[Kuulin tästä mainosjutusta siis vasta eilen illalla ku tulin viikonloppureissulta himaan ja Kämppis vaan kysy että oonko kuullu millane paskamyrsky taas valtas somen... Luonnollisesti en tienny mitää, mutta ku kirjauduin tänne nii naaratti jonku verran että onko mun lukijat odottanu multa jo eilen jotai, ku lauantaina sivulatauksia oli jotai 60 (vai oliko jengi ollu vaa radalla?) kun eilen taas oli melkein 300..! :D Ihana jos se johtui tuosta että multa odotettiin jotain aiheesta, mut aivan yhtä ihanaa jos kyseessä oli sattuma. Tän hetken estimaatti siitä paljonko latauksia tulee tässä kuussa on vähän vajaa 7k, kiitos kaikki ihanat ihmiset, että luette mua niin paljon, ja autatte leviämään<3 :) Tässä nyt tulee kuitenkin jälleen sitten, Tähtisimmun tinkimättömällä asenteella, vilpittömästi, flow'lla, ja avoimesti, mitä liikkuu mun mielessä...]

Tulin eilen himaan ja Kämppis kysy että kuulinko jo uusimmasta kohusta. En oo somessa Tähtisimmuna, enkä itsenänikään joten eihän mulla mitää hajuu ollu. Se sit selitti että Lidlissä myytävät maidot oli saanu uudet tölkit, jota en myöskään tiennyt. Sit se kysy että koenko loukkaavana, jos sitä mainostetaan sloganilla: ”Koin olevani oikea maito väärässä tölkissä.” Repesin ihan täysin. :D :D Siis nauroin varmaan minuutin.. :D Ihan älyhauskaa ja tosi nokkelaa, oikeesti. Eka ajatus mulla oli se kuinka hienoo ja upeeta se on, että minä ja mun kohtalotoverit on tuotu tuollai suloisesti ja leikkisästi esille.. tuotu lähelle ihan tavallista ihmistä – niitä normaaleja. Niitä joilla ei ehkä oo ollu minkäänlaista kosketuspintaa tai mitään asiaan ja joista se on tuntunut tosi etäiseltä – nyt se lyödään päin kasvoja tosi hienolla tavalla siinä maitoa ostaessa. Pistää ne miettimään millasta se on – olla väärässä kehossa → Maito pääsee aika helpolla tölkistä toiseen mutta ihmisen kehon korjaaminen on vähä eri asia – oli kyseessä sitten kuuro, tourettelainen tai transsi.

Halusin kuitenki nähdä sen että mitä aivottomat, kriittiseen ajatteluun kykenemättömät, epä-älykkäät ihmisjätteet oli taas onnistunu sylkemään koko somen täyteen. Tiesin jo ennalta mitä odottaa; sitä samaa säälittävää aivo-oksennusta, mitä joutuu kuuntelemaan kaikki helvetin A2-illat, eduskunnan täysistunnot ja muut mihin ihan tavalliset luolaihmisen älykkyyden tasolla olevat puolisimpanssit pääsee saastuttamaan meidän mieliä. Valitettavasti monesti jopa onnistuen siinä – koska suurin osa vastaanottavistaki osapuolista on samaa ala-arvoista ihmisjätettä. Tiesin että siellä on paljon taivaspaikanostajia; ihmisiä jotka ei ole homoja eikä vaihdokkaita tai muuten kuulu mihinkään vähemmistöön, mutta jotka kertoo meille mistä me loukkaannutaan. Sitten on ne toiset vähemmistöläiset, jotka samaistuu siihen että jos heidän jostain vastaavasta ”tehtäis pilkkaa” ja tunkevat sen takia melonia perseeseensä. Sitten on ne, jotka kuuluu ”kohteeks joutuneisiin” vähemmistöryhmiin, ja on ottaneet asiakseen loukkaantua joka saatanan asiasta, josta vaan etäisesti mitenkään voi. [Vrt. tummaihoiset, jotka hakemalla hakee sen että kaikki johtuu siitä koska ne on tummaihoisia, homot, vammaset – eiku vittu liikuntarajoitteiset, läskit – eiku vittu terveysruokarajoitteiset, naiset – eiku vittu henkilöt.. Ja. Niin. Edelleen.] Ja koko homman päällimmäisenä on trollaajat (vaikka sen koko sanan originaali merkitys on aikoja sitte jo hämärtyny isolle yleisölle..) ja herkkikset – ihmiset jotka vedättää näitä idiootteja ja ihmiset jotka imasee hiekkaa joka paikkaan ja jokaisesta mahdollisesta asiasta. Verrattavissa kerrostalokyyliin; ihmisiin joilla ei ole mitään omaa elämää, joten täytyy tunkee toisten elämään. Nää jaksoin kaivaa siis aiheesta:

