[Pakko sanoo että näitä en muuten ala sitten linkittelemään keskenään..! :D Tässä on ideana että kerron jostain ihan perustavallisista päivistä mun elämässä, joten oletusarvoisesti näitä tulee joku miljoona, niin en todellakaan jaksa pitää niit ajan tasalla että esim. viidennen osan lopussa on linkit kaikkiin seuraavin, jos niitä on vaikka 20. :D Mutta tässä nyt tulee eka, anyway.]

Aamu oli tänää jotenki tosi vaikee, ku mulla oli herätys vissii alunperin kymmeneltä mutta torkuttamisekshan se taas meni – eihän kymppi nyt oo mikää ihmisten heräämisaika! ;D Mielestäni painoin sitä torkkua joku 3 – 4 kertaa mutta jostain syystä ku ekan kerran katoin luuria, niin se oli puoli kakstoista :D Mulla on torkku 10min välein, joten siitä voi laskee montako niitä tuli vaimennettua... Ei siis muuten ollu mitenkää vaikee aamu. Ja toiki menee ehkä sen piikkiin että oon alottanu sen kotitreenin taas maanantaina ja vaikka ollu vähän pahaa uniongelmaa taas joka yö – siitä jumppaamisesta huolimatta – niin itsepäisesti vaan tehny ma ja ke sen. Ajattelin että pakko alottaa muutaman kuukauden tauon jälkeen vähän rennommin, kuukausien joina meni ehkä sitä alkoa ja tupakkaakin hiukan useemmin ku mulla normisti nykyään. Nii ajattelin pari viikkoo tehdä vaan joka toinen päivä. Mutta tosiaan voi olla että kroppa oli vähän sitä mieltä että ”nyt levätään saatana ku oot mua repiny kahtena päivänä nii nyt annat mulle lepoa!” :D

Pääsin sit kuitenki ylös, koska ilmeisesti jälleen kiitos tuon spiron, niin oli ihan jäätävä pissahätä. Siis mähän otan sen 150mg aamulla niinku on sanottu, koska se on diureetti. Mutta joskus tuntuu että se vaikuttaa vasta 18h – 24h sen ottamisen jälkee. :D No pääsin ajoissa vessaan kuitenki. ;) Joinain aamuina voi tehdä tiukkaa, kun – mielenkiintoista kyllä – asunnon ainoo kundi varaa sitä joku 30min. #vainkämppisjutut :D Menin siinä sitten alasti keittelemään kahvia ja tekee aamupalaa, kun yhtäkkiä kuulen että ulko-oven lukkoon työnnetään avain *voivittutänäänkönetuleejosieltä!?.jpg* → juoksen alueitani peitellen mach 2:n vauhdilla huoneeseeni ja ovi kii! :D :D Kietasen nopeesti pyyhkeen vaan päälle ja meen hihitellen takas keittiöön jatkaan aamupalan työstöä. Naureskelen niille kahdelle vaan että ”yhtään ei tullu kiire vetää jotain päälle..”

Eka lähdin tänään siis sinne Nordeaan puimaan sitä niiden ongelmallisuutta meidän vaihdokkaiden kans. → *vittumitäpaskaa.avi* Sen jälkeen menin alunperin ihan vaan Smarketiin metsästämään ruokaa. Oon vähentänyt ihan hirmusti lihan kulutusta viime aikoina. En ees sen takii että olisin jotenki tosi ekologinen tai muuta – vaan sen takii että jopa siitä tuli ahdistus, kun tuntu että se hallitsee mun elämää! :O Tuli fiilis että jos diggaan noista elukoista mun lautasella niin paljon, että jokaisella aterialla ”on oltava” jotain niistä, niin eihän se nyt vittu mitenkään eroo siitä että jos joka kerta panemisen jälkeen olis saatava rööki tai joka perjantai absinttia (tai piriä – koska mähän oon kuitenki cybergoth ;D)... Nii en mä nyt tahdo lihastakaan olla riippuvainen, prkl! Mutta kyllä mä sitä siis syön edelleen, mutta soija, tofu ja muu tommone on oikeesti hyvää – tai siis tofu on aivan infernaalisen pahaa jos siihen ei laita mitää, mut soijahan on paskanmakusta. :D Mut tällä kertaa nyt siis ostin kanaa yms..

Pääsen himaan niin – luonnollisesti – Postista on tullu se paketinnoutolappu. No jes, ei voinu sit pari tuntia takaperin ollu tullu. Söin siin nopsasti ja tuijottelin Areenaa hetken ja lähdin sit takas. Mun meikkilähetys Stargazerilta tuli jo pari päivää sitte, BTW → mulla on viimein se poskipuna<3 :) Saan kavenneltua mun pallopääkasvoja ja muutenki oon odottanu että saan meikattuu kivemmin. Arvoin hetken sen ja aurinkopuuterin välillä mut päädyin tohon, koska teho ja peittävyys. Oli muuten aika söpskä UPS-kundi joka toi mun paketin sillo. ;P Mutta niin, siis lähdin hakemaan sitten mun kimppatilausta missä oli hiusvärejä, pari pakettii lisää putkia ja muovinauhaa loxeihin. Hain samalla uuden hoitoaineenki. Exä on joskus opettanu että kannattaa vaihtaa aina välillä sitä merkkiä mitä käyttää. En muista enää miks, mutta sillä on niin rautanen osaaminen noista pa-ka hommista että todellaki uskon ja muistan .. hirmu paljon mekin toisillemme neljän vuoden aikana ehdittiin opettaa omista erityisosaamisalueistamme.. <3 :) Sitte menin Tokmannille ja löysin jotain aivan ihanaa (ja hupaisaa) – viikonpäiväsukat! :D Ai että..! Ja on muuten ensimmäiset tyttöjen sukat mitkä itselleni ostin!<3 :)217_01.jpg?1484258884 Tähän asti käyttäny noita edellisessä kehossa ostettuja jätkien tennissukkia vaan. Mutta ne alko käymään vähiin ku ovat kuluneet puhki melkein kaikki, nuo perkeleet. Ja voi taivas..! Onko sitten vähän nautinnollisempaa noi mimmien sukat. Siis ku kiskoin kokeeks jalkaan niin meinasin saada orgasmin – onko ne ollu aina noin paljon pehmeempiä!? :O Voi perse, jos olisin tienny nii olisin varmaan käyttäny aina niitä! :D Ostin viel poskipunasiveltimen ja hiusten-vaalennus-ydinjätemyrkyn... ja taas mietin, kuinka hanurista on että sellanen myrkyllinen ja vaarallinen kissanpennuista ja istukoista hermeettisesti kombinoitu [waaaat? :D] litku on oikeesti vaatimus sille että voin pitää sen tyylin mitä rakastan.. :S Tuntuu tosi vittumaiselta ensinnäkään käyttää päähänsä jotain sellasta teurasjätettä mutta myös että tukee sen valmistusta samalla ja ties mitä kaikkee siinä samalla tulee tukeneeks... en ehkä haluu ajatella...

Sitten pääsin viimein postiin hakemaan mun putket ja muut. Ajattelin tässä vähän valottaa sitä meidän alakulttuurin alajaoston ”tarkoin varjeltua” salaisuutta että miten me noi hiusvekottimet duunataan ja miten ne meidän päässä pysyy.. ei, siinä ei oo okkultistisella tekno-satanismilla mitään osallisuutta. ;D Vaarannan tässä henkeäni kyllä, ku voi olla että kybergootit ympäri maailman tulee ja teilaa mut ku kerron meidän salaisuudet täällä.. ;) :D Ensinnäkin, ne on sellasta todella kevyttä ja elastista materiaalia – venyy hirveesti ihan roikottaessa, mikä pitää huomioida aina siin vaihees ku leikkaa sitä. Tietysti ku sitä pitää sen takii venyttää niin se on sit lyhempi se lopputulos.

217_02.jpg?1484258885

Ensin noi madot pilkotaan sopivan pitusiks, mitä nyt sit tahtookaan:

217_03.jpg?1484258894

Sen jälkeen kaikista käännetään päät sisään, ettei ne ala purkeentua.. pärkyämään.. pureta.. miten nyt sit missäki päin sanotaan. ;) Menee ihan sormilla, paitsi jos on niitä pienempiä, niin niihin tarvii sitten esim. kumipäisen lyijärin ja sen sillä kumipäällä tuikkii ne sinne sisuksiin. :) Noi mulla on kaikki muistaakseni large kokoo:

217_04.jpg?1484258903

Tässä on edelliset tosta violetista loxista (ne joissa näkyy painauma) ja niiden uudet kaverit:

217_05.jpg?1484258904

Sitte niin otetaan vaan rajusti keskeltä kiinni, puristetaan ne sillai että saa sen pompulan – tai mitä nyt sit haluukaan käyttää – siihen ympärille. Sit vaan tiukalle ja, kuten mun ja Exän rakas lapsonen sanois – *ta-daa* your cyberlox is ready:

217_06.jpg?1484258901

Sellasta mun päivään tänään. En nyt tiiä onko tämmöset arkipäiväpostaukset yhtään kiinnostavia vai tuntuuko nää mun muiden kirjotusten rinnalla ihan sellaselta höttöpaskalta, mutta tuli nyt vaan tälläne inspis tällä kertaa niin käytinpä sen sit nyt kuitenki. :D Pysykää ihmiset ihanina ja hyvää viikonloppua. Palanen..?! :D ..siis.. ”palaa” sanasta yksikön ekan persoonan potentiaali? ”palannen”? No ihan sama, mutta kuitenki maanantaina siis. *purrrr!* ❤ :) Biisinä tänään taas pitkästä aikaa cybergoth musaa, nauttikaa tai kärsikää :D – ja jos tykkäätte niin ostakaa ja tukekaa:

https://www.youtube.com/watch?v=BI5nHef6sj0

http://herrschaft.bandcamp.com/

 

★Tähtisimmu ★