Kirjotin joskus aiemmin siitä, kuinka oon hakenu itselleni tukee videopeleistä (= eskapismi) ja etenki Tubesta; toisten transsien – riippumatta sukupuolesta – videoita, kertomuksia, vlogeja ja muuta. Siis tietenki ystävät on ollu ihan enssijanen, Äidin rinnalla<3, tuen lähde, mutta meinaan sitä että ku on yrittäny ettii tukee, johon vois samaistua. Jotaki ihmisii, jotka olis kokenut saman – jotka olis valmiita vakuuttelemaan mulle: ”Kyllä sä voit ja saat olla trans, vaikka ootkin eläny 20 vuotta onnistuneesti poikana, harrastaen seksiä yms..” ja ”Kyllä sä tuut vielä menemään läpi, susta tulee tosi nätti tyty.” ja ”Ei sun kroppa oo niin maskuliininen...” ja.. no tajusitte varmaa jo.. :D Mä olisin aikanani tarvinnu aivan rutosti tukea, rohkaisevia sanoja, kuulla muiden kokemuksista, ja vaikka mitä. Jotain mihin samaistua – jotain jonne kuulua..! Tietyllä tavalla oon aina ollu ulkopuolinen, lähes kaikella mahdollisella tavalla.

Kyllä, mulla on muodostunut todella laaja ystäväverkosto ja on monia kymmeniä todella läheisiä tyttöjä ja poikia (joskin kaikki on cis.. ja heteroja.. :D), joiden kanssa on jaettu kaikki mahdollinen Kosmoksen laidalta toiselle... mutta silti oon aina ollu kaikille se ”friikki”, ”outo”, ”mysteeri”, ”tommone taiteilija”, ”niin [Tähtisimmu]” ja vaikka mitä.. ei kukaan muu ole koskaan ollu niin marginaalissa ku minä. Ainoo meikkaava jätkä [joskus tais pari tyypii käyttää sillai toooosi satunnaisesti..], ainoo päänsä hajalle pohtija, ainoo joka eli toinen jalka poikien maailmassa ja toinen tyttöjen, ainoo hyvin monella tavalla... oon listaillu tässä parin vuoden aikana niin paljon ihmisiltä vastaanotettua reflektiota itsestäni etten vaivaudu taas luetteloimaan kaikkee, mutta joka tapauksessa. Oon ollut yksin silloinkin kun oon ollut mun sen hetkisen kumppanin sylissä, itkien hysteerisesti että kuolen.. ahdistunut niin silmittömästi ajatuksesta että lakkaan tiedostamasta itseäni, että oon lähes hyperventiloinut ja tärissy itkeny vaan.. samalla kun joku 10 läheistä ystävää kukin vuorollaan vakuuttaa mua omalla tavallaan – joku siten että ei tarvii ajatella vielä vuosikymmeniin asiaa, joku pohjaa sielun kuolemattomuutta suomen muinaisuskontoon, toinen omiin vaikeasti selitettäviin kokemuksiin ja kolmas Sokrateen osoitukseen sielun kuolemattomuudesta... Oon ollut niin yksin silloin(kin). Yksin sen pelkoni kanssa, kylmässä ja pimeässä, omien saatanallisten demonieni kanssa... vaikka olin mulle järjettömän rakkaiden ihmisten ympäröimä ja hellimä, niiden osoittaessa että olen myös niille rakas ja mulla ei ole mitään hätää.

Niin, siis toi nyt taas kai karkas vähän.. no.. sen siitä saa ku kirjottaa flow'lla.. ;) Mutta samalla tavalla olin ulkopuolinen myös vaihdokkuuteni kans. Ei ollut ketään, joka olis tiennyt mitään. Ja sen verran marginaalinen asia, että todella harva osas edes sillai ”täsmäiskulla” tukea edes – eihän ne tienneet mitä olis pitäny sanoo, vaikka olisivat kuinka halunneet sanoa jotain rohkaisevaa ja kaikkee. Ei ne ollu suurin osa koskaan törmänneet asiaan, vaikka osa tiesi enemmän ja osa vähemmän asian olemassa olosta... Eikä nyt siis saa ymmärtää tätä mun selostusta niin, että olisin jotenki epäkiitollinen tai mitään..!! Ei todellakaan, vaan ihan vaan se, että ihan ymmärrettävää se on että voi olla vähän eksyny ja avuton olo, kun joku rakas käy tällästä läpi, eikä tiiä mitään asiasta. Mitä siihen nyt osais ees sanoo... Yks mun tuntema henkilö on menettäny vuosia sitten yhtenä yleisenä juhlapäivänä kolme sen läheistä sukulaista onnettomuudessa.. vaikka omallekki kohdalle on sattunu toisen (joskin helvetin etäisen) vanhemman itsemurha, niin tosi paha olis sitä ihmistä siltikään tukee, kun ei siinä osaa mitää.. muuta kun ottaa sen itkevän otuksen syliin ja silittää sen päätä<3