http://www.radionova.fi/uutiset/ilmiot/lidlin-maitomainos-aiheutti-someraivon-oksettavaa-133013

http://www.tamankylanhomopoika.fi/2016/10/lidlin-maito-saa-jaada-kaappiin-hlbti.html

 

Vähemmän yllättäen mun eräänlainen ”vastakohta” ;) Yönsupi hoiti kirjottamisen samalla asiallisella ja hillityn rauhallisella – älykkäällä – tavalla kuten aina, julmetun hyvää tekstiä, suosittelen jälleen: https://yonsupi.blogspot.fi/2016/10/lidlin-mainoksesta-enemmistoista-ja.html

 

No. Aloinpa sitten kelailemaan tuota että voiko siitä ihan oikeesti ollakkin jotain haittaa vaihdokkaille tai homoille [joiden sukupuolinen erottelu termeittäin on edelleen mun mielestä raskasta ja tarpeetonta – vrt. ”gay”]... Kun tuotiin esiin mm. toi perspektiivi, että asiasta tehdään jotenki naurettavaa tai triviaalia – ajateltiin että korjaus on kuin vaihtais vaan purkista toiseen. No, kyllähän mua pidempään lukeneet tietää, että eihän tää nyt todellakaa oo helppo tie, eikä sellaiseks muutu. Koskaan. Vaikka HeTu ois vaihdettu ja menis 100% ajasta täydestä. Mutta saako toi oikeesti ihmiset ajattelemaan niin, huomioon ottaenkin sen kaikkien kaiken potentiaalisen tyhmyyden? Mihin se ees perustu, että ajateltii että jengi kelaa sitä noin? Tai miks toi on naurettavaa? Ei musta tuntunut että toi tekee mut naurunalaiseks, vaan esittelee vakavaa asiaa todella arkisessa kontekstissa (= tekee siitä normaalin) mutta kuitenki sillai ettei siihen vakavuuteen tarvii tukehtua. Toiminko mäkin oman yhteisöni [hahahahaha!! ai minkä!!?? millos mä oon pyöriny omassa yhteisössäni – suurin osa siitä on sitä samaa paskaa ku noista ei-vaihdokkaistaki..!!] mielestä jotenki helvetin väärin ku välillä heitän läppää penistyttöydestäni. Mitä? Alennanko silloin itse itseäni ja omia kohtalotovereitani? :O Toiminko omaa yhteisöäni vastaan sen sisäpuolelta? Oonko joku feikki vakooja, joka muokkaa kehoansa vain jotta voi saada tän trans-yhteisön repimään itsensä sirpaleiks sisältä päin? Lentääkö pingviinit sillon ku me ei nähdä??

Mua ei oo vielä koskaan siis syytetty kyllä siitä että olisin feikki – päinvastoin kun täällä oon panikoinut sitä kuinka erilaiset mun kokemukset on valta-trans-väestöön verrattuna, oon saanu vain kauheesti tukea ja rohkaisua että ei se mitää meinaa että elin poikana, joskin ristiriitaisesti ku en ois saanu meikata, lakata kynsiä ja olla ”ämmä” muutenki, ekat parikyt vuotta... Kiitos siitä<3 :) Mutta en mä koe että toi olis loukkaava mainos. Siltikään. Halusin lisää input tähän mun ajatteluun, joten kysyin yhdeltä ystävältä, jolla on todettu aspergeri, että mitä jos joku rafla tekis mainoksen, jossa olis asburgeri järjestelemässä vaikka kirjoja kirjahyllyyn sillai et ne päädyt on ihan tasan. Sitte tulis teksti: ”Älä ole burgeri; syö pizzaa!” Loukkaantuisko se? Se alko nauraan ja hämmenty miten keksin tollasen esimerkin lennosta. :D Eli en ollut siis ainoa. Muistan myös yhden ystävän tarinan sen pyörätuolissa olevasta isoveljestä, joka malttamattomuuksissaan veti niiden lapsuudenkodin ulkorappuset sillä tuolillaan alas, ku ei jaksanu venaa pikkuveljeensä hoitaan hommaa. :D Kuten Supikin kirjoitti niin mä käytän tässä siis niitä kortteja, että eikö silloin jos on sinut asioiden kans, osaa myös nauraa ja jos joku on normaalia, niin eikö siitä pidä saada tehdä huumoria samoin ku kaikesta muustakin... Nyt jos joku aikoo tehdä sitten vastahyökkäyksen vetoomalla siihen että mulla ei oo vaihdokkuudesta tarpeeks pahoja kokemuksia, niin annappa kun kumoan sen, ettei tarvii tuhlaa aikaa siihen:

