Suomenkielinen blogitaivas senkun jatkaa kukkimistaan kun taas on syttynyt uusi tähti sinne. Blogi kulkee nimellä Transhalla. Suosittelen ihan ehdottomasti tutustumaan – etenki jos diggaa munkin keskenkasvusesta ”*keskisormi pystyyn* haista vittu!” -asenteesta! :P Todella avointa kerrontaa transtytön elämästä ja hyviä avautumisia, välillä kuitenki vakavoituen ja asiallistuenkin. :)

Toivottavasti siitä on lukuiloa yhtä paljon kuin mun blogista on ollut kaikki nää vuodet. Kannattaa tsekkaa myös muut mitä oon listannu tonne sivulle, joka löytyy tosta vasemmalta. Mun viimeaikanen julkasutahtikin on heijastellu sitä missä mennään, ja oon monesti sen tuonu ilmi, että kaiken naurun ja hymyn.. sen imagon mikä bileissäki aina näkyy.. sen takana asiat on toisin. Vaikka menis montakin artikkelia / päivää ettei se tule ilmi. Marraskuu 2017 ei toistu. Ironista että TDoR on samassa kuussa.

 

Oon todella kiitollinen edelleen ja ikuisesti kaikista kommenteista, maileista, kiitoksista ja kaikista muista kauniista sanoista. Ollut ihana että ootte kaikki olleet mukana ja omalta osaltanne myös tekemässä tätä kaikkea. Ja vielä ihanampaa, jos on joskus, jollekkin, edes vähän, voinut jotain tarjotakki muutaki ku pelkät hyvät naurut. Pitäkää ihmiset huolta toisistanne ja rakastaa toisianne. Auttakaa läheisiä, jos näätte että ne voi huonosti. Se voi pelastaa jonkun hengen. ❤

https://www.youtube.com/watch?v=FyRg0LN7pM8

 

★Tähtisimmu ★