Seksi ei oo enää samalla tavalla tabu, eikä seksuaalisuus myöskään. Naisia seksualisoidaan, ne tekee sitä myös ite. Miesten paidattomuutta ei kummastella.. masturbaatiota ei hävetä, pornoo ei piilotella, fetissejä syleillään ja pedareista tehdään (anonyymeja) dokkareita. Seksuaalisuus kaiken kaikkiaan on kiehtova ja helvetin moninainen aihe, jota vois pohtia ja tutkia vaikka vuosituhannen verran... Mut nyt just mä en ehdi ku mun pitää hei kirjottaa tätä.

Mähän en oo koskaan ollu valmis myymään yksityisyyttäni mainostajille, anonymiteettiani internetpalveluntarjoajalle tai valtiolle.. enkä oo ollu kovin kiinnostunu olemaan tekemisissä sen kusipäälauman kans, jota suurin osa populaatiosta edustaa. Joten en oikeesti oo kauheen hyvin kartalla, millon on emergoitunut ylipäätään kaikki aseksuaalisuus, sukupuolettomuus, androgyynisyys ja muu.. Mutta se mitä oon ite subjektiivisesti havainnoinu, on että vielä tän vuosikymmenen alussakaan, ei ollu puhetta missään juuri mistään muusta ku transsukupuolisista. Muistan käyneeni joskus eräässä tukiryhmässäkin.. niin siellä ei ollut ketään muita kuin vaihdokkaita. Ei sukupuolettomia, nestesukupuolisia, androgyynejä, ei ketään muusuja (en tarkota alentavaan sävyyn, vaan oon laiska kirjottaan). En tiiä että eikö kyseisiä yksilöitä ollut vielä olemassa, eikö niiden kokemukselle / ilmiölle ollut vielä nimeä, vai eikö se vaan ollu tullu ilmi samalla tavalla, vai johtuuko se havainto just siitä ku ”en oo missään”.

Joka tapauksessa, kun tätä blogia perustaessani esimerkiks otin selvää sitten tuosta.. hmmm.. tekis mieli sanoo poliittisesta termiviidakosta [Siis hei! Verratkaapa nyt vaikka lääketieteen, biologian, pneumatiikan tai signaaliteorian termistöä mihinkään poliittiseen termistöön – eikö nyt oo aika kusista paskaa kun aiemmissa ne on melko eksaktisti määritelty, lähes absoluuttisella konsensuksella, että mitä mikäkin tarkottaa, kun taas politiikka on täynnä mitä kummallisempia ja ympäripyöreämpiä summerisanoja..! ..!! Ja sitte kehtaavat vielä urputtaa siitä että ”ei tyttöö voi määritellä minkään muun ku pillun perusteella”, vaikka tyyliin mitään muutakaan ei oo eksaktisti määritelty / sovittu, muutenku erittäin spesifeissä konteksteissa..] niin siihen aikaan oli mun silmissä jotenki ihan hyvä sopu vielä kaikkien kesken. Oli olemassa transsukupuolisia, joita ahdisti, inhotti, oksetti, ym., omat elimet, keho, roolit ja muu, sitten oli olemassa sukupuolettomia, jotka ei oikein kokenu olevansa uroksia eikä naaraita, joita ei ahdistanu, inhottanu, oksettanu, ym., omat elimet, kehot, roolit.. mahdollisesti ne pyrki kuitenki ulospäin näyttämään mahdollisimman sukupuolettomilta. Mutta vaikuttivat silti sisäistävän, mitä ovat biologisella, anatomisella ja fysiologisella ym. tasolla. Ja samoin sitte kaikki muutkin mahdolliset, joita siihen aikaan 2010 – 2015 ei ollu juuri muuta mun mielestä ku sukupuoleton, nestesukupuolinen, androgyyni ja ”mä en oikein tiiä vielä kun oon vähän eksyksissä, mut kyllä se ajan myötä siitä selkiytyy, niinku kaikilla muillaki”..-nen / -aani / -eeni / -yyni [kuka muistaa yläasteen kemian tunnit? :D] Jotenki tuntuu että sillon oli jonkunlainen tietty ymmärrys kaikkien välillä. Kukaan ei kyseenalaistanut ketään, kukaan ei mitätöinyt ketään ja koko sukupuolifriikkien vähemmistö liikku yhtenäisenä rintamana sortoa ja vihaa vastaan.

 

Eripuran kipinä

Sit tapahtu *jotain* .. enkä osaa itekkää sanoo mitä, mutta yhtäkkii koko homma levis ku paska tuulettimeen! Vaihdokkaita syytetään patriarkaattia ylläpitäviks, sille perseensä myyneiks, suppeiks, ahdasmielisiks, transsukupuolisuutta patologisoiviks persnaamoiks, sekä niiden oikeuksiin, niiden elämän etäisesti jotain siedettävän kaltaista muistuttavaks tekeviin hoitoihin, yritetään puuttua.. Niin tuskin tulee ihan vitunmoisena yllätyksenä, että puolustus herää, valmistelee tykistön, antaa koordinaatit ja antaa jytistä? Totta kyrvässä pitää hei puolustautua ku joku tulee päälle! Joten muusuja vastaavasti pilkataan niiden jupiter-, maa-, avaruus- ja pohdintosukupuolistaan, sekä syytetään sukupuolierojen kieltämisestä, sukupuolten eliminaatiosta, sekä hyökätään transhumanistisen / postgenderistisen ajattelun kimppuun.

Mä en osaa sanoa taas muuta, kuin: Vittu että ihminen paska eläin! Vittu että politiikka on pelkkää kusen imemistä! Jos ihmiset joskus oppis, että se, että toinen uskoo Lentävään Spagettihirviöön ja toinen Jumalaan ei a) poissulje niiden kahden ihmisenmuotoisen kyrvän yhdessä elämistä, joka puolestaan EI edellytä että b) ne jakais yhtenäisen subjektiivisen havaintokuplan.

Tää on ilmiönä täsmälleen sama ku se, että joku kristitty ei tuu toimeen jutkun kans, joku suomalainen ei tuu toimeen venäläisen kans, joku rockabilly ei tuu toimeen hopparin kans, joku spartalainen ei tuu toimeen ateenalaisen kans, joku amis ei tuu toimeen lukiolihan kans, .. mikä tahansa <T> ei tuu toimeen <S> kanssa, jossa T ja S on wild. Ainoa mikä vaihtelee on se, miksi tämmöset mulkunlutkuttajat ei tuu toimeen keskenään. Riippumatta siitä, minkä kukaan yksilö antaa vastaukseks, on todellinen vastaus jälleen se sama: Koska jokainen on nii vitun itsekäs ja narsistinen, että luulee olevansa ”tän leffan” tähti, luulee että ainoa tapa havaita maailmaa on se oma kupla, luulee että on oikeessa ja kaikki muut väärässä, pelkää ja ahdistuu mistään uudesta ja haastavasta – mahdollisesti siks, koska on todella alhanen itsevarmuus ja siks kokee kaiken hyökkäykseks? – sekä ei ole valmis vastaanottamaan, kohtaamaan, oppimaan.. sellanen ihminen on yksinkertasesti tyhmä! Siis vittu epä-älykäs! Sellane ihminen ei ole eduks ees omalle selviämiselleen, koska sen toimintamalli on haitallinen sille ja ympäristölleen, joten evolutiivisesti (ja sosiaalidarwinistisesti! >:D) sen kuuluis sillon menehtyä, jonka se tekiskin tän yhteiskunnan ulkopuolella, koska puris jokaista laumansa edustajaa, yhden ollessa erikätinen, toisella luomen ollessa väärässä kohtaa ja kolmannella ollessa väärän väriset hiukset. Muut elelis laumassa tyytyväisinä mussuttaen tuoretta hirvenlihaa samalla ku ne raatoaivot riutuis rumaks ruhoks yksinään, fuck yeah!

Sitten kun sellasen sulkeutuneen, omaa kuplaa haastavaa informaatiota torjuvan, sokeasti huutavan ja kuurona katselevan, narsistisessa harhaisuudessaan elävän, kehäpäätelmiä tarjoavan, pseudo-tieteeseen nojaavan, itsevarmuuden olemattomuudesta kärsivän, omissa määritelmissään piehtaroivan, itsekkyydessä rypevän, kaiken itsestään poikkeavan olemassaolon kieltävän, ”tän leffan” päähenkilönä olevansa kuvittelevan ja kaikin puolin muutenkin vitun sakkasen aatteen ympärille kerääntyy aivopieruista koostuva, ihmismassaa muistuttava lihakaatopaikka, ollaan todistamassa intersektionaalisen feminismin syntymää, sekä jokaista sen tapahtuman jälkeistä marssia, flashmobia ja mitä tahansa muuta myrkyllistä ryhmittymää, joka löyhkää kehitysvammaselta kilometrin päähän, vaikk tunkis menkkarveri-ripulipaska-spermakeittoa sieraimiinsa.

Antiikissa oli lukuisia aatteita tai alkiojoukkoja, joiden näkemys / havaintokupla oli toisistaan eroava tai jopa poissulkeva. Yllättäen kyllä, en oo niin perehtyny, että voisin sanoo mitään siitä, että kuinka paljon esimerkiks stoalaiset ja hedonistit on murhannu toisiaan tai tapellu keskenään.. mutta väitän että ei lainkaan. Jos oon väärässä niin, siten sen kuitenki olis kuulunu olla; siten se olis ollut ja siten se olis myös nyt, JOS ihminen ei olis sellanen alhainen, paskaa inhaloiva matokuoriainen. Mutta suurin ero stoalaisiin ja hedonisteihin Antiikissa ja näihin sukupuolen ympärillä pyöriviin ”aatteisiin” on se, että stoalaiset ei pyrkineet rajottamaan hedonistien omaa toimintaa tai määrittelemään hedonistejä (uudelleen)! Vaikka ne oliski olleet eri mieltä. Vaikka ne oliski olleet toisensa poissulkevia aatteita. Ja! vaikka ne oliskin pyrkineet vielä rajottamaan niiden toimintaa, niin ainaki sen ajan ihmiset oli sen verran älykkäämpiä ku nykyajan intersektionaaliset femakot, että ne ei sentään yrittäny määritellä jotakin toista joukkoa, josta ne ei tiedä mitään, jonka alkiona elämisestä ne ei tiedä mitään ja johtuen edellisistä, jota ne ei voi ymmärtää.

 

Ihminen, joka eli yli 2 500 vuotta sitten oli järkevämpi ku nykypäivän fundisfemakko.

 

Vaihdokkuus.. transsukupuolisuus.. ei koskaan ollut poliittinen aate, vaan vakava, hengenvaarallinen, invalidoiva ja immobilisoiva tila / sairaus / <whatever>, joka saattaa kärsijänsä (lähes) katatoniseen tilaan. Neurologian, endokrinologian, (neuro)biologian ja muiden ammattilaisten epätoivoisesti yrittäessä selvittää ilmiön etiologiaa aina vaan parempien hoitomenetelmien kehittämiseks, on ainoa taistelukeino siitä kärsiville, edes etäisesti ihmisarvoista ja siedettävää muistuttavan elämän saavuttamiseks, medikaalinen interventio. Oon kirjottanu siitä vissiin huomattavasti tän blogin alkuaikoina: Ei se ole mikään sellanen se prosessi, johon jengi menee hymyillen, innokkaana, optimistisena ja malttamattomana. Se on tyypillisesti ja monelle viimeinen vitun oljenkorsi siinä kädessä, jossa lukee ”Elämä”. Moni on joutunut läpikäymään helvetin päänsä sisällä hyväksyäkseen sen että on niin ”viallinen” (joka kenties johtuu ympäristöstä?), jotkut on jopa yrittäneet eheytystä (tai pakotettu sinne), moni käy terapiassa siks koska elämä on niin vitun mahdotonta kun kaikki tuntuu ristiriitaselta ja siltä että ”ei tän pitäs olla / mennä näin”.. monelle leikkaus on helvetin pelottava ja suuri operaatio, jonka tuloksista on vain vähän, jos sitäkään, takeita.. niin massiivinen operaatio, että pöydälle tai jälkikomplikaatioihin voi kuolla. Eikä niitä nappeja / piikkejä / laastareita / geelejä mitenkää innolla vedetä, poisluettuna se nautinto mikä tulee niiden positiivisista vaikutuksista, koska kuka nainen tahtois munsarjansa tablettimuotoon pakattuna tai pillunsa kalannahalla sisustettuna, mies kiveksensä nestemäisenä ruiskun sisällä tai kyrpänsä reidestä kääretortuks pyöriteltynä!? Kyllä siinä ollaan tietosia niiden potentiaalisista haittavaikutuksista, ja jos ei oo nii sietäs olla ainaki. Mutta samoin niitä potentiaalisia haittavaikutuksia on kaikissa ulkopuolelta kehoon työnnettävissä substansseissa — tai jopa vaan kasviksissa (jos oot allerginen)!  Monet vaihdokkaat ei koskaan pysty kohtaamaan, käsittelemään saati hyväksymään, että ne on ikuisesti pelkkiä siluetteja siitä geneettisestä ”ylivertaisesta esikuvastaan” – ääriviivat on kohdillaan mutta sisältö on mustaa... Kaikkien mahdollisten ja nykyajan hienoimpienki operaatioiden jälkeen voi olla silti yhtä paha olla kuin sillä, joka halvaantu kaualasta alaspäin, jolle on yritetty antaa exoskeletonilla liikkumiskyky takas.. voi olla että se kuinka kauas jää maaliviivasta on kaikesta positiivisesta vaikutuksestaan siltikin niin musertavaa, että ei kestä ja päättää elämänsä siks. Ei eroa puolestaan mitenkään siitä että tekee sen eron, lapsen kuoleman tai raiskauksen takia — ei ole merkitystä sillä mitä ei pysty hyväksymään ja lopettaa elämänsä, se on silti sama asia. Monet ei koe siinä olevan mitään intoilua, ylpeyden aihetta tai bailattavaa, että niiden kullit on tehty reisien ihosta tai tussut paksusuolesta – mieti omalle kohdalles, jos kykenet senkin antipaattinen pasta-aivo. Se on toivonsa menettäneen, päivttäin itsemurhaa harkitsevan, lohduttoman ihmisraunion viimenen toivo, jonka jälkeen ei oo muuta jäljellä ku arkku. Ei monikaan tahtois läpikäydä niin järisyttäviä operaatioita läpi – jos vaan olis joku muu vaihtoehto. Mutta kun ei perkele ole! [Sinä joka huusit sieltä perältä ”on se vaihtoehto, että hyväksyy sen” niin jos et koskaan värjää hiuksias, lakkaa kynsiäs, ota yhtäkään tatuointia tai läväriä ja kuolet iloisesti hymyillen syöpääs, jos sellasen joskus kehität itelles, niin sitten voidaan keskustella siitä että pitääkö kaikkien hyväksyä kaikki kortit mitä Kosmos nyt sattuu käteen jakamaan.]

Ainoa politiikka joka koskaan, millään tavalla liitty transseihin, oli se, että outtaavia asioita yhteiskunnassa saatas fiksattua ja hoidot olis paremmin saatavilla ja tulokset parempia.. joista viimenen ei sinänsä ees liity politiikkaan.. mut kuitenki. Mutta sitten tuli yhtäkkiä joku vitun trenderarmeija, genderideologistit ja muu populistinen [eikö kaikki politiikka oo populismia??] paskahaloo.. hyökkäs vaihdokkaita vastaan kehittäen slurreja kuten ”truscum” ja ”transmed” ja muuta paskaa, alko määrittelemään itsensä ulkopuolista joukkoa ja pyrkimään viemään niiltä oikeudet, sulauttamalla ne omaan syyläseen itsensä kanssa ristiriidassa olevaan, paradoksaaliseen ja mahdottomaan aatteeseensa. Eihän nyt vittu kukaan tee niin! Vaikka rockabillyt vetäis lättyyn hoppareita, vaikka hopparit ampuis gootteja ja vaikka kristityt lynkkais islamisteja, niin ei kukaan niistä ala kertomaan muille mikä niiden joukon määritelmä on! Tää on täysin uniikkia toimintaa femakkosekopäille.

Toisaalta taas samantyylisen ilmiön muistaa kyllä yläasteelta: Olin melkosen trad goth niihin aikoihin, joka ajoi monet mua nuoremmat teinitytöt (= pissikset) kyseleen multa ikäänku jonain suvereenina auktoriteettina et ”eihä <se ja se> oo oikeesti gootti? ku eiks gootit oo <sellasii ja sellasii>?” Niin tätä muistuttaa mun mielestä nyt aika kovasti tää tän hetken transbuumi. Siis se, että ihanku joskus muinoin kaikki halus olla gootteja, hoppareita, pinupeja, Marilyn Monroe tai rokkitähtiä, niin nyt kaikki haluu olla transuja, tubettajia, mopoautopellejä ja Lakko. Ero vaan on se, että jos tän hetken trendibuumista kärsivä menee, ja pääsee, ja tekee jotain trendin mukasta, on se pahimmassa tapauksessa peruuttamatonta, toisin ku hiusten valkaisu, permanentti tai pallomekkoon pukeutuminen. Sama pätee internetiin kuvien / videoiden laittamiseen, ihan BTW.. niitä voidaan toisintaa loputtomasti ja mistä vaan voi ladata / äänittää, kun osaa hommansa, ihavitusama onko kyseessä Tube, Netflix, Dailymotion tai C More. Muistakaa: kun kytät saa holvin oven auki, on ryöstäjät jo paenneet tunnelia pitkin; kun kytät ryömii tunnelin läpi, on se jo muurattu umpeen; kun kytät murtaa barrikaadin, on ryöstäjät jo jättäneet lapun, jossa terveiset ja ovat koneessa Bahamalle.

Mutta trendinä se ei eroa. Toinen pointti on se, että jos nyt ne intersektionaaliset fundisfemakot, jotka mesoaa jostain ”miesoletettu” ja muista mikkihiiritermeistä oikeesti saa jotain lakimuutoksia tai jotain muuta aikaan – muutakin kuin vain hetkellisesti elävän populistisen liikehdinnän, jota tapahtuu tälläsen aivottomuuden ja laumaäly..ttömyyden aikana tuon tuosta – niin ne voi olla kauaskantoisia ja vahingoittaa transyhteisöä vähän saatanasti. Joten se on estettävä! Muutoin tää varmasti seuraa sitä samaa trendikaavaa kuin kaikki muukin viimesen 50 vuoden ajalta, olkoon se sit flossaus, gootit, hopparit, punkkarit, rickrollaus (ym. meemit), macarena, ketsuppitanssi, omat kotisivut, irkki, purkki, olkatoppaukset, käkkärätukka, homoseksuaalisuus, tamagotchit, europop tai mikä tahansa muu villitys, (muoti-)ilmiö tai muu. Tähän liittyen, viisaita sanoja:

 

Mikää ei kestä ikuisesti.. ei ees Oulun pojan erektio” Ville Laihia, Sentenced

This, too, shall pass” – Kuningas Salomon

 

Lopullinen vastaus otsikkoon on, että ei: Ei voi olla. Transsukupuoliset on dysforisia. Koska ne on transsukupuolisia. Transsukupuoliset tarvii hormoneja / leikkauksia, koska transsukupuolisia ahdistaa / inhottaa / kuvottaa oma keho, elimet, roolit, <whatever>. Jos oot ihan tavallinen tanuliini tai tituniina, jota ahdistaa kun ei tykkääkkää samoista asioista ku muut pojat / tytöt, tai et tykkää pukeutua kuin ne tai rikot jotain muita stereotypioita, odotuksia, rooleja tai normeja, nii mitä vittua sit!? Olisit hei helvetin ilonen ettet oo sellasta aivotonta, persoonatonta, harmaata massaa. Leuka pystyyn, katse horisonttiin, keskisormet pystyyn ja käsket maailman ja kuspojen painua vittuun! Ei sun tarvii olla trans, jotta voit rikkoo normeja ym.. Mutta älä myöskään tee jotain vastaavasti vain siks että joku muu / kaikki muut tekee niin. Jos joku on astralgender, niin ei se tarkota ettetkö sä vois olla ”ihan vaan” kundi. Ja toisaalta, jos kaikki muut kundit hieroo niitä vitun mopoautojaan kilpaa, niin sä voit silti vinguttaa skebaa ja meikata – tai meikata ja ommella mekkoja.. ja pitää niitä. Vastaavasti: anna transsien olla ja tue niitä siinä niiden läpi elämän kestävässä helvetissä. Älä yritä olla ne, koska ei siinä ole mitään siistiä, jumalauta! Jokainen, joka ei oo massaa on uniikki ja erikoinen ilmanki että kärsis sellasesta äärimmäisestä tilasta. On monia muitaki asioita, jotka kliffaa, koleeta ja päheetä, ku sukupuoliepänormatiivisuus.. tai -inkongruenssi.

Transsukupuoliset kokee dysforiaa eri voimakkuudella, eri asioista ja on muutenki aivan yhtä heterogeeninen joukko, kuin autistiset, syndaktiliset, gootit, vasemmistolaiset, juutalaiset, saksalaiset, tourettelaiset, downilaiset tai marsilaiset. Mutta ”transsukupuolinen” edelleen meinaa ”sukupuolten ylittämistä” ja sitä ei tehdä pelkällä mekon pukemisella, sinisellä tukalla, ”siis joskus must niiku tuntuu tietsä et mä enniiku olis friidu vaa niiku vähä niiku kundi mut en sillai niinku Kape on vaa sillai niiku jotenki tiiätsä” pohdinnalla / tuntemuksilla sen enempää ku ”siis no ei mua niiku nappaa siis mikää pannulappujen virkkaus niiku hei daa.. mä haluisin niiku rassaa kaaroja ja sellasta” josta päätyy siihen että on joku transmaskuliini, nissangender tai demiboy. Rassaa autoja. Pue ukkojen kauluspaita. Mutta älä väitä olevas transsukupuolinen. Äläkä yritä väkisin olla sellane. Älä kuvittele että dysforia on miellyttävää. Yrititkö halvaannuttaa alaraajas ku Lepe voitti.. mitä.. viidennen?.. kerran kultaa paralympialaisissa? Sama asia. Kelaa sitä apina. Sun ei myöskään tarvii keksiä mitään sukupuoli-identiteettiä itelles; voit olla ihan vaan ”erilainen nuori” niinku aina ennenki on sanottu kaikista sellasista. Ei sun tarvii ulkopuolisille oikeuttaa omaa poikamaista tyyliäs sillä, että kehittelet uuden sukupuolen / sukupuoli-identiteetin. Oot vaan tyttö, joka nyt ei vaan diggaa olla mikää vitun glitterprinsessa. Jos keho / elimet ei ahdista, nii nauti siitä. Pillut ja kullit on vitun hienoja ja jänniä ja ihania asioita. Ei niitä pitäs tarvita hävetä kumpaakaan. Jos ne taas ahdistaa ihan vitusti, nii hakeudu tutkimuksiin – mutta älä hätäile. Anna aikaa itselles jos epäilyttää, mutta älä painosta ittees löytään vastauksia; kyllä ne tulee sulle. Tulee se pissakin aina pakottamatta ku meet vessaan, samalla tavalla se ”itse” vaan *PIM* löytyy, tiiäkkö<3 :)

 

∷ Dysforia Trans

∷ Dysforia Ylpeys

∷ {Trenderit, *Genderit} Ylpeys

 

∴Trans {Trenderit, *Genderit}∎

 

Pitäkää huolta toisistanne ja olkaa just niin eksentrisiä tai mitä vaan ku ootte. Mutta älkää lähtekö poliittiseen sotaan toisia joukkoja vastaan. Tai muutenkaan sotaan. Jos ootte kusipäitä, niin ampukaa ittenne, mut jos ootte ihunia nii pur pur. :) ❤

 

[Biisi ommattu kaikille fundisfemakoille ja muille puuroaivoisille lortoille ja kurtuille]

https://www.youtube.com/watch?v=FDPAw7rnF38

 

★Tähtisimmu ★