Oon ollut todella raskaasti koulukiusattu 3lk – 6lk; mulla ei ollut todellakaan ketään, mut jätettiin ulkopuolelle kaikesta, mun haukkumanimi oli niin pitkä et se lyhennettiin kirjainyhdistelmäks, vietin kaikki välitunnit yksin, monesti lähdin itkien kesken päivän kotiin ja melkein joka sunnuntai-ilta mulla oli kauhee päänsärky – stressistä kun tiesi mitä on taas 5 päivää luvassa. Silti. Kun näin Ihmebantun kusidödö-sketsin, putoilin aivan saatanasti. :D Mulle tuli todellaki mieleen se aivan vitun ahdistava ja suorastaan helvetillinen kokemus, mutta samalla muistin että se on ohi. ”No mut hei, joillekki se on vielä arkipäivää!” --Joo, niinpä onkin, mutta mitäs vittua minä sille voin tehdä, hä? Turha mun niskaan on yrittää kaataa syyllisyyttä siitä, sen enempää ku nälkään kuolevista lapsistakaan Afrikassa.. se nyt ei vaan mitenkään kosketa mua. Niinku ei muuten sekään, jos joku tahtoo tehdä itsestään kissan tai lohikäärmeen näköisen..! Ihan rauhassa. :) ei kuulu mulle. Mä en oo sitä mieltä että koulukiusaaminen on hyvä tai etenkään hyväksyttävä asia ja varmaan ylireagoisin meiän oman Vintiön kiusaamiseen äidin raivolla.. vaikka yrittäisin kohdata sen asiallisesti. Mutta tosiasia se on että sitä on, samoin ku se että mua kiusattiin. Mä oon silti kiitollinen paitsi siitä että niin tapahtu, mutta myös siitä että selvisin – oon ihan tosissani että en uskaltais olla oma itseni nyt jos en olis sillon kokenut sitä kaikkee ja tullut välinpitämättömäks. Okei, jos mukana tuli jatkuva arvottomuuden ja kelvottomuuden tunne ja se että haen naiivisti hyväksyntää mistä tahansa avoimesta sylistä, niin että saatan itseni hyväkskäytetyks ja raiskaus- / pahoinpitelyvaaraan jopa.. niin ehkä se on se hinta, jonka maksan siitä?.. Entä jos koko mun sukupuoliristiriita perustuukin traumoihin eikä siihen mihin se transseilla oikeasti perustuu (neurologia yms.) → mitä jos se aiheutettiin mulle? Mitä sitte? Ainaki tiiän että teen oikeen ratkaisun vaikka se olis vääristä taustoista, olen pysyvästi tyttö pääni sisällä, johtu se nyt sit mistä vaan.

No, jatkoin pohtimista. Oonko vaan tunnekylmä? Sairas huumorintaju? Mikä mussa on vikana, kun mun selkeesti pitäis jotenki loukkaantua tuosta, tai siitä kun Family Guy vitsaili meistä tässä:

https://www.youtube.com/watch?v=BRqOeFxdwIA

...tai tässä: https://www.youtube.com/watch?v=WYDtSg-NaqQ

 

...tai kun South Park teki jakson, jossa Michael Jackson kertoi että on kokenut olleensa aina pieni valkoinen tyttö. Joten se ”riivas” Kylen pikkubroidin kehon ja pukeutui tytöks. Ei mua loukannu se paskan vertaa – päinvastoin..! Aloin kelaamaan että onko tässä jotain perää. Kaikki neurologiset poikkeamat ja muut tutkimukset mitä meistä on tehty – mitä on paljon. Niin siltikin, eihän se tee mitenkään mahdottomaks etteikö joukossa olis muutama ”vain” traumatisoitunu tms.. Siis enitenhän tietysti aloin kelaamaan itteeni. Mua ei koskaan yritetty varsinaisesti tunkee siihen pojan muottiin sinänsä – faijaa ei kinostanu ja Äiti anto tehdä mitä vaan. Muistan että isä yritti saada mua nöösinä hiihtämään ja luistelemaan – tekeen poikien juttuja, mutta ku en innostanu nii se menetti kai kaiken kiinnostuksensa... Muistan kyllä joskus saunassa kysyneeni, että häiritteekö mun meikkaaminen tai kynsien lakkaus. Se vastas että ei haittaa, teen niinku ite haluan, olin 14v jos joku nyt kokee sen merkitykselliseks. Mutta edelleen, sama juttu ystävien kans.. olin vaan se eksoottinen, mielenkiintoinen ”meikkaava jätkä” se ”niin vitun ämmä” se ”yks tytöistä” ja yms. etc.. Ei kukaan tuominnu muutamaa yläluokkalaista lukuunottamatta sitä. Sain olla se mitä olin. Senkö takia en kokenu niin pahaa ristiriitaa ku vasta vanhempana ku sukupuolella alko olemaan enemmän merkitystä..? On edelleen mulle itsellenikin mysteeri, kuten moni muukin asia itsessäni sekä nyt että menneisyydessä.

Mutta siis jos mua ei haittaa se että näen koulukiusaamisestakaan tehtyä huumoria? Miks haittais transsiudesta tehty..? :O Mun mielestä kaikki tälläne on sitä paitsi sitä samaa paskaa mihin joudutaan sen takia että suurin osa ihmisistä on sellasta täysin aivotonta paskaa! Jos jengillä olis ees hintsusti omia aivoja lukee medioita, kyseenalaista auktoriteettejä, tutkimustuloksia, ottaa selvää asioista, ja opetella keskustelemaan edes etäisesti älykkäällä, rakentavalla ja hedelmällisellä tasolla, nii ei ehkä tarvis yrittää tekopyhästi olla ”poliittisesti korrekti” kutsumalla vammasia helvetin kankeesti ja pitkästi liikuntarajoitteisiksi samalla kuitenki ollen sitä mieltä että ”ryssä on ryssä vaikka voissa paistais” – kuinka moni tajuaakaan huomaamattaan sortuvansa tän tyyppiseen kaksinaisuuteen!?? :D Edelleen, oon jutellut mustien ihmisten kans, jotka on täysin fine, vaikka niitä sanois neekreiks, niin kauan ku sitä ei tarkota sillä pahalla tavalla – kyllä sen nyt aivoilla varustettu ihminen kuulee eron: ”Yo, mitäs toveri neekeri?” vs. ”Kato, tuolla menee joku vitun neekeri!” Vai onko nää jonku mielestä sama asia? :D Mä nyt kuitenki yritän välttää sanoja, joista joku edes saattaa loukkaantua [VITTU] ..vaikka se ei oikein oo mun periaatteiden mukaista, mutta toisaalta ku ei ihmiset tunne mua.. ja tavallaan myös se on totta mitä South Park teki kokonaisen jakson verran, kun Stanin faija sano ”niggers” telkkarissa ja koko jakso pyöri sen ympärillä kun Token yritti selostaa Stanille, että ”You don't get it, how it feels when somebody says that word..” kunnes Stan viimein jakson lopussa tajuaa että se ei voi tajuta. Tajuatteko? Ei kukaan toisaalta, joka sanoo ”transu” voi yhtään sen enempää tajuta miltä se voi jostakusta meistä tuntua... Joten sen takii kai yritän vältellä tollasia.

Mutta se keskustelukulttuuri on edelleen se, mikä puuttuu. Täällä se on muutamaa hyvin harvinaista poikkeusta lukuunottamatta sitä että huudetaan vaan oman mielipiteen / näkemyksen perään ja yritetään vakuuttaa että ollaan oikeessa. Sen sijaan että pyrittäis ihan oikeesti yhteisymmärrykseen ja ratkaisuihin! Kaikki saatanan paskantärkeet asiantuntijat telkkarissa kaikista yliopistoista, kaikki poliitikot, kaikki samaa paskaa!! Samaa ihmisjätettä, jonka vois heittää myllyyn ja jauhaa siitä vaikka lannotetta. ”Millanen on sun mielestä sitte oikee keskustelija, Tähtisimmu!!?” --No vaikka Marilyn Manson. Tsekkaa tää. Asiallinen, rauhallinen ja pyrkii rakentavaan keskusteluun eikä vaan huuda nassu punasena omaa argumenttiaan kunnes muut hiljenee ja menettää mielenkiintonsa yrittää keskustella.

Miettikää tätä maailmaa. Sillon ku South Park teki ekan kerran jakson, jossa oli Super Friends niin ne saattoi pirtää kaikki niistä, mutta ei enää muutaman vuoden päästä. Olis voinu johtaa joko skandaaliin tai terrori-iskuun. Mitä jos homot ja transsitki alettais vaan aina ampumaan kaikki väärinpuhujat? Vitut keskustelusta, ku mennään ja tykitetään jollain haulikolla koko kaali seinälle!? Olisko taas järkevää? Ei tasan yhtään järkevämpää ku mikään muukaan fanaattisuuden aiheuttama väkivalta tai muu järjettömyys. Joka jälleen johtuu siitä ku vaan tungetaan pää täyteen paskaa ja rangaistaan jos kyseenalaistaa, yrittää olla kriittinen ja ajatella omilla aivoillaan. Ei, mä en ole uskontovastainen, mutta valtauskontoja on valitettavan usein käytetty instrumenttina aivan järkyttäville teoille. Tosin, niin myös uskovaisia on teurastettu yhtä perusteettomasti. Monesti lauon ystävien kesken kaikkee että ”kaikki uskovaiset pitäs tappaa” vaikka en ihan todellisuudessa tarkota sitä – joskus oon vaan tosi hiilenä siitä mitä sellane väkisin aivopesu saa aikaan. Jos joku löytää oman herransa Jeesuksestaan, niin fine, toivottavasti se tuo sille voimaa ja valoa sen elämään<3 :) Ei sen silti tarvii yrittää tunkee sitä mulle kurkkuun sen enempää ku sen thaikkupojan sitä kieltänsä sillon kerran. [Viittaus siis siihen että oon kyllä kärsinyt transsiudestanikin] Mutta mun mielestä se kristitty saa ihan yhtälailla vitsailla että ”ei parane syödä tätä ku tässä on transrasvoja; ettei käy niinku sulle” ku mitä mä saan vitsailla siitä että ”hei kandeeko sun haukata tota omppua – eiks se oo jo nähty mihin se johtaa” .. ja ihan yhtälailla sitten pitäis olla sallittu piirtää se J/jumala, samoin ku profeetat ja muut, niinku pitäis saada piirtää transmimmi, joka on sellane stereotyyppinen ladyboy.

Ne on kosmisia faktoja; minä olen synteettinen, mulla ei tuu koskaan olemaan biologista pillua; ei ole osoitettu onko jumalia olemassa, mutta ei ole toisaalta kumottukaan; jotkut ihmiset syntyy kuuroina, sokeina, vammaisina tai muiden poikkeusten saattelemana; juutalaisia tapettiin joskus miljoonia[? historia ei tod. oo mun tähtiaine..]; halvaantuneet ei koskaan tuu kävelemään omilla jaloillaan; transvestiitit tykkää pukeutua muihin kuin oman sukupuolensa stereotyyppisiin vaatteisiin; pedofiilit panee lapsia; zoofiilit panee eläimiä; islamistit tekee terrori-iskuja; kristityt on tappaneet noitavainojen aikaan paljon ihmisiä; musta surma hävitti 2/3 Euroopan väestöstä – nää on asioita jotka on faktuaalisesti tosia. Miksi niistä ei voi tehdä huumoria? Eikö se ole niiden kohtaamista? Joo, kyllä mä tajuan että ihmiset on erilaisia että jotkut ei selviä esim. koulukiusaamisesta siten ku minä. Tai etenkää jostai insestistä tai muusta. Mutta eikö päämäärä kuitenki oo kaikilla eheytyä – tulla kokonaiseks? Eikö sen väistämätön osa oo sitä että hyväksyy sen asian tapahtuneeks? Siis mä oikeesti kysyn, mistä vitusta minä sen tietäisin.

Ja tiedostan myös sen että mulla on vahvasti ”kaikki tai ei mitään” asenne huumoriin; joko kaikesta pitää saada tehdä; raiskaus, insesti, vaihdokkuus, homous, blondius, tourette, aspergeri, kuurous, sokeus, islamilaisuus, kristittyys, suomalaisuus, saamelaisuus, suomen-ruotsalaisuus, texasilaisuus, nörttiys.. se että on basisti, filosofi, matemaatikko, hitsaaja, pornotähti, journalisti, juristi, prostituoitu, tiitti, kemisti, narkki, alkkis, rikollinen... Mutta mihin sitten vedän rajan? ... mä en ihan oikeesti osaa vastata.. jotenki oon sitä mieltä vaan että ei sellasta asiaa kai sit oo.. eikö se sanakin ”poliittinen korrektius” → poliittinen.. eikö se meinaa että se on vain poliittisessa kontekstissa? Tarviiko sitä olla muuten? Menin joskus stand-up -keikalle ja olin aika viimesten joukossa paikan päällä, nii ei voinu paljo valita paikoista ja jouduin eturiviin. Tuolloin olin siis ihan pojan näköinen vielä, sini-musta-pinkki-violetit hiukset, osittain keesillä ja silmät sellaset goottimustilla luomiväreillä melko voimakkaasti ympäröity. Tiesin että en vois istua siinä jollen olis valmis. Ja niin se tapahtui: ”Hei, pandakarhu! Mitä sä täällä teet, eiks sun pitäis olla Kiinassa kuolemassa sukupuuttoon!?” :D :D Nauroin itselleni. Aika vitusti. Oli hauska heitto. Mitä jos olisinkin ollut läski, musta, islamisti, uskis, narkki – tai mitä tahansa? No en olis vittu mennyt sinne, jos tietäisin etten kestäis! Ei oo niin helvetin vaikeeta oikeesti ihmiset hei! :D :D Jos haluu koetella itteensä, voi kattoo tän: https://www.youtube.com/watch?v=jMJ-JblBln8 Ei yllättäne että nauroin aivan kipeenä. :D

 

Lopuks sanon, että jos joku nyt aikoo mulle tän takii lähettää tappouhkauksia, yrittää ottaa selvää mun identiteetistä ja vuotaa sen nettiin – tai ottaa sen takii selvää että haluu räjäyttää mun asunnon (ja siinä mukana pari viatonta ihmistä mun ohella).. haluaa vetää mua turpaan, koska oon trans, haluaa jotenki muuten nöyryyttää, halventaa, vahingoittaa ja muuten hyökätä mua vastaan, niin vois eka pysähtyy miettimään että onko se nyt kannattavaa / oikeutettua. Mä en ainakaan tahallisesti ketään halua loukata, vaan yritän itse pohtia jokaista asiaa mahdollisimman monesta perspektiivistä – tarjoten samalla jotain ajateltavaa ehkä muillekki... Nykyinen maailmantilanne on kaikella tapaa, oli sitten kyse eläinten oikeuksista, kasvissyönnistä, uskonnosta, kantasoluista, vaihdokkaista, homoista, parafilioista, luonnonvaroista, ihan mistä vaan.. niin se on niin monimutkainen, että syyttelemällä toisia, mitätöimällä toisten kokemuksia ja huutamalla omaa näkemystä ainoana oikeana, eläen jossain kuplassa ja harhaisena ettei voi itse tehdä virheitä tai olla väärässä, ei sillä saavuteta mitään. Mutta sen takia että mun tarvii edes miettiä että oonko nyt hengenvaarassa tän kirjotuksen takii, niin eikö sekin kerro jotain tästä maailmasta ja sen paskasta väestöstä!?

Niijjoo, pakko sanoo mikä mun mielestä sit on sairasta, jos joku meinaa ettei sellasta asiaa olekkaan. Siis ihmisen synnynnäisen ahneuden, välinpitämättömyyden, antipaattisuuden ja muun tälle eläinrodulle ominaisen paskan lisäks, mainosteollisuus. Se häikäilemätön tapa miten tungetaan lastenohjelmien välit täyteen jos jonkinlaista lelumainosta, vedotaan ihmisten syyllisyyden tunteeseen kodin hälytysjärjestelmän mainoksessa lapsen avulla – tai jossain keräyksessä kans.. se kuinka meihin piilovaikutetaan pakkausten väreillä, tuotteiden sijoittelulla – miks makeiset on just ennen kassoja? Ei vissiin siks että muksut alkaa huutmaan ihan saatanasti siinä, ja vanhemmat jotka pelkää näyttävänsä huonolta ostaa sen suklaapatukan.. Siis SE kaikki on jotain niin vitun sairasta – markkinointipsykologit – jotka analysoi meidän ostoskoreja, ostotottumuksia.. kapitalismi. Lopputulos ihmisen ahneudesta. Se, että on pakko turvautua kaupallistamiseen, brändäämiseen ja tuotteistamiseen, jos aikoo tehdä elantonsa. Eikö tää oo kenenkään muun mielestä sit kipeetä? Vitusti kipeempää ku yks vaihdokkaita ja homoja leikkisästi esiintuova maitomainos? Kipeempää ku miten eläimet kärsii tiloilla? Kipeempää ku miten metsää kaadetaan lakoon? Kipeempää ku sodat, murhat, terrori, ihmisten silpominen... ylipäänsä kaikki.. Kuinka moni näistä on johdannainen esim. rahasta? Mietitään taas niitä alkukantaisia heimoja, jotka elää yhteisöinä, ilman rahaa, jakaen kaiken ja jokainen saa olla mitä on; kaksisieluiset (vrt. transsit) mukaanluettuna.

Ei meillä oo mitään toivoa, kun aivottomia ihmisjätöksiä on liikaa. Jos palvoisin saatanaa, niin pyytäisin siltä että lopettaa tän koko paskan rodun – eläisin mieluummin helvetissä ku täällä, tuntuu jatkuvasti mukavammalta se mielikuva kun tää tämän todellisuuden maanpäällinen helvetti. Sori, kun tuli ihan jäätävän pitkä, mutta toivottavasti ei ollut ihan kauheeta paskaa...❤ Taidan mennä sängylle pimeeseen kuuntelemaan jotai The Berzerkeriä ku vituttaa tää ihmiskunta..morjens..

https://www.youtube.com/watch?v=tlKOt4V1FXY

https://syntheticbreed.bandcamp.com/

 

★Tähtisimmu ★

 

[EDIT: Tuli kirjotuksen jälkeen vielä mieleen, että meiän isähän on tappanu ittensä. Joku meistä kysy Äitiltä joku muutama vuosi sen jälkee että mitä se aikoo tehdä kaikille sen vaatteille, jollon Äiti vastas: ”Kai ne pitäs polttaa ku niin se mieski on poltettu..” Kun mun mummon asuntoo tyhjennettiin sen kuoleman jälkeen nii joku mainitsi Psykopatologille että löysi mummon lusikan, niin se kysy että ”Nurkassako se oli?” Mun ystäväpiirissä on ihan arkipäivää, että mä heitän esimerkiks mun hoppariystäville ”Mitäs telttahousu?” ja ne vastaa ”Mitäs vampyyri?” tai että ne on sillai ”Haudastako sä oot noussu ku oot noin kalpee?”, ”Ootko kussut väärin paikkohin viime aikoina?”, ”Ehkä oot vaan nii epätoivonen ku oot ollu kolme vuotta kohta ilman”, ”Seeprako susta on tullu!?”, ”Pysy mieh.. eiku siis tule naiseks”, ”Onko ollu paljo rapujuhlia?”, ”Montaki päivää ollu juomatta tässä kuussa?”, ... tosin tässähän on se että tunnetaan keskenämme ja tiietään että mikä on OK ja mikä ei – mutta! silti se että on OK sanoo noita asioita on se pointti. Jotenki niihin selkeesti osataan suhtautuu oikein ku niin voi edes sanoo?]