Tilitän tätä nyt silläkin uhalla että joku älykkö onnistuu yhdistämään mut johonkin henkilöön jonka on tänään itse nähnyt – mutta eihän se silti tiedä että olinko se minä; loxit ym. muuttaa aika julmetun paljon ulkonäköö. Mutta olin tänään siis yliopistolla, ihan täydesti laittautuneena: cyberloxit, joissa on putkien lisäks viel rastoi, kengännauhoi ja kaikkee mahdollista, hiuslisäkkeitä, räikeet meikit ja säärystimet.. vaatteet oli kohtuu perusgoottia kun ei mulla oo viel kerääntyny kauheesti sellasii cyber-tyylisiä kuteita, ainoo syy. :D Ja siis joo, kyllähän mä varmaan pidän huomiosta, se nyt varmaan on ihan selvää jos erottuu kilometrin päähän normimassasta. Ehkä siinä on taas jotain persoonallisuushäröä tai mitä nyt sitte onkaan – ihavitusama – mutta sellanen nyt sitten oon. Edelleen kiistän sen ettenkö ihan aidosti tykkäis kaikesta siitä mitä mun omaan tyyliini kuuluu – eikai kukaan nyt oo niin vammanen että lähtee ovesta ulos sen näkösenä mikä tuntuu ihan vieraalta ja pahalta?? Mutta se tykkääminen itsessään voi johtua jostain, mutta kuten oon jo monesti sanonu, niin en jaksa ratkoa omaa mysteeriäni ja pyrkiä eheytymään enää, koska ei johda mihinkään ja yritetty on. Ratkokoon ketä kiinnostaa ja kuka siitä jotain kokee saavansa.

Mutta hengasin siellä siis ihan ns. itseni näkösenä ja kyllähän mua on aina tuijotettu, joskus jopa naureskeltu jos ovat oikein olleet suppeita ja vajaaälyistä A-luokan jätettä, niin oon kyllä tottunut siihen. Mutta pakko sanoa että mua kevyesti ihmetyttää se että sellasessa(kin) ympäristössä jengi oikeesti kyylää ku mykkä vittua. Rehellisyyden nimissä on pakko sanoa, että mä oon opetellut ulos siitä että jos kaks kundia / mimmiä nuolee jossain puiston penkillä, että katsahdan sitä sillai jotenki yllättyneenä tai muuta. Mä halusin oppia ulos siitä intuitiivisesta reaktiosta, joka pohjautu näyn harvinaisuuteen – vrt. isät yksin rattaiden kans! – koska mua ärsytti se. Koska mulla ei ole ikinä ollut mitään ongelmii sellasten asioiden kans, ei sen nuolemisen eikä homojen, niin ei sen mun mielestä pitäis sillon sellasta reaktioo ees laukaista mulla. :) No kuitenki, niin ihmetyttää kyllä opistolla se tuijottelu ja just joskus viel ivallinen hymyily tai tirskuminen. Voi myös olla että oon taas liian herkkis ja kuvittelen olevani maailman keskipiste – mitä jos ne tirskuukin jollekki muulle ja se vaan sattuu oikeesti tapahtumaan sillon ku oon ohittamassa tai muuta.. :D Olen perseestä.

Mutta se pointti tässä on se, että miks mun, tai kenenkään muunkaan – oli sit trans tai ei, pitäis yhtään sen enempää sopeutua johonki pukeutumisnormeihin tai muuhun vastaavaan!? Sen enempää ku niihin sukupuolinormeihin! Oon mesonnut jo niin monesti sukupuolinormeista että jätän sen nyt tässä pois. :D Mutta mulle on kymmenet ihmiset – osa enemmän tuttuja, osa vähemmän, jotkut ihan random tyyppejä baarissa tai muuta – ihastelleet sitä ku näytän omalta itseltäni; pukeudun niinku tuntuu itsestä hyvältä, meikkaan niinku tuntuu itsestä hyvältä, puhun miten tuntuu itsestä hyvältä. Voisinhan mä tätä mun blogiakin kirjottaa jotenki kirjakielellä ja vitun siveellisesti, mutta olisko se sitten mun blogi? Eihän se antais lainkaan oikeaa kuvaa kirjoittajasta – se olis kuin haamukirjoittaja. Mä kirjoittaisin itse sitä mutta verhoasin todellisen itseni sellasen valheellisen tyylin taakse. [tätä se YTL:kään ei vissii tajunnu, ku eivät antaneet mulle sitä ällää äikästä! ;D] Ne ihmiset, jotka mun – millon se on ollu ”rohkeutta” millon ”persoonaa” millon mitäki – on ihailleet, niin niillä on ollu aina liuta syitä miksei ne voi itse enää olla ”omia itsejään”. Joku sanoo ettei voi ku on duunia → miten se vaikuttaa vapaa-aikaana? Toinen sanoo ettei voi kun on lapsia → ei se mua ja Exää ainaka kinosta paskan vertaa mitä ihmiset kelaa meistä; tiietään että ollaan aivan jäätävän hyviä Äitejä! Joku taas on sanonu ettei voi kun on ikää jo niin paljon → mä oon 28v, voin ihan hyvin näyttää miltä näytän, käyttäytyä niinku käyttäydyn, puhua niinku puhun, skriivaa niinku skriivaan, dokaa kuola valuen kesällä ja kyntää nurmea ja näyttää keskisormea mua tuijottavalle eläkeläisvaarille ja kysyä että ”haluuko herra imee mun tyttömunaa, vai mitä siellä tuijotetaan!?” Ja jos jollain on ongelma näiden asioiden kans niin voi kattoo kuinka iso piittausindeksi multa irtoo. Juoskoon Alpeille hakemaan sen vitun jonka mä välitän.

Ja ennenku tulee taas jotain perinteistä täysin järjetöntä ja suhteetonta vasta-argumenttia, niin ei. Se ei todellakaan ole rinnastettavissa siihen että joku kysyis nyt takas että: ”No, [Tähtisimmu], entäs jos joku on sitä mieltä ettei sen tarvii elää normien mukaan ja se tulee ja raiskaa ja hakkaa sut?” Kerro mulle vitun nilliperse, miten sä pääset tohon siitä että mä heitän jonkun yksittäisen herjan jollekki suppeelle konservatiivimulkulle joka kyttää mua vartin!? Miten se on sama asia!?

Niin. En siis kässää sitäkään että miksi, miks ihmeessä, ihmiset antaa jonku iän tai jonku tollasen vaikuttaa tälläsiin asioihin? Mä olen ihan yhtä hyvä Äiti pukeuduin mä nyt sitten vannehameeseen, lierihattuun ja korsettiin tai lateksitoppiin, loxeihin, säärystimiin, revittyihin sukkiksiin ja minariin. → itseasiassa mä olen parempi, koska jos olisin pakotettu olemaan ilmaisematta itseäni ulkonäöllisesti voisin varmaan huonommin..? Ehkä tää on se miks mua on syytetty ikiteiniydestä, ehkä tää on se miks halajan jonnekki Wackenin lavalle ja muualle vastaavaan.. ehkä oon huomiohuora ja tykkään katseista ja kun mua kuolataan.. ehkä sillä kaikella on jotain tekemistä sen kans että on täysin fucked up masokisti-alistuja.. ehkä mun elämän historia tuhos sen tarinan tulevaisuuden – loppuun saakka. Mutta toisaalta, ei musta tunnu siltä! :D Mä oon todella tyytyväinen siihen että mulla on mun cyber-tyylini ja että osaan meikkaa sillai ja kaikkee. Oon tyytyväinen mun tisseihin, mun vaatteisiin ja koko kroppaani [noniin [Tähtisimmu].. tänään sulla on taas tälläne päivä – itsevarma! :D] ja siihen että uskallan olla se mikä tuntuu hyvältä.

Olin opistolla mikroluokassa, mulla oli jalat toisella penkillä. Kengät sievästi ja nätisti yli sen istuimen, jotta se ei likaannu. Siin tilassa oli varmaan parikyt konetta ja 2 ihmistä mun lisäks. Jos olis tullu joku tarvitseva, olisin luonnollisesti ottanut jalat pois että se pääsee duuniin siihen myllylle. Mutta kun tilanne oli mitä oli, niin ei yhtään syytä miksen olis voinut pitää jalkoi siinä. Saatoin ehkä näyttää teiniltä. Saatoin näyttää kapinalliselta. Saatoin näyttää asiattomalta. Mutta arvatkaapa mitä!? Mä olen. :D ;) Onko se nyt sitten teini-ikä jolloin saa olla oma itsensä ja sen jälkeen sit pitää vaan harmaantua osaks massaa ja lakkaa persoonansa ilmaisu, alkaa virkkaamaan pannulappuja, hommata pari lasta, omakotitalo, city-maasturi ja se helvetin kultainennoutaja? Onko sitte hyvä mieli? Taas päästään siihen että ku pitää olla se sama laukku ku muillaki martoilla ja ukoilla kaikilla sama flanellipaita ja ja ja.. vittumitäpaskaa.

Vai onko tässä nyt oikeesti kyse jostain että oon joku vitun taiteilijaluonne? Taiteilijathan aina ilmentää persoonaansa muutenki ku vaan töillänsä – ja sillon se ei ookkaan yhtäkkii mitää teiniä? Vai oonko vaan perusälykäs gootti; tajuun että normit, stereotypiat ja muu tollane on pelkkää kuraa? En tiiä, mut miksei suurin osa bonjaa tätä sen enempää ku sitä että keltanen media on täynnä klikkiotsikkoja, pseudo-journalismia ja .. *total black out!* .. mikä se on se.. ei shokkiuutinen vaan se toinen?? Se mikä on tehty vaan sen niinku huomioarvon takii vaikka ite juttu on täyttä paskaa...? No mut niitä kuitenki. :D Miettii Bucketheadia vaikka; tyyppi ihan oikeesti soittaa keikkansa vittu ämpäri päässä! :D Ihan helvetin siisti idea! Siis ihan absurdi, mutta aivan loistava silti! :D

Niin ja siis miten tää transsiuteen liittyy..? Noooooo.. ei ehkä suoraa? :D Mutta siis sillä että ku oon aiemmin ragennu täällä siitä että ku kaikki yrittää tunkee itteensä sukupuolinormatiivisiin muotteihin, oli sit trans tai ei. Ja oli kyse kehosta, äänestä, käytöksestä, mieltymyksistä, kiinnostuksen kohteista tai mistä vaan.. niin kummassakaan ei oo mitään järkee..! Mä ainaki aion lopun elämääni aiheuttaa paheksuntaa kuteillani, meikeilläni, lisukkeillani, puheillani (sanavalinnoilla), asenteellani.. osittain koska ihmiset mahdollistaa sen ku ne on tollasii. :D Mutta sen takii niille voiki näyttää kesoo ja käskee vetää nakki handuun. ;)

Nyt meen veteleen tonne sänkyyn, toivottavasti hirsiä, mutta jos ei uni tuu niin voihan sitä kai kokeilla jos jonkin muun veteleminen tois unta simmuun sit.. xD ..”masturbaatio on unilääke” → siinä on taas jollekki punkbändille oiva biisi(-idea)... Ihmisille kivaa viikkoa ja muistakaa pysyä ihanina. ❤ :)

https://www.youtube.com/watch?v=pHKfTWpI7SY


★Tähtisimmu ★