Mä kirjotan tän, koska mä en voi puhua. Mä kirjotan tän, koska mä en voi sanoa. Mä kirjotan tän tänne, koska mä en voi kirjottaa sitä Sulle. Mä en voi sanoa sitä ääneen. Mä en voi kirjottaa sitä viestimissä, tekstarilla tai muutenkaan. Koska sitten Sä tietäisit. Ja mä en halua että Sä tiedät. Siks mä en halua sitä sanoa tai kirjottaa Sulle. Mutta mä kirjotan sen tänne ja toivon että kompuroit joskus nettiä selatessas tänne lukemaan kaiken sen. Koska mä haluan, että Sä tiedät. Mä haluan, että Sä tiiät, mut mä en halua tietää että Sä tiiät. Siks mä en voi puhua. Siks mä en voi kirjottaa. Mutta Sun pitää kuitenki tietää. Mutta Sä et saa tietää.

 

Ymmärrätkö?

 

Mä haluan, että Sä tiiät että mä oon hauras. Mä haluan, että Sä tiiät että mä oon heikko. Mä haluan, että Sä otat mut syliin. Mä haluan, että Sä silität mun päätä. Mä haluan, että näät mut uhrina. Mä haluan, että näät mut pahanteon, kaltoinkohtelun ja ihmisen loppumattoman ilkeyden, häikäilemättömyyden ja julmuuden kohteena. Mä haluan, että oon Sun silmissä jotain yhtä viatonta ja aitoa kuin lapsi on. Mä haluan, että oon Sun silmissä yhtä haavoittuvainen ja naiivi, kuin lapsi on. Mä haluan, että oon Sun silmissä yhtä suojaton ja huolehdittava, kuin lapsi on. Mä haluan, että pidät musta huolta. Mä haluan, että katsot mun perään. Mä haluan, että kun joku tulee puristaan mua tisseistä, läimiin pepulle, lyö / potkaseee mua, vie mut puskaan ja raiskaa tai vaan uhkaa tehdä jotain noista, niin mä haluan, että hakkaat sen. Mä haluan, että pidät musta huolta siten, että oon kallisarvoisinta omaisuutta mitä Sulla on. Mä haluan, että näät mut esineenä. Mutta niin helvetin arvokkaana, että luovut toisesta kädestäs sen takia.

Mä haluan, että pidät musta huolta, kuin olisit mun isä. Mä haluan, että hoivaat mua kuin olisit mun äiti. Jos satutan itteeni, mä haluan, että tuut puhaltaan pipin pois. Jos joku satuttaa mua, mä haluan, että hakkaat sen. Mä haluan mennä ihan miten mua huvittaa, minne vaan ja tehdä mitä vaan. Jos joku aukoo mulle päätä ja mä lyön sitä ja se hakkaa mut siks, mä haluan, että Sä tuut väliin ja hakkaat sen. Mä haluan mennä tyrkyttämään itteeni jokaiselle, joka vaikuttaa siltä että saisin siltä ees murto-osan siitä, mitä saan jo Sulta. Mutta mä haluan hakee sitä muilta kuitenki. Mä haluan aina vain lisää. Mä haluan mennä avonaisessa topissa ja minarissa tyrkyttämään itteeni. Ja mä haluan, että Sä katot mun perään. Mä haluan, että Sä katot ettei mulle tehdä pahaa. Sun pitää tietää millon mulle ollaan tekemässä pahaa. Sun pitää tietää kun mä haluan naida sen toisen kans. Ja Sun pitää tietää millon en halua. Kun en halua ja se yrittää väkisin, Sun pitää tulla ja hakata se. Sun pitää huutaa sille, ei mulle, että ”Mitä vittua tuut koskemaan mun omaisuuteeni!? Tiiätkö että toi ihminen on mulle kaikista tärkeintä ja rakkainta!? Ja pidä sun saastaset handut erossa siitä!” Sun pitää tehdä musta uhri ja siitä oikeudenrikkoja. Sun pitää tietää kun mä haluan, että teet niin. Sun pitää tietää kun mä haluan vaan mennä ja naida sen kans. Sun pitää tulla hakemaan mut sen jälkeen autolla, sitten kun pyydän. Sun pitää kohdella mua täsmälleen samoin kuin ennen sitä. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

 