Mutta miksi sitten ollaan kaikki niin vitun yksin tän asian kans!? Siis onhan meitä nyt suomenkin paskamaassa vaikka kuinka monta sataa.. tai tuhatta..(?).. Missä me kaikki ollaan!? Mä tiiän että voi tuntua vähän tekopyhältä kysellä tämmöstä ku samalla ei oo ite missään somessa sen enempää Tähtisimmuna ku itsenänikä.. mutta eikö mitään oo enää muuta ku netissä... Mutsiis, ku kattelee noita esim. jenkkiläisten transsien videoita, niin ne oikeesti tuntee toisensa – enemmän tai vähemmän. Niillä on yhteisö, vaikka se onkin virtuaalinen ja netissä, mutta niillä on se! Miten on mahdollista että me, tälläsessä maassa missä kaikkia vähmmistöjä hakataan, halveksutaan, väheksytään ja mitätöidään, niin miten on mahdollista että me ollaan kaikki jossain omissa koloissamme?

tiedän että tosi moni sellane asia mistä oon kirjottanu on sellane mitä todella moni on kelannu, joko täsmälleen samaa tai saman suuntaista. Tiiän siks että yksilölliset erotkin huomioon ottaen, niin prosessi ei silti eroa niin paljon meidän välillä, ja siks että oon saanut kommentteja / palautetta, missä on kerrottu se. Mä en taaskaan ja edelleenkää yritä tehdä itestäni mitää jeesusta tai muuta messiasta, mutta se on ihan aidon oikeesti yks syy myös, miks haluun kirjottaa mahdollisimman laajasti kaikesta, yksityiskohtaisesti ja intiimisti.. siten että monen mielestä on kyseenalaista kertoa niin yksityisesti kaikesta. Mutta mä haluan. Moni sellane asia, joihin on saanu vastauksen itsetutkiskelulla, helvetillisellä pään seinään hakkaamisella ja muulla – yksin kohdattuaan ja käsiteltyään kaiken – on sellane että olisin kaivannut joltain prosessiin lähteneeltä tai läpikäyneeltä jonkunlaista.. input.. paremman sanan puuutteessa siihen oman itsen tutkiskeluun ja kaikkeen pohditaan. Olin niin vitun eksyksissä että en osaa ees kuvailla! :S

Kaikki se epäilys, että oonko mä nyt vaan niin viallinen että pitää tappaa ittensä, miten voin olla tälläne luonnonoikku, tänkö takii mua kiusattiin, oonko vaan sekasin päästäni, entä jos hormonit aiheuttaa veritulpan, entä jos leikkaus menee vituiks, mitä jos, entä jos, mutku jos, ja vittusaatana..! Se 2010 – 2014 on ollut tyyliin hirveintä aikaa mulle mitä oon koskaan viettäny oman sakkaavan nuppini kanssa... En todellakaa toivo että kukaan joutuu olemaan niin yksin ja vailla vertaistukee. Joten multa saa todellakin kysyä mitä vaan ja mua saa todellakin jakaa niin paljon ku haluaa! Jos vaan jotenkin voin ihmisten taakkaa helpottaa, antaa tukea, vastauksia, auttaa itsensä pohtimisessa, mitä vaan, niin mä haluun tehdä sen. Voisin mennä suomenkielisten keskustelupalstojen sijasta melkeinpä kadunkulmaan seisomaan, sellasen helvetin ison kyltin kanssa missä lukis: ”Hei, olen silpomaton transsukupuolinen kybergootti-punkkarityttö, jolla on 3-vuotias lapsi biologisen tytön kanssa. Mitä tahdot tietää?” Mutta en edelleenkää haluu tehdä sitä nykyisessä ilmapiirissä kun noita hulluja on joka nurkan takana valmiina puukottamaan tai raiskaamaan.

Mutta miksei me yhdistytä? Enkä nyt todellakaan siis syytä mitään Setaa tai mitään tiettyä tahoa, en osoita ketään, vaan ihan yleisesti vaan tässä ”ääneen” pohdin, että mikseiköhän ole sen enempää sellasii yhteisii juttui meille.. → Jotai transleirejä tai jotai.. emmätiiä.. mennään isolla trans yms. porukalla johonki semmoselle kartanolle tai missä ripareita pidetää? Mä en tiiä ku en käyny.. :D Sitte saa juopotella jos tuntuu siltä, mutta ollaan porukalla ja kaikki pillut ja kullit, olkoon synteettisiä tai ei ja olkoon selkeesti kumpaakaan / molempia, niin kaikki sais olla ihan rauhassa ja omia itsejään. Vois vaikka syntyä ihan oikeita parisuhteitaki ihmisille, ku olis saman kohtalon / läheisen kohtalon tovereita.. kaikki tietäis aika paljon toisten ongelmista ja olis yhdentymistä. :)

No, kunnes se tapahtuu, niin löysin pari aivan jäätävän rohkeeta suomilaista, jotka tekee omalla nassulla Tubeen juttua, mihin mulla ei riitä munaa – no, sehän onki pienentyny.. ;) Toinen on transkundi ja toinen -mimmi, joten jokaiselle jotain, lisään nää myös tonne "Muita transblogeja ja -vlogeja" listalle:

https://www.youtube.com/channel/UCx1qytpOeGlUrbIpnfdGufg/videos

https://www.youtube.com/channel/UC_tAa9NhTmMt7Sj06TN55hw/videos

Jos joku on Tubessa ja haluaa multa lähettää noille loistavan ihanille ja rohkeille immeisille terkkuja, niin voi sanoa