Haeskelinpa jälleen tossa taannoin uusia transaiheisia blogeja suomeks ja tällä kertaa tarttu mukaan parikin, joista tässä linkkaan toisen. Siks, että toivon, että useampi perspektiivi, kirjoittaja, etc. johtaa parempaan kokonaisantiin. Siks, että mun julkasutahti laahaa parhaimmista ajoista pahasti, koska oon psyykekaatiksella. Ja siks, että nää ihmiset ansaitsee lukijoita. Ja se on hyvä mitä useampi ja useemmanlainen skriivaa näistä asioista, koska se herättää jengiä siihen että transihmiset ei oo mikää homogeeninen joukko. Lisäks, blogaajat ei tee sitä hommaa mitenkä kevyellä jalalla, vaan oikeesti näkee vaivaa ja panostaa juttuihinsa, ja on ihana mainostaa ja jakaa sellasta, jolla on arvoa ja jonka eteen tehdään töitä. :) Blogi on ollu olemassa jo jonkin aikaa, mutta mun ei oo helppo löytää näitä suomeks, koska mun IP-osote on millon missäkin, nii hakutulokset ei oo kovin optimaalisia. Mutta anonymiteetti ja yksityisyys sen sijaan on<3 ;) Mutta tässä tämä, lisätty myös Linkkisivulle:

 

https://kemiallisestitikattu.blogspot.com

 

Tuon transkundin jutuissa on yhteiskunnallista kannanottoa, pätevää kritiikkiä (etenki nykyistä intersektionaalista feminismiä kohtaan), loistavaa argumentointia ja kaikki on höystetty sellasella asenteella, että tavut ja välimerkit viuhuu korvissa ku jätkä painaa verbaalitykillä kirjotuskonetta lärviin. Sellasta asiallista mutta tiukkaa settiä.

Suosittelen todellakin käymään tsekkaamassa, ja usein, koska juttua tulee melkosta tahtia! :) Iskee muhun ihan jo pelkästään oman asenteensa puolesta. Kundi ansaitsee lisää lukijoita.

Ei tänää muuta. Paitsi Fuck The World, niinku aina! ❤ :D

[EDIT: Kiitos myös Tikatulle siitä että oot sisällyttänyt mun blogin linkkeihis. :) Ja samalla Supille ja Anshallalle jos en oo aiemmin Teitäkää älynny kiittää.]

 

★Tähtisimmu ★