Mä haluan, että Sä annat mun mennä kun mä haluan. Mä haluan, että Sä tiedät millon mä haluan mennä. Kun mä haluan mennä, niin haluan, että pysäytät mut. Mä haluan, että Sä tiedät millon pysäytät mut. Mä haluan, että Sä tiedät millon mä haluan, että Sä pysäytät mut. Mä haluan huutaa Sulle. Mä haluan huutaa Sulle kun et anna mun mennä. Mä haluan, että Sä kuuntelet tyynenä ja rauhallisena. Mä haluan, että Sä vakuutat mulle että mä oon Sulle ihan älyttömän tärkee. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka oon haavoittuvainen, enkä osaa pitää huolta itestäni. Mä haluan, että kerrot mulle että maailma on ihan helvetin paha paikka ja että mä oon vaarassa siellä. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka mulle on tehty paljon pahaa ja en (osittain just siks) osaa pitää huolta itestäni. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka Sä haluat pitää musta huolta. Mä haluan, että perustelet edellisillä sen miks et päästä mua. Mä haluan, että Sä tiedät millä niistä Sun pitää milloinkin perustella. Mä haluan, että Sä tiedät mitä sanoa. Mä haluan, että kun mä syytän Sua siitä, että tukehdun kun et anna mun mennä, Sä kuuntelet. Mä haluan, että Sä oot tyyni ja rauhallinen. Mä haluan, että Sä tiedät millon lopettaa ja luovuttaa, antaa mun mennä, jos menen. Mä haluan, että Sä tiedät, menenkö mä. Mä haluan, että Sä tiedät, että mä haluan mennä. Mä haluan, että Sä tiedät, että mä haluan syliin. Mä haluan, että Sä tiedät kummassakin tapauksessa, mitä haluan. Mä haluan, että Sä tiedät ja toimit sen mukaan. Mä haluan, että Sä näytät sen. Mä haluan tuntea sen. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

Kun mä lähden, mä haluan, että Sä tuut perään. Mä haluan, että Sä tiedät millon Sun pitää lähtee perään. Mä haluan, että mä en huomaa sitä. Mä haluan, että Sä pysyt piilossa mutta valvot mua. Mä haluan, että pidät musta huolta. Mä haluan, että heti jos oon vaarassa, ilmestyt pelastamaan mut. Mä haluan, että Sä tiedät millon ilmestyä. Mä haluan, että Sä tiedät jos mä haluan, että ilmestyt jo aiemmin. Mä haluan, että Sä pyydät anteeks käytöstäs. Mä haluan, että Sä et pyydä anteeks. Mä haluan, että Sä opetat mulle, että tein väärin. Mä haluan, että Sä koulutat mua ja opetat mut olemaan pahoillani, tuntemaan syyllisyyttä ja häpeää, opetat mut pyytämään anteeks. Mä haluan, että Sä tiedät, että mä en halua tehdä niin. Mä haluan, että Sä kerrot mulle, kuinka se ei ole mun vika. Mä haluan, että Sä vakuutat mut siitä, että oon uhri, mulle on tehty pahaa ja se ei ole mun vika. Mä haluan, että Sä sanot, että mun ei tarvii pyytää anteeks, koska se ei ole mun vika. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

 

Mä haluan huutaa Sulle. Mä haluan, että Sä oot täysin viilee ja rauhallinen. Mä haluan, että annat mun huutaa ja lyödä Sua. Mä haluan, että annat mun kapinoida. Mä haluan, että menetät malttis ja tartut musta kiinni. Mä haluan, että huudat mulle. Mä haluan, että huudat mulle ”Saatanan pateettinen, saastainen, huostaanotettava, keskenkasvuinen, oksettava, mielenvikanen huora! Mene! Mene ja huoraa ittees jokaiselle vastaantulijalle, senhän sä osaat! Turha tulla itkien kotiin sitten ku sut on raiskattu viidesti ja sulla on AIDS!” Mä haluan, että hajotat mut. Mä haluan, että murennat mun muurit tuhanteen sirpaleeseen. Mä haluan, että kun mä alan itkeen, otat mut syliin. Mä haluan, että annat mun itkee. Mä haluan, että mulla on turvallinen olo. Mä haluan itkee Sun sylissä. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka pahoillas oot. Mä haluan, että kerrot mulle että mä en oo mitään sellasta mitä sanoit. Mä haluan, että sanot mulle ettei se ollut mun vika. Mä haluan, että sanot että se oli Sun vika. Mä haluan, että en tunne syyllisyyttä, häpeää tai katumusta. Mä haluan, että Sä kerrot mulle, ettei mun pidä tuntee syyllisyyttä, häpeää tai katumusta. Mä haluan, että Sä kerrot mulle ettei se ollut mun vika, vaan johtuu siitä että oon uhri. Mä haluan, että Sä kerrot mulle että oon uhri, koska mulle on tehty paljon pahaa ja oon sen takia altistanu itteni sille, että mulle tehdään lisää pahaa. Mä haluan, että tiedät mitä mä haluan kuulla. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan kuulla. Mä haluan, että tiedät kun mä en halua kuulla. Mä haluan, että tiedät kun haluan vaan maata Sun sylissä. Mä haluan, että tiedät kun haluan turvaa. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

Mä haluan, että tartut musta kiinni. Mä haluan, että huudat mulle. Mä haluan, että huudat mulle ”Et sä voi mihinkään lähtee kun et sä osaa pitää huolta itestäs! Et sä voi mennä ku mä en pääse mukaan! Sulle voi tapahtua mitä vaan ja mä en halua sitä! Kuka susta pitää huolen jos mä en pääse mukaan, hä!? Et sä vaan voi lähtee!” Mä haluan, että otat musta kiinni kun oon lähdössä. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan, että otat musta kiinni. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan, että huudat mulle. Mä haluan, että lyöt mua. Mä haluan, että otat mun kurkusta kiinni ja jatkat huutamista. Mä haluan, että tiedät mitä huutaa. Mä haluan, että tiedät millon Sun pitää haukkua mua, millon Sun pitää kertoa että oon uhri. Mä haluan, että tiedät mitä Sun pitää huutaa. Mä haluan, että tiedät jos Sun pitää huutaa. Mä haluan, että lyöt mua, kuristat mua ja estät mua lähtemästä. Mä haluan, että mulle tulee mustelmia. Mä haluan, että hakkaat mut kyyneliin saakka. Mä haluan, että jatkat senkin jälkeen vielä. Mä haluan, että jätät mut lattialle makaamaan omaan vereeni, mustelmille hakattuna, itkemään. Mä haluan, että meet pois. Mä haluan, että tiedät millon Sun pitää mennä pois. Mä haluan, että tiedät millon Sun pitää tulla takas. Mä haluan, että tiedät jos Sun pitää mennä pois. Mä haluan, että tiedät millon Sun pitää tulla takas. Mä haluan, että tiedät jos Sun pitää tulla takas. Mä haluan, että kun tuut takas, niin tiedät mitä Sun pitää tehdä. Mä haluan, että kerrot mulle ettei se ollut mun vika. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka oot pahoillas. Mä haluan, että kerrot mulle ettei se johtunut siitä että mä oon paha, kelvoton, virheellinen, oksettava, vastenmielinen, arvoton, merkityksetön tai mitään muutakaan. Mä haluan, että tiedät mitä sanoa. Mä haluan, että otat mut syliin. Mä haluan, että mulla on turvallinen olo. Mä haluan, että tiedät kun haluan turvaa. Mä haluan, että tiedät kun haluan rohkaisua. Mä haluan, että tiedät kun haluan validaatiota. Mä haluan, että tiedät kun haluan huolenpitoa. Mä haluan, että tiedät kun haluan, että huudat mulle. Mä haluan, että tiedät kun haluan, että hakkaat mua. Mä haluan, että tiedät millon haluan, että pyydät anteeks. Mä haluan, että tiedät millon mä haluan, että Sä haluat, että mä pyydän anteeks. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

 

Mä haluan viiltää. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan viiltää. Mä haluan, että estät mua. Mä haluan, että Sä tiedät millon mä haluan, että estät mua. Mä haluan, että annat mun tehdä sen. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan, että annat mun tehdä sen. Mä haluan, että estät ja kerrot mulle kuinka oot huolissas. Mä haluan, että kerrot että Sua huolestuttaa että vedän liian syvään. Mä haluan, että kerrot että Sua huolestuttaa että kadun jälkeenpäin, joko tekoa tai jälkiä. Mä haluan kapinoida. Mä haluan huutaa Sulle, että tiiän mitä teen, ettei sillä oo merkitystä ku oon jo niin täynnä arpia ja muutenki oksettava, että kuinka oon tehny sitä jo niin pitkään että osaan kyllä. Mä haluan, että sanot vastaan. Mä haluan, että estät. Mä haluan, että kerrot etten osaa tehdä päätöksiä ite ku oon keskenkasvunen. Mä haluan, että kerrot etten pysty kantamaan vastuuta itestäni. Mä haluan, että tiedät millon sanoa niin. Mä haluan, että tiedät mitä Sun pitää sanoo. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan, että annat mun tehdä niin. Mä haluan, että valvot sitä. Mä en halua että valvot. Mä haluan, että Sä tiedät kun mä haluan, että valvot. Mä haluan, että kun oon valmis, otat mut syliin. Mä haluan, että kerrot kuinka huolissas oot. Mä haluan, että Sä pidät musta huolta. Mä haluan, että sidot ne haavat. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka mä en oo paha, en oksettava, en arvoton, en mitään mitä tunnen. Mä haluan, että Sä tiedät mitä mä tunnen. Mä haluan, että Sä tiedät mitä mä haluan, että Sä sanot. Mä haluan, että otat mut syliin, silität mun päätä ja sanot ”Voi kulta pieni.. mitä sulle on tehty että haluat niin hirveästi satuttaa ittees.. että koet olevas niin arvoton, kelvoton ja viallinen..” Mä haluan, että kerrot että tunnen niin koska oon uhri. Mä haluan, että kerrot että tunnen niin koska mulle on tehty pahaa. Mä haluan, että kerrot että tunnen niin, koska mut on laitettu tuntemaan niin. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan kuulla sen. Mä haluan, että toimit näin myös kun en oo tuoreeltaan tuhonnu itteeni. Mä haluan, että Sä tiedät millon Sun pitää toimia näin. Mä haluan, että Sä tiedät millon mä haluan, että koskettelet mun arpia ja toteat tuon saman. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

Mä haluan, että kerrot mulle että en ole kelvoton, oksettava, vastenmielinen, läski, arvoton, saastainen, tasapaksu, leveeharteinen, raamikas, urosmainen, lättäperseinen, muodoton, likainen, itsekeskeinen, ajattelematon, välinpitämätön, etc. huora / esine / panonukke / lelu / mitä vaan. Mä haluan, että kerrot mulle kun mä haluan, että kerrot mulle. Mä haluan, että Sä tiedät kun mä haluan, että kerrot mulle. Mä haluan, että kuuntelet kun huudan Sulle vastaan. Mä haluan, että oot rauhallinen ja tyyni kun syytän Sua valehtelusta. Mä haluan, että kuuntelet kun selitän, että sanot kaiken vaan siks, että en tappais itteeni, että niin kaikki muutkin tekee, että se on epätoivoinen yritys pelastaa kituva eläin; tekohengitystä kuolevalle. Mä haluan, että kuuntelet. Mä haluan, että luovutat. Mä haluan, että jatkat vakuutteluas. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan, että luovutat ja kun haluan että jatkat. Mä haluan, että jatkat kunnes uskon. Mä haluan, että voitat mut. Mä haluan, että oot voimakkaampi. Mä haluan, että musta tuntuu että pystyt kantamaan mut, millon vaan, miten vaan. Mä haluan, että oot turvallinen. Mä haluan, että oot voimakkaampi ja siks turvallinen. Mä haluan, että Sä kannat mut. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

 

Mä haluan, että tapellaan. Mä haluan ärsyttää Sua. Mä haluan, että suutut. Mä haluan, että lyöt mua. Mä haluan, että kerrot mulle että mä oon just tasan sitä mitä sanon olevani; arvoton, kelvoton, virheellinen, etc. huora / ym.. Haluan, että lyöt mua. Haluan lyödä Sua. Haluan, että annat mun lyödä. Mä haluan, että näytät horjumattomalta. Mä haluan, että annat mun hakata Sua. Mä haluan, että Sussa ei tunnu missään. Mä haluan, että kun lyöt mua kerran, niin keräilen itteeni monta minuuttia. Mä haluan, että laitat mut itkemään. Että hakkaat mua ja huudat mulle millanen kuvottava ja oksettava lutka oon. Ja aina kun nousen raivosta, haluan, että lyöt mua taas. Haluan, että kertaat taas millanen oon. Haluan, että annat taas lyödä ja kerrot samoja asioita taas. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan, että näin tapahtuu. Mä haluan että rankaiset mua siitä millanen ihmisjäte oon. Mä haluan, että tiedät kun en enää halua jatkaa. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka oon ihan vitun sekasin. Mä haluan, että sanot mulle että ”Vittu sä oot fucked up! Sä oot nii vitun vainoharhanen, sekasin, häiriintyny että sut pitää laittaa hullujen huoneelle!” Mä haluan, että viet mut sinne väkisin. Mä haluan, että mut raahataan sinne. Mä haluan tehdä vastarintaa. Mä haluan, että mut taltutetaan. Mä haluan kapinoida. Mä haluan, että mut taltutetaan. Mä haluan, että mut eristetään. Mä haluan, että mulle kerrotaan, kuinka sekava, psykoottinen, vaarallinen ja häiriintynyt oon. Mä haluan, että mulle kerrotaan ettei se ole mun vika. Mä haluan, että mulle kerrotaan että se johtuu siitä, mitä mulle on tehty. Mä haluan, että mulle sanotaan että oon ”ihan fucked up” ja en pysty huolehtimaan itestäni. Mä haluan, että mulle kerrotaan, ettei mun tarvii huolehtia itestäni. Mä haluan, Sä kerrot mulle että Sä pidät musta huolen. Mä haluan, että mulla on turvallinen olo. Mä haluan, että Sä oot mua voimakkaampi. Mä haluan, että pystyt hajottamaan mut puhalluksella. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

 

Mä haluan kuolla.tiedän, että mun pitää kuolla. Mä en halua kuolla. Mä haluan, että Sä et halua, että mä kuolen. Mä haluan, että Sä pidät musta huolta. Mä haluan, että Sä et jätä mua yksin. Mä haluan, että Sä valvot koko ajan, että en voi tehdä itselleni mitään. Mä haluan, että Sä estät. Mä haluan, että kerrot mulle että en pysty voittamaan Sua, että tuut aina estämään mun aikeet. Mä haluan, että sanot että pystyt aina estämään mun aikeet. Mä haluan, että sanot ettet halua mun kuolevan. Mä haluan, että Sä huudat mulle kuinka tärkee oon. Mä haluan, että Sä itket kuinka pelkkä ajatuskin mun menettämisestä tuntuu ihan käsittämättömän kauheelta. Mä haluaan, että tiedät kun mä haluan, että huudat ja kun että itket. Mä haluan, että sanot että aiot valvoa vaikka ympärivuorokautisesti, että en tapa itteeni. Mä haluan, että kannat vastuun musta. Mä haluan, että otat vastuun mun elämästä. Mä en halua että teet niin, koska se on sairasta. Mä haluan kuolla. Mä haluan kuolla, kun en mä voi olla olemassa. Mä en halua, että annat mun tehdä mitään. Mä haluan, että suljet mut hullujen huoneelle, sanot että oon niin fucked up, että mut on oman ja muiden turvallisuuteni takia pidettävä siellä. Mä haluan, että kerrot mulle että oon ihan sekasin ja psykoottinen. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka arvokas oon. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan kuulla sen. Mä haluan, että tiedät kun haluan pois mielisairaalasta. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

 

Mä haluan, että Sä ilmestyt aina kun mä tarviin. Mä haluan, että kun mulla on paha mieli junassa ja tuijotan ulos ikkunasta, pidätellen itkua, pitäen muurini pystyssä.. ja kun niihin tulee särö ja kyyneleet alkaa vuotamaan.. haluan, että ilmestyt. Mä haluan, että tiedät kun haluan, että ilmestyt. Mä haluan että se menee niinku leffoissa. Mä haluan, että annat turvaa. Mä haluan, että otat syliin. Mä haluan, että kun teen kotona samoin, että toimit samoin. Mä haluan, että annat mun pitää muurini. Mä haluan, että et sano kuinka hauras oon. Mä haluan, että ajat mut hajoamaan. Mä en halua, että lyöt. Mä en halua, että huudat. Mä haluan, että ajat mut tilanteeseen missä muurit murtuu itestään. Mä haluan, että tiedät sen. Mä haluan, että Sä tiedät miten tehdä se. Mä haluan, että Sä tiedät kun mä haluan, että Sä teet sen. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka hauras oon. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka paljon oon kärsinyt. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka paljon mulle on tehty pahaa. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

Mä haluan olla jotain. Mä haluan olla hullu, häiriintynyt, viihdyttävä, hauska, hyvännäkönen, kaunis, siro, pieni, feminiininen, pillullinen, taiteellinen, persoonallinen, kullillinen, poikkeuksellinen, mystinen, kiehtova, viehättävä, puoleensa vetävä, vastustamaton, avoin, empaattinen, huomaavainen, ajattelevainen, tukeva, ymmärtäväinen, kultanen, lämmin, rakastava, intohimoinen, kuuma, pantava, himoittava, timmi, suloinen, söpö, sinnikäs, muusikko, taiteilija, runoilija, kirjailija, rumpali, kitaristi, basisti, synisti, laulaja, stara, idoli, ... Mä haluan, että musta puhutaan selän takana. Mä haluan, että kun poistun paikalta, niin jengi ihmettelee kuinka oon niin fucked up, ihailee Sulle kuinka oot niin etuoikeutettu että saat olla jonku niin mahtavan ym. tyypin kans ku minä, hämmästelee mun persoonallisia näkemyksiä, outoja taiteilijapersoonan ajatuksia, poikkeuksellista ilmaisutyyliä ja kaikkee muuta. Ja mä haluan, että mulle kerrotaan se kolmannen ihmisen suusta. Pätee myös siihen, mitä Sä sanot. Mä haluan kuulla aina joltain muulta sen, että joku sano jotain musta. Mä haluan, että musta puhutaan. Mä haluan, että mut nähdään yllä kuvatun kaltaisena ja että siitä puhutaan. Ja mä haluan kuulla muilta siitä kun muut on puhunu. Mä haluan olla jotain. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

Mä haluan olla hauras, heikko, haavoittuvainen, kaltoinkohdeltu, pahan teon kohde ym.. Mä en voi olla. Mutta Sun pitää tietää, että oon. Sun pitää sanoa että oon. Mä en halua olla. Mä haluan olla. Mä en saa olla. Sun pitää antaa mun olla. Mä haluan, että annat mulle luvan. Mä haluan, että validoit mut. Mä haluan kuulla sen. Mä haluan, että Sä sanot kaiken oma-aloitteisesti, omasta vapaasta tahdostas ja oot vilpitön. Mä en halua että sanot, koska kerjään. Mä en kerjää. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

 

Mä voin tehdä mitä vaan. Sun pitää antaa mun tehdä mitä vaan. Sun pitää suojella mua, kun mä teen mitä vaan. Jos joku pilkkaa mun loxeja, mä saan lyödä sitä, mä saan sylkeä sen päälle, mä saan kaataa kaljani sen niskaan.. mä saan painaa sen seinää vasten, tunkea käteni sen haaroihin ja hieroa / tarttua kii, painautuen ihan lähelle sitä.. kuiskata sen korvaan ”Ei kannata huudella ihan mitä sattuu.. ei koskaan voi tietää kuka on.. hullu..” ja tuijottaa sitä syvälle sen silmiin.. tarttua sen kurkusta kiinni ja kun se avaa suunsa haukkoakseen happea, tarttua hampailla sen alahuulesta kiinni ja purra sen irti, samalla kun työnnän sormeni sen peniksen virtsaputken tai vaginan sisään ja toisella kädellä revin korvan irti.. koska se oli ilkee mulle. Mä haluan, että se pelkää mua. Mä haluan olla niin pelottava, että mulle ei uskalla sanoa mitään. Mä haluan, että voin pelkällä psykologialla karkottaa uhkaajat. Mä haluan, että mua pidetään niin vitun sekopäänä, arvaamattomana psykopaattina, että kukaan ei uskalla tehdä mitään. Mä saan puhua miten vaan haluan, pukeutua miten vaan haluan, sanoa mitä haluan ja tehdä mitä haluan. Mutta Sun pitää pitää huolta että mulle ei tehdä mitään. Mä saan kiroilla kutsuilla. Mä saan pukeutua minariin ja lateksitoppiin hautajaisiin. Mun ei tarvii kirjottaa kaunoa. Mä saan lyödä pään aukojaa, mutta se ei saa lyödä mua. Mä saan viimesen pihvin, koska kukaan muu ei halua, paitsi jos mä haluan että joku muu haluaa sen. Mä saan uuden tavaran jos haluan. Mä voin viedä sen kaupasta, jos ei oo varaa, koska se ei oo mun vika että joku keksi rahan. Mä saan aina kaiken mitä haluan. Mä oon aina oikeessa. Sun pitää olla samaa mieltä, aina, kun mä haluan että oot samaa mieltä. Mä haluan, että tiedät kun haluan että oot eri mieltä. Mä en halua, että opetat mua. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan, että opetat mua. Mä en tee koskaan virheitä. Mä en halua että kerrot mun tehneen. Mä oon niin viallinen ja kelvoton, että en tee mitään muuta ku virheitä. Mä haluan, että kerrot sen mulle. Mä oon aina oikeessa. Mä haluan että Sä kerrot mulle, että oon aina oikeessa. Mä haluan, että tiedät kun mä haluan kuulla että mä oon väärässä. Ja kun huudan, Sun pitää kestää se, koska mä en oo väärässä koskaan. Paitsi aina. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

 

Mä haluan, että tiedät kuinka hauras oon. Mä haluan, että tiedät kuinka paljon mulle on tehty pahaa. Mä haluan, että tiedät kuinka heikko oon. Mä en halua kuulla sitä. Mä en halua että tiedät sen, mutta mä haluan, että tiedät sen. Mä haluan, että tiedät sen sillon kun mä haluan, että tiedät sen. Mä haluan, että voit hajottaa mut yhdellä iskulla. Mä haluan pitää muurit niin korkeella, että et pääse käsiks. Mä en halua kertoo Sulle yhtään mitään. Mä haluan, että Sä tiedät että en halua kertoo. Mä haluan, että Sä yrität saada mut avautumaan. Mä haluan, että yrität ensin saada mut laskeen ne muurit, ja kun se ei onnistu, murrat ne. Mä haluan, että hajotat mut. Mä haluan, että tunkeudut väkisin sisään. Mä haluan, että tunkeudut mun ytimeen. Mä haluan, että pahoinpitelet mua. Mä haluan, että raiskaat mut. Mä haluan, että särjet mun psyyken ytimen. Mä haluan, että hakkaat mut. Mä haluan, että kerrot millanen likanen ja oksettava ihmisjäte oon. Mä haluan, että kerrot kuinka hauras, haavoittuvainen ja avuton oon. Mä haluan, että kerrot kuinka sekasin, fucked up ja viallinen oon. Mä haluan, että tiedät sen kaiken. Mä en halua sanoa mitään. Mä haluan, että Sä tiedät. Mä haluan, että Sä tiedät kaiken. Mä en halua sanoo mitään. Mä en voi sanoa mitään. Mä en voi kerjätä. Mä haluan, että Sä sanot. Mä haluan, että Sä tiedät. Mä haluan, että Sä tiedät aina mitä sanoa. Mä haluan, että Sä tiedät aina millon sanoa. Ja sit me tehdään tää uudestaan.

Mä haluan, että oot rehellinen. Mä haluan, että kerrot mulle kun oon väärässä. Mä haluan, että opetat mulle ku teen väärin. Mä en halua oppia mitään, koska oon aina oikeessa. Mutta kun en oo! Mä haluan, että kerrot kuinka vitun hirvee ja ruma oon. Mä haluan, että kerrot totuuden mulle. Mä haluan, että tiedät miten teet sen. Mä haluan, että ohjailet mut vastaanottavaiseen tilaan. Mä haluan, että osaat ajaa mua kuin autoa. Mutta en halua niin, ku voit hyväkskäyttää! Mutta mä oon pelkkä esine, käytä mua siten. Etkä vittu käytä ku oon paljon enemmän! Mä en halua että sanot. Mä haluan, että mä kysyn ite vastausta. Mutta mun pitää oppia vastaanottamaan muutenki! Mä haluan, että sanot mulle mitä en halua kuulla, vain sillon kun mä haluan kuulla. Mutta Sun kuuluu voida sanoa kaikkee normaalisti! Mä haluan, että tiedät sen. Mä haluan vastaanottaa kritiikkiä. Mä en halua kuulla kritiikkiä. Mä haluan pystyä. Mä en pysty. Mä haluan. Mä en voi. Mä haluun! Mä en saa! Mutta mun pitää! Mutku mä en haluu! MUTKU MÄ VITTU HALUUN!! MÄ haluan, että TIIÄT KAIKEN. MÄ haluan, että TUNNET MUT. MUT MÄ EN HALUA ETTÄ TUNNET MUT! MÄ haluan, että OHJAAT MUA KU AUTOA. HALUUN ETTÄ kohtelet ku ESINETTÄ. MUT EMMÄ HALUU! HALUUN olla JOTAIN MUUTAKI KU VAAN LELU! MUTKU EN OO!! SANO ETTEN OO! ETKÄ VITTU sano ku ET KUITENKA TARKOTA SITÄ! VALEHTELIJA! VITUN RUNKKARI! MEE VITTU PANEE NIITÄ <TEMPPAREITA / STAROJA / ANIMEHAHMOJA / OIKEESTI HYVÄNNÄKÖSIÄ / ...> JA UNOHDA MUT ku oon tälläne PASKA! ÄLÄ JÄTÄ MUA! TUU takas! PAINU VITTUUN! EN HALUA SUA! MUTTA haluun olla SUN KANS! MUT SUN PITÄÄ PYSYY KAUKANA KU OON TÄLLÄNE JÄTE! OTA mut SYLIIN! PAINU vittuun! ÄLÄ MEE! EIKU MEE OIKEESTI! ANNA MUN VITTU KUOLLA! PELASTA MUT! ÄLÄ JÄTÄ MUA YKSIN! HANKI KUNNON KUMPPANI! ET TARVII MUA MIHINKÄÄN! TAPA MUT!! ÄLÄ TAPA! Ja sit me tehdään tää uudestaan.

 

Ymmärrätkö?

 

Mä haluan, että Sä oot vierellä aina.. aina kun mä haluan, että oot. Mä haluan, että Sä tiedät kun mä haluan, että oot. Mä haluan, että sanot aina mitä mä haluan, sillon kun mä haluan. Mä haluan, että Sä tiedät millon mä haluan, että sanot mitä mä haluan. Mä haluan, että tiedät mitä mä haluan, että Sä sanot. Mä haluan, että estät viiltelyn, itsemurhan ja huoraamisen. Mä en halua että estät yhtään mitään. Mä haluan, että Sä tiedät millon mä haluan, että estät.. ja millon en. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka kelvoton ym. oon. Mä haluan, että kerrot mulle kuinka hyvä ym. oon. Mä haluan, että tiiät millon kerrot ja mitä. Mä haluan, että pidät huolta, kun mä haluan. Mä haluan, että katot perään, kun mä haluan. Mä haluan, että hajotat mut, hakkaat mua, raiskaat mut, ym., sillon kun mä haluan. Mä haluan, että Sä tiedät kun mä haluan. Mä en halua sanoa Sulle mitä haluan. Mä en halua kirjottaa Sulle mitä haluan. Mä en voi sanoa tai kirjottaa mitä haluan; mä en voi kerjätä. Mä en saa. Mä en ansaitse. Mä haluan, että Sä tiedät aina mitä mä haluan, sillon kun mä haluan, että Sä tiedät mitä mä haluan. Sun vaa pitää tietää. Sun pitää osata ohjailla mua, kuin autoa; mun pitää olla vain esine, sillon kun haluan. Mut Sä et saa hyväkskäyttää mua, paitsi sillon ku haluan. Ja Sun pitää tietää kun haluan. Mä haluan olla palapeli, jonka opettelet ja tiiät aina mitä kaipaan / tarviin. Ja mä saan aina kaiken mitä haluan. Ja mä saan tehdä ihan mitä vaan mä haluan.

 

Ymmärrätkö!?

 

Mikä on sit se vastine kaikesta tästä? Mitä tää kaikki ostaa Sulle? Mitä sellasta tällä saa, että se on niin mielettömän, epäterveen ja kaukana-järjen-rajan-tuolla-puolen hinnan arvonen?.. joskus luulin erheellisesti että jotain erityisenkin korvaamatonta, erikoista ja tärkeää. Nyt kuitenkin viimein tiedän varmaksi asian olevan päinvastoin. Tiedän, että olen vain kammottava hirviö.

[Siinä se on. Moni ollut vuosien varrella sitä mieltä että pitäs kirjottaa joku [Tähtisimmu].info -sivusto, jossa olis käyttöohjeet. Tuon parempaan en itse yksinäni pysty. Se on suoraa, suodattamatonta, kaunistelematonta ajatusvirtaa oman pään sisältä. Eikä kata kuin murto-osan potentiaalisista skenaarioista. Selittäköön ton kaiken sit mikä vaan – koulukiusaus, kasvatus, ympäristö, persoonallisuushäiriö, psykoottisuus, masennus, <syy tähän> – niin tiiän et siinä ei yhtäkään tervettä kohtaa oo, mutta niinku oon sanonu, ei mulla ole enää resursseja ettiä vastauksia tai muuttaa mitään.. vaikka tiedän kaiken olevan helvetin sairasta, ristiriitaista ja muuta. Plus, mitä sillä on merkitystä enää näin lähellä loppua?]

 

★Tähtisimmu ★