[Oon kirjottanu tän jo useampi kuukausi sitten ja tää on ollu arkistossa siitä asti.]

Mun täytyy myöntää että oon jokseenki irrallaan meidän yhteisöstä. Mulla ei ole ollut aiemmin yhtään transsukupuolisia tuttuja / kavereita / ystäviä, vaan vasta ihan tässä viime vuoden aikana tullut muutama sellanen, sillai että on jotenki tiiviimmin yhteyksissä. En kuulu SETAan enkä aiokaan liittyä – se olis vaan taas yks rekisteri lisää, joka mahdollistais jonkinlaisen profiloinnin ja muun, joten en pysty siihen. Lopetin bonuskorttienki käyttämisen koska ahdistaa niin paljon kaikenlainen kyttääminen ja jäljittäminen, mitä nyky-yhteiskunnassa on joka suunnalla. Maailma on vaan niin vitun sairas mesta. Mutta en myöskään käy missään tapahtumissa tai oo muuten verkostoitunut omaan vähemmistööni. Kuulopuheiden perusteella kuitenki on jäänyt sellanen mielikuva – ja mitä on jotain toisiakin transblogeja lueskellut silloin joskus harvoin – että koko LGBTIAQ.. ja mitä kaikkee siihen nykyään kuuluu, on ristiriidassa sisältä päin. Oon saanut sellasen käsityksen että esim. gay-ihmisissä on sellasia, jotka ei hyväksy trans-ihmisiä.

En voi sanoa että se olis jotenki väärin tai moraalisesti kestämätöntä, mutta se on epäedukasta vähintään – kaikille meille. Kaikille, jotka kuuluu mihinkään vähemmistöön. Vaikka en tiiä millasta on elää vaikka saamelaisena tai suomenruotsalaisena (vaikka sitä onki tosi läheltä seurannu 4v) niin tiiän että nekin on vähemmistöjä. Vähemmistöjä, joita hyljeksitään omalla tavallaan, mitätöidään tai jopa sorretaan. Mun mielestä on todella haitallista seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, jos me ei olla sellanen yhtenäinen rintama. Eikö koko LGBT+ -liikkeen tarkoitus ole ollut sisällyttää siihen kaikki meidät ”friikit”? Kaikki jotka poikkeaa ”normaalista” jollain omalla tavallaan? En voi sanoa että se olis yllättävää, että gay-ihmisissä on yhtä suppeita ihmisiä ku hetskuihmisissä, mutta ne on itse (olleet) sorrettuna taas jälkimmäisten toimesta monesti. Niin eikö me oltais vahvempia yhdessä? Jos koko LGBT+ -liike alkaa riitelemään vielä itsensä sisällä, niin sitten ei kukaan ainakaan saa mitään oikeuksia koskaan, ku kaikki aika menee sisäiseen välienselvittelyyn. Ja eikö se oo jotenki outoa, että vähemmistö, joka on mitätöity, mitätöi puolestaan jotakin toista vähemmistöä. Siis tavallaan, että miten niillä on varaa tehdä niin? Luulis että nekin tarvitsis liittolaisia omaan sotaansa, joka toki on paljon paremmalla tolalla ku meidän trans-ihmisten.

Toisaalta taas, myös trans-ihmisissä on antipatioita gay-ihmisiä kohtaan.. se että kumpi niistä on alkanut aiemmin, on muna vai kana -tyyppinen väittely ja kaiken lisäks irrelevantti. Mutta jos heterot sortaa homoja, homot sortaa transseja, transsit sortaa muunsukupuolisia, niin eikö tällänen helvetin nokkimisjärjestys nyt vaan vahingoita kaikkia meitä, jotka on mitään vähemmistöä. Siis eikö kaikista paras olis ku kaikki sorretut liittoutuis yhteen sitä yhteistä vihollista vastaan? En haluu kuulostaa miltään transfeministiltä, jonka mielestä kaikki cissit pitäis teljetä jonnekki ja kaasuttaa hengiltä, tai miltään muultakaan kansankiihottajalta.. mutta miettikää kuinka paljon enemmän vaikutusvaltaa – haha! vittu sitä ei ole kenelläkään tässä paskamaassa! :D – meillä olis jos saamelaiset, suomenruotsalaiset, gayt, transsit, muunsukupuoliset ja muut muodostais yhteisen rintaman, joka ajais kaikkien asiaa.

Tässä kai tullaan taas siihen että ihminen on luonnontilassa ihmiselle susi. Jos yhteiskuntaa ei olis, niin se olis kaikkien sota kaikkia vastaan. Ihminen on mun mielestä edelleen luonnostaan ahne, itsekäs, ajattelematon, välinpitämätön ja amoraalinen. Se on ehkä pessimististä ja jopa kyynistä mutta kaikki mitä mä ymmärrän ihmisen luontaisesta ahneudesta, viittaa nimenomaan siihen. Että ehkä sen takia ainoastaan tarpeeks samanlaiset ihmiset tulee toimeen keskenään? Ehkä sen takii yhteiskunta ei pelaa ilman valuuttaa? Sillai että leipuri leipoo leipää ja vaan antaa sitä pois, vastineeks muista hyödykkeistä. Autojen rakentaja saa leipää ja muuta ja antaa vastineeks autoja muille. Oon sanonut yläasteelta asti että niin maailman kuuluis toimia todellisuudessa. Sen jälkeen mua on haukuttu kommariks. :D No, ehkä oonki joku utopiasta haaveileva viher-punikki-mulkku, mutta eikö se kuulostais paljon luonnollisemmalta ku tää nykyinen meno? No olkoon tuosta nyt mitä mieltä vaan niin pääpointti nyt oli siis se että miksei vähemmistö(t) yhdisty ja vastusta sitä sortoa, halveksuntaa ja mitätöintiä, jota ne kaikki kokee sieltä samalta suunnalta. Enkä siis halua nyt kuulostaa siltä perus ”valkoinen cisheteromies pääsee kaikkein helpoimmalla ja sillä ei oo mitään huolia tai ongelmia” paskalta. Sekin on nimittäin pelkkää kuraa. Esimerkiks sukupuolistereotypiat vahingoittaa ja luo paineita cisheteroille ihan siinä missä meille transseillekki. Mutta se mikä on tilastollisesti normaalia, niin sillä on kuitenki ”varaa” sortaa, koska se on se mitä on eniten. Jos suomessa [tahallaan pienellä edelleen] olis jonain päivänä enemmän tilastollisesti vaikka islamilaisia ku kristittyjä, olis kristityt sen jälkeen vähemmistö ja altis syrjinnälle ja muulle paskalle. Vähemmistöllä ei ole ”varaa” syrjiä enemmistöä, koska voimasuhteet vaan toimii sillai miten ne luonnostaan toimii. Ydinpommi vaan on isompi ku haulikko.. tai jotain sinnepäin.

Oon myös miettinyt sitä että pitäiskö kaikkien ihmisten olla lähtökohtaisesti cissukupuolisia, heteroja ja oikeakätisiä? Siis että mikä todellisuudessa on sitten poikkeama ja mikä on tavallaan ihmisen ”standardi”? Voidaanko sellasta ylipäätään määrittää? Kai jotenki geenitutkimuksella? Mutta jos albinismikin on hyväksytty luonnollinen poikkeama vain sen takia että se voidaan empiristisesti havaita, että mikä sen aiheuttaa.. niin eikö homoudesta ja transsiudestakin tule sitten samanlainen viimeistään siinä kohtaa kun voidaan samalla tavalla osottaa joku asia että ”toi, toi sen aiheuttaa!”? Sitäkö meidän täytyy odottaa? Ja siis sehän ei vaikuta sitten mitään taas kieli- tai muihin vähemmistöihin – niidenkö sorto jatkuu yksinkertaisesti niin kauan ku ne on tilastollisesti merkityksettömämpi osa? Miks ihminen ylipäätään on niin vitun viallinen että se ajautuu hyljeksimään kaikkea, mikä ei ole tilastollisesti valtavirtaa? Siis mikä helvetti meissä on niinku vikana ihan kokonaisena rotuna!? Eihän mikään muu eläin ole niin julma ja häikäilemätön omia lajitovereitaan kohtaan ku ihminen?

No anyway, pointti nyt oli se että eikö oltais ees seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt paljon voimakkaampia ku ei alettais enää keskenään tappelemaan? Surullista että suomenki kansa on ollut yhtenäinen oikeesti neljä kertaa koko maan historiassa: maailmansodat ja lätkän MM-kullat. Muuten purraan toisiamme niskaan ja ollaan ku mitkäki raivotautiset simpanssit. Vittumitäpaskaa. :D Ihmiset on kusipäitä, älä sinä ole. ❤

https://www.youtube.com/watch?v=52HjWhUWwwM


★Tähtisimmu ★