[Koska monen kumppani, ystävä, perheenjäsen tai muu läheinen on jo(i)takin noista ja on vaikee ymmärtää täysin sellasta, jonka ajatukset / tuntemukset eroaa merkittävästi valtaväestöstä / normaalsita. Mä oon yksilö, joten tää on vain mun yritys kuvata sitä ajatuksenjuoksua. Jotkut ajatukset / fiilikset saattaa olla samoja ku muilla vastaavilla, jotkut taas on varmasti eri. Mutta jos tästä vaan olis apua, ees jollekki... muut osat löytyy hakemalla epävakaa persoonallisuushäiriö. Moni katkelma alla saattaa olla vain muutamassa sekunnissa läpikäyty pään sisällä, pitkimmätkin saattaa olla vain puolen minuutin pitusia, jos sitäkään. Ajatus on nopee ja myrksy valtava.]

====================================================================

Ei vittu toi mimmi on hyvännäkönen..! :O Kunpa pääsisi paneen sen kans.. hei! sehän muute istuu tollai tavallaa kundimaisesti jalat ristissä edessä – haarat auki..! ehkä se ei ookkaa nii maskuliinista..? :) mut toisaalta ohan se vähä tommone pojutyttö muutenki kyl. millanenkohan pimppi sillä on... miltähän tuntuis päästä sinne sisään... miltähän siitä tuntuu tossa kehossa? miltähän siitä tuntuu kun on menkat? miltähän siitä tuntuu kun joku työntyy sen sisään? olispa mulla pimppi. :( vittu mua ahdistaa. :( haluunko mä vaan pillua itelleni koska mulla on nii paha pakkomielle siitä!? mä oon niin paljo vähemmän ku kaikki muut vaihdokkaat.. :( mä oon niin vitun viallinen ja kelvoton. niin vitun oksettava, läski.. toi friidu on nii paljo kuumempi ku minä.. tuun ikinä oleen. sillä on nii kapeet hartiat ja sirot käsivarret.. ja pimppi. sillä on pimppi. menkat. sen ”täytyy pelätä” sitä että se tulee paksuks.. mut yleensähä ne vetää kaikki pilsuja.. haha.. :D hassua ajatella et mä syön tavallaa kans e-pillereitä.. melkein samoja ku ne. mut silti en tuu koskaan olemaan millään tavalla niinku ne. :( oon pelkkä varjokuva. mä en tajuu miten kukaan täällä ei hiffaa et mä oon oikeesti poika. ihana et ne luulee että oon vertanen niitten kans.. :) ..mut oon vaan feikki. oon feikki ja johdan niitä harhaan. sillonki ku se yks kyseli mun lapsesta ja synnyttämisestä jotain.. onneks onnsituin vältteleen kiperimmät kyssät jotenki. mut tuntu nii vitun pahalta :( seki luulee että mä olisin muka synnyttäny jotain. oon nii vitun kauhee ja oksettava ihminen.. vitut. vitut mä oo ees mikää ihminen! en mä vittu oo tarpeeks että vois sanoo mua ees sellaseks! mä oon joku helvetin oksettava, iljettävä, vastenmielinen, epäonnistunu ja viallinen jäte.
- - -
ei vittu! vittu mä sain sen nauraan! :) ehkä mulla oliski saumaa..? ehkä se välittäiski vitut sen kundikaverista jos se lähtis ryyppään mun kans ja humala vähä laskis sen estoja? eihän se sen parisuhdetta kuitenka kaatais jos se vähän käy mun kans bylsii... eihän sen tarviis ees sanoo sen kundille mitää. >:D ja sit.. ehkä se jättäis sen ja sit voitais jatkaa vaan. mut enhä mä pysty seurusteleen ku oon nii vitun vammane että haluun joka kolmatta tussuihmistä ja joka viidettä tai jotain kikkeli-ihmistä.. mut ehkä voitais vaan paneskella.

- - -

ei vittu! siis ei vittu! mitä vittuu!!?? se on nähny musta unia?? mut siis.. senhä piti olla hetero? :D ei saatana.. mikähän mussa on nii ainutlaatusta että kenenkää preferenssit ei pidä kutiaan mun kohdalla? nythän se viel lisäks tietää et oon tämmöne vitun friikki.. fantasiaolento.. siltikin se haluaa mua? ei vittu.. vittu mä haluun panna sen kans!! siis äsken oli niinku niiiiiiiiiiiin sellane leffamainen se hetki ku tuijotettiin toisiamme silmiin.. se oli niiiiiiiin menossa siihen että aletaan nuolee.. perkele että sillä on korkee moraali humalassaki. olispa se juonu vaa lisää viel.. :D vaik vitut mun vehje kuitenka olis toiminu enää ku oon tintannu jostai yhdestä päivällä saakka... mut kuitenki. olis ollu niin ihana saada tuntee se kosketus.. se lämpö. olisin niin halunnu et se kertoo mulle kuinka kaunis, hyvännäkönen ja kuuma oon. .. vaikka enhä mä mitää sellasta oo! :( oon vaan ihan vitun ruma, raamikas oksettava läski.. poika. :( vitut mä mikään trans ees oo! vittu mä oon niiiiiiiin feikki! :( vittu mä niin viillän ku pääsen himaan!

- - -

mitä vittua!? sen kundikaveri jätti meiät oikeesti kahden kesken!? :D Onko se nyt vittu ihan määly?? :D eihä se tiiä et eilen jo nuoleskeltii rappukäytävässä.. vittu näitten kämpän oven takana! miten hullu toi mimmi voi olla?? :D mitä jos sen kundi olis avannu sen oven!? ihan sama toisaalta ku niin ei tapahtunu...

- - -

nyt.. ota [tähtisimmu] rauhassa.. vähän ku hiplaat tissejä ja hengität intohimosesti sen korvan juuressa, nii kyllä se murtuu. sehän kuitenki antaa tehdä tän kaiken – eli oikeesti se vittu haluaa! <3 Ihanaa.. mut miks se sit yrittää vastustella. ha. eihä kukaa ennenkä oo pystyny sua vastustaan. nyt annat palaa vaan mimmi. kyllä se sulle lämpiää kohta! >:D ei saatana mä en jaksa oottaa.. tuntuu taas siltä et peniksen kärki olis tulessa.. ihanku se olis normaalia herkempi.. voiskohan ajatella et se on niinku mun klitoris..? hmmm.. onks se vaa ihan vitun pateettista? ... no tietysti se on koska aattelen niin! :( mä oon vaan ihan vitun viallinen. kato nyt vittu mua! yritän tässä vaan houkutella toisen paneen mun kans vaik sillä on jo suhde! vittu mä oon niin vitun hirvee ihminene että mut pitäs oikeesti tappaa! :( :( mutku mä haluun! mä himoitten tota muijaa niiiiiin vitusti! onkohan se ihan vesiputous jo...

- - -

voi jumalauta! me ollaan oikeesti niitten makkarissa! oi taivas. se oikeesti lähti tähän mukaan! mä oikeesti sain sen! :) >:D hahaaa! jes! vittu hyvin sä vedät [tähtisimmu]! itepäisyys palkitaan. >:D vittu miten hyvältä voi oikeesti tuntua sen kosketus.. sit. pitää muistaa ne perusjutut. nyt. kato sitä syvälle silmiin, todella merkitsevästi. sille tulee fiilis et tässä on jotain erityistä verrattuna muihin – mukaanluettuna sen kundikaveri. se tuijotti takas.. meni varmasti läpi se katse. muista kaikki mitä oot oppinu geneettisistä tytöistä: sellasta todella hellää ihon sivelyä.. kokeile korvan nuolemista ja kiihkeää hengitystä siin alueella.. ei toimi ehkä tän tyypin kohdalla..? muista ettet saa edetä liian nopeesti, mut et saa junnata paikoillaanka. tulkitse sitä. ..! no mita vittua sä stressaat!? kyllä sä tän osaat kaikkien näiden vuosien jälkeen! :D vaik ohan tää eka kerta pimppi-ihmisen kans sit transition jälkee. vittu.. sinä ja sun transitios. vittu sä et oo mikää transtyttö. sä oot joku helvetin pateettinen, surullinen, epäonnistunu ja viallinen poika, joka ei halunnu tai kestäny tai jotain olla poika! vittu keskity! luulekko että se saatanan vehje nousee ainaka tolla?? vittu jos se ei nousekkaa.. :S ei vittu... noni. keskity. okei, selkeesti se tykkää siit että pussaillessa vedetään kieli mukaan ihan kunnolla. loistavaa. <3 sit toi. siis vittu toi..! kun se koko ajan on huolissaan et mulle tulee hyväkskäytetty olo! <3 ei vittu mä niin tykkään tästä tytöstä! on nii ihanaa kun se huolehtii. tuntuu nii hyvältä ku se varoo mua kuin olisin jotain kristallia. sitäpaitsi hyväkskäyttäähän mua just pitäiski! mä haluun nyt tätä. ei sen tarttis miettii miltä musta tutnuu jälkikäteen. toivon kyl että tulee taas pahempi olo. että tuiliski hyväkskäytetty olo. olisin taas enemmän rikki... saisin taas viel enemmän ja useemmin sitä ”voi kulta pieni” -kohtelua. <3 mä tiiän että oon ihan vitun perseestä ku oon tälläne. mut en mä osaa olla muunlainenkaa... mä haluun et se hyväkskäyttää mua! mä ansaitsen et se hyväkskäyttää mua! vittu mä haluun et se tulee päälle, pakottaa mut antautumaan sille.. väkisin pitää paikallaan ja käyttää mua kuin jotain arvotonta seksilelua! ai okei.. ei se oo sellasta tyyppiä näköjään.. okei no mä tuun sit päälle.. tolla puoli-vitun-veltolla tyttökyrvälläni.. ei perkele! vitun spironolaktoni on vieny mun erektiot! :O voi vittu! ei perkele! vittu ja minähän menen tälläki sisään! sano sinä mitä vaan tähän kikkeli! >:( vittu mä vihaan sua. etkö vois joskus tehdä mun kans yhteistyötä?.. on taas niin sellane olo että sä et oo osa mua.. vaan sä vaan oot... vittu sä oot yhtä hyödytön kapistus ku mitä mä oon kokonaisuutena! nonii! menihän se sinne! ei jumalauta!!!! mä en muistanu kuinka hyvältä tää tuntuu!!!

 

=======================================================================================

 

okei.. ton näköne tyyppi.. ei saatana..! mä en koskaan uskois et toi on syntyny naaraaks!? :O mitvit.. oikeesti!? wau! huhhhuh... ai että onko jätkillä vittu helpompaa. toi ei ainaka tiedä saatana mitää siitä miltä tuntuu ku ei mee läpi – tai ku joutuu kelaa sitä kokoajan. ihanan omalaatunen<3 ihan oikeesti tollane aito boheemi taiteilijapersoona.. ekstentrikko. haha :D jututki on sen mukasii :D mut vittu et puhuu hiljaa! >:S vittu mä en meinaa kuulla mitää mitä se mutisee onpa ihan helvetin rasittavaa. tulee mieleen yks likka.. ja siks se tuntuu feminiiniseltä ominaisuudelta. mut enhä mä voi sille sanoo sitä. vaik se kysyiski..

- - -

no nyt se kysy et puhuuks se hiljaa. nää on niinku niiiiiiiiin tyypillisii tilanteita taas. jos mä sanon että ”joo en meinaa kuulla vittu yhtään mitään ja vaan akat puhuu noin hiljaa ja epävarmasti” niin murskaan sen ihan täysin.. toisaalta taas vituttaa sellane heikkous. ihan vitun ärsyttävää! >:S vittu jos kerran aikoo olla uros, nii grow some balls then, goddammit!.. toisaalta.. enhä mä voi tietää kui pahasti sitä on murjottu skolessa ja muuta.. mut silti! no.. jokatapauksessa.. ei se sitä totuutta kestä ja ihanku kaikki muutki, se kuitenki haluu ja kaipaa sen validaation. ja mähän validoin! :) tietysti, koska odotan että sekin – ihan niinku kaikkien muidenki kohdalla – tekee mulle. :)

- - -

vittu mä haluun tota jätkää!.. siis vittu se on nii kuuma!.. miten sen käsivarret tuntuu niin turvallisilta.. niissä on nii paljon voimaa. voimaa millä suojella mua<3<3 mä haluisin niiiiiiiiin vaan olla sellanen pieni, hauras ja heikko.. kaatua niin sen voimakkaaseen syleilyyn. <3 mut en mä haluu! ei se kuitenka tossa pysy! >:S hylkää mut niinku kaikki muutki..! vittu mee pois sitte! ai mikäkö mulla on!? no vittu mieti sitä! vittu päästä irti! mitä sä vittu haluut!? VITTU LYÖ MUA SAATANA! LYÖ! HAKKAA MUT NII VITUN PASKAKS JA HUUDA MULLE KUINKA OKSETTAVA HUORA OON! KUINKA LÄSKI, SAASTAINEN, ILJETTÄVÄ, KÄYTETTY, KELVOTON, VIALLINEN JA KAUHEE OLIO OON! :’( Ei vittu... en mä haluu itkee!! vittu mä en HALUU että sä näät tän! tätäkö sä halusit saatana!? :’( :’( et saatana käännä mun päätä suhun päin! vittu mä oon niin vitun kauhee, oksettava, iljettävä, pateettinen, manipulatiivinen, laskelmoiva, kelvoton, viallinen.. vittu mä haluun kuolla! vittu mä haluun pystyä tappaan itteni! :’( vittu jos käännät mun pään suhun päin nii mä katon muualle! MÄ EN KATO SUA SILMIIN! ... miksen?! mikä vitun ongelma siin on [tähtisimmu]?? ei vittu.. niis epävakaasta kertovissa jutuissa on aina se häpee.. sitäks tää nyt on? tunnen häpeetä ja se vois nähdä sen.. tai voisin ite nähdä sen siel sen silmissä..? en tiiä.. nonii mä oon jo rauhottunu päästä nyt irti ja ota mut syllin.. tajuuksä vitun palikka!!?? :( noni. kiitos. noni nyt oon tässä. laita käsi mun haaroihin. käytä mua. saat ihan vapaasti. kaiken. ei mulla oo mitää merkitystä. :( otat kaiken irti. saat tehdä ihan mitä vaan..! ihan mitä vaan! mikset tee mitään!? mitä!? enko kelpaa sulle!? >:S HÄ!? vittu raiskaa mut! vittu ota väkisin! ETKÖ SÄ VITTU HALUU MUA VAI MITÄ!?.. ei vittu.. en mä vittu jaksa :( vittu tappaisit mut. sen mä oikeesti ansaitsen.. :’( vittu mä en kestä tätä! vittu mä en kestä itteeni! :’( VITTU HAKKAA MUT! >:S ..! vittu sä et tajuu mitään!.. vittu mä en haluu laskee muurejani.. aina sattuu vaan.. en haluu et sä pääset sisään! mutku haluun.. haluun ja kaipaan sun kosketusta, validaatiota.. en mä vittu tiiä! mieti nyt saatanan huora! mitä sä haluut!? no en mä vittu tiiä. no mitä sä sit poraat siinä, hä!? NO EN MINÄ VITTU TIIÄ!?.. lakkaa huutamasta mulle! no vittu mä huudan ku kukaan muu ei huuda. kato ittees! vittu mikä ihmisjäte sä oot! no niin oonki..! oot niin saatanan säälittävä, huomionhakunen, manipuloiva paska.. oot nii vitun viallinen, epäonnistunu ja sairas! muista nyt mitä mielisairaalassaki sanottiin sulle! että oot kietonu potilasyhteisön omien ongelmies ympärille! sitä sä teet koko ajan ja kaikille! muista nyt miten houkuttelit sen yhdenki sänkyy ittes kans! Sä oot aivan vitun kauhee ihminen! no mä tiiän.. :( :( siks mun pitääki tappaa itteni. koska kaikki voi paremmin niin. vittu mä pystyn siihen vielä! no niin sietäiski senki kosminen ylijäämä..! sä oot pelkkä kaatopaikkajäte! tapa ittes vitun saastanen huora! no mä haluanki! mutku pelottaa..

 

=======================================================================================

 

kato ittees! kato mitä näät siel peilissä! sä oot ihan vitun kuvottava läski! niin mä tiiän.. no mikset sä sit tee asialle jotain!? mikset lähe tonne saatana juokseen sen sijaan että istut tolla vaan koneella pelaamassa tai kuvittelet että susta tulee isoki kitarasankari soittelemalla yksin himassa!? no mut kyllähän mä oon suunnitellu et julkasenki joskus jotain.. ethän sä nyt vittu koskaan opi soittaan sit ees sillai että osaisit mitään! ethän sä oo oppinu koskaan piirtäänkä! ja kaikki sun ”runot” on pelkkää paskaa! nii, ei ne mitää runoja oo , vaan paskaa! et sä oo mikää taiteilija! no ennii.. :( etkä sä näytä miltään tytöltä! kato nyt ittees! sä oot ihan tavallinen poika, joka vaan ei kestä kohtdata sitä tosiasiaa! nyt lopetat hormonit ja kaiken ja alat elää miehenä, niinku sun kuuluuki! mutku mä tykkään siitä että mulla on tissit.. vitut sä siitä tykkää, oot vaa ilone ku ei tarvii löytää ketää kellä ne on, ku ne on sulla itelläs! ne autogynefilia teoreetikot on oikeessa. sä oot just sellane! nii.. :( mä tiiän.. mä oon ihan tavallinen poika, joka vaan toivois ja haluis olla tyttö. ei mulla mitää ristiriitaa oo. en mä oo oikeesti trans. transihmiset on jotain paljon enemmän ku minä. muunsukupuolisetki on paljon enemmän ku minä.. no niinpä! sä oot vaan tollane surullinen esitys! nii mä tiiän.. mä haluun viiltää.. kunpa pystysin tällä kertaa viiltään niin syvälle että kuolisin.. vaikka ees ihan vahingossa..

 

=======================================================================================

 

vittu mä näytän sulle! vittu mä pakkaan kaikki sun kamat täältä ja tuon ne sun ovelle! vittu katotaa sit että tajuutko kui paljo mua sattuu! vittu mä pistän sut niin kärsiin! >:D

- - -

ha! vittu että oli siistiä nähdä se sen ilme! joo niinpä! >:D vittu tietääpähä että ollaan ihan tosissaan vaakalaudalla et jatkuuko tää suhde. katotaa miten se nyt reagoi. joo, sä voitat tän erän ihan varmasti. vittu katotaa kuinka se tulee anelee mua takas! joo niinpä, katotaa! >:D

- - -

ei vittu eivttu ei vittu!! :( :( se haluu erotq ihan oikeesti! emmä vittu haluu erota! ei sen näin pitäny mennä! ei vittu mitq mä teen ilman sitä! vittu mä meen sinne ja vien ruusuja tai jotan että osotan että oikeesti haluun jatkaa! ei vittuiat-4396GÅÉËÓÞ¥³¤ !!! mitä vittua!1?? emmä kestä olla ilman sitä! meillä on lapsiki yhdessä ja kaikkeee!! mitä jos se vaan ottaa sen ja vie mukanaan!? :( :’( etten nää sitä enää koskaan..! mitä jos se vaatii multa jotain elareita!? eihän mulla oo saatan ees varaa elää yksikseni! mähän vaan saan opintotukee enkä mä jaksa töitä tehdä samaan aikaan! :( oon niin vitun epäonnistunu..! kaikki muut valmistuu ajallaan ja saa aikaseks sen mitä pitääki aina joka vuosi.. mä joudun selvittää miks en oo saanu tarpeeks noppia kasaan. mä oon niin vitun epäonnistunut!.. ja nyt menetän senki viel ihan kokonaan..!

- - -

ihanaa kun voidaan viimein olla tälläi yhdessäki.. molemmat äidit. :) vaikka vitut mä mikää äiti oo.. en mä sitä kantanu ja synnyttänyt.. se kätilöki kyseli että ”haluuko isä leikata napanuoran”.. ja oon niin säälittävä etten ees uskalatanu ku pelkäsin et teen jotai väärin. emmätiiä mitää siitä miltä tosta on oikeesti tuntunu kantaa tota meiän vintiöö sisällään yheksän kuukautta.. emmätiiä mitään siitä miltä tuntuu olla tyttö. mä oon vaan tälläne epäonnistunu wannabetyttö.. :( toi on niiiiiiin paljon enemmän ku minä. se tietää aina mitä meidän lapsi kaipaa, se tietää sen lempiruuat ja kaikki.. enkä mä tuu koskaan olemaan niinku se. ei mulla ja vintiöllä tuu koskaan olemaan sellane suhde.. ja sen porukatki vihaa mua. mä tiiän sen. mä oon niille vaa joku tosi tyypillinen eroisi, epäonnistunu ja viallinen. :( ja just isi! :’( emmä voi nyt itkee ku oon täällä saatana! niele se vitun rikkinäinen ihmisriekale! nyt pidätät sen ja poraat sitku pääset himaan.. niinku aina teet. nyt keskityt vaan leikkiin vintiön kans ja unohdat kaiken muun...

- - -

ai ne on hankkinu luistimet.. just.. taas vaan lisää yks juttu mistä jään paitsi. :( en oo yhtäkään ”ekaa” juttua ollu todistamassa. mut sehän on vaan ihan oikein sua kohtaan! niijust, sä et oo ansainnu ees kaikkee sitä mitä sulla nyt on vintiön kans, saati sit että olisit muka ollu viel enemmän läsnä. se vois paremmin ku et olis ollenkaan sen elämässä! nii mä tiiän... tappasit ittes saatana! nii mä teenki viel joskus... kuhan lakkaan pelkäämästä...ei kukaan tajuu oikeesti. ei kukaan tajuu että vintiö ja kaikki voi paremmin sen jälkeen ku oon tappanu itteni. ei mulla oo mitään annettavaa tai lisättävää sen elämään. se saa jo kaiken mitä se tarvii. toi yks on niiiiiin paljon enemmän ku mä voisin ikinä olla. onneks se jaksaa. onneks se on ehjempi. onneks se on mun lapsen äiti.. se oikee äiti. sen parempaa ei oikeesti vois lapselleen toivoo, ei koskaan! <3<3 ... en mä taida koskaan lakata tota ihmistä rakastamasta. se on niin kultainen, ymmärtäväinen, tukeva ja kaikkee!.. vaikka ei se itekkää oo täysin ehjä... mutta silti. se on neiditellykki mua ihan alusta saakka, vaikka mä en nytkään näytä yhtään tytöltä. ja saan olla.. saan olla äiskä.. vittu sitä varmaan vituttaa ihan helvetisti leikkiä sitäki mun mukana.. :( niiku kaikkia muitaki leikkii mukana että olisin joku tyttö mukamas. miten mä voisin olla tyttö ku ei mulla oo ees pimppiä.. eikä menkkoja.. eikä koskaan tuu oleen.. se sattuu niiiiiin paljon. ei kukaan voi sitä tajuta, muutaku sellane joka on samankaltanen. mutta enhän mä tunne ees ketään toista. oon niin yksin.. oon aina niin vitun yksin... :( mutta niinhän mun kuuluukin olla! enhän mä ansaitse mitään.. ees elää.. :(

- - -

vittu mulla on ylimääränen olo. mä oikeesti tahtoisin olla vintiön elämässä mukana, mut miten se olis mahdollista sen enempää ku nykyään..? toi vitun lastentarhan täti varmaan ihmettelee että mitä vittua tässä teen. joko se luulee että oon joku lesbokumppani tai sit se arvaa että oon ”entinen isä” .. joka tapauksessa senKIN mielestä olis varmasti parempi, että vaan jättäydyn suosiolla pois vintiön elämästä. enhä mä osaa ees vastata mihinkää mitä se kysyy! :( vittu mua tässä kuviossa tarvii yhtään kukaan!..

- - -

ai että olis parempi että en tuu synttäreille. että ”kun se just on alkanu puhuu susta vähemmän ja kaipaan vähemmän”.. noni! vittu mä tiesin sen! :D seKIN on sitä mieltä että vintiö voi paremmin ku en vaan oo missään tekemisissä sen kans, koskaan! :( no mut mitä sä sitä poraat hä!? eikai se vintiö nyt kaipaakkaa tollasta pateettista, epäonnistunutta, viallista mielisairaalapotilasta elämäänsä!? niihä mä oon aina sanonu että oon.. epäonnistunu ja viallinen.. no niin ootki! ja ihan saatanan ylijäämä ja säälittävä! niijust, jonku pitäs tiiäkkö hakata sut oikein kunnolla! vittu painaa sua turpaan sillai että tokenisit, saisit itestäs kiinni, oppisit ottaan vastuun itsetäs ja elämästäs! nii.. niinhä se tohtoriki sano siel mielisairaalassa. ”ei kukaan voi estää ihmistä tappamasta itteesnä. pitää ottaa vastuu omasta elämästä” .. niijust! no ota se vastuu senki pateettinen inisevä paskakasa!! en mä osaa.. :’( et osaa vai et haluu!? emmätiiä.. :’( ehken mä haluu ees.. no mikset!? luulekko olevas jotenki oikeutettu siihen että oot vittu melkein kolmekymppinen mies ja sua pitäs muiden kannatella ja hoivata!? hä!? luuletko olevas oikeesti joku vittu 10v pikkutyttö!? luuletko että kaikki ne kerrat ku joku teki sulle jotain... ku se pulsu työnsi kielen sun kurkkuun teininä ku olit niin päissäs että et tajunnu vastustella, tai ku se pizzakuski tunki käden sun haaroihin ja kielen sun kurkkuun ku uikutit että et oo oikee tyttö ja taas olit nii päissäs ette tajunnu alkuun mitää.. luuletko että ne on kenenkään muun syytä ku sun omaa!? hä!? et oo pelkästään vastuuta pakoileva vitun surullinen ontto kuori, vaan oot myös ihan vitun huora!! NII-I MÄ TIIÄN!! :’( EMMÄ HALUU OLLA MITÄÄN SELLASTA MITÄ OON! MUTKU EMMÄ OSAA OLLA MUUTA!! luuletko tosiaan ettet osais olla!? vittu että oot naurettava! sitäkin vielä! nii-i.. no ei mun ollu TARKOTUS epäonnistua siinä sillon viime marraskuussa! :’( en mä HALUNNU jäädä henkiin! mä vaan oon NIIN epäonnistunu että epäonnistuin jopa oman epäonnistuneisuuteni LOPETTAMISESSA! :’( kunpa olis joku, joka ymmärtäis... kunpa olis joku johon vois samaistua... joku joka vaan aina osais sanoo oikeet asiat.. jaksais aina vaan sanoo kaikkee kaunista, kuinka oon taiteilija, erikoinen, fucked up, äiti, kaunis, kuuma, feminiininen, suloinen, pieni, siro, sekopää, kiehtova, jännä, mystinen.. ja että se viel olis tottaki kaikki. että se sanois sen omasta vapaasta tahdostaan ja alotteestaan. että se oikeesti ajattelis myös niin.. että se jaksais kaivella sitä mun päätä.. jaksais aina ku tulee joku impulssi tai muu häiriökäyttäytyminen.. että se vaan aina tietäis mitä tehdä.. validois, rohkasis.. pitäis pystyssä. antais mun olla se 10v tyttö ku tuntuu siltä ja antais olla se 15v teini sillonku tuntuu siltä... että jaksais pitää musta huolta, ottaa mun elämän vastuulleen.. kannatella mua.. ku siitä saa vastineeks ihan mitä vaan! sellasen viihdekeskuksen ettei parempaa oo! :’) sellasen, joka suostuu mihin vaan makkarissa ja on aina valmis kokeileen uusia juttuja. on aina valmis lähtee uusiin juttuihin mukaan. on viihdyttävä ja heittää läppää koko ajan.. :’D !! oho.. tuntuupa oudolta aina heti ku ajatteleeki vähänki jotain positiivista itestään..? :O

 

mitä jos mä en annakkaa lupaa itelleni siihe.. ei vittu emmätiiä enää mitää.. emmä jaksa ajatella enää! :’( mä haluun vaan itkee.. yksin täällä peiton alla.. haluun lähtee hakeen viinaa ja vetää niin vitun taulut että voin tehdä niin vitun pahaa jälkee mattopuukolla taas! >:S rangaista itteeni siitä kaikesta epäonnistuneisuudesta ja kaikesta mitä oon! >:S mut pitäs hakata ja raiskata ja mulle pitäs kaikkien tehdä vaan pahaa! vittu mä mitää kumppania, ymmärrystä tai mitää muutakaa ansaitse! ansaitsen vaan kuolla!..

https://www.youtube.com/watch?v=rYjBr16cDP4

 

★Tähtisimmu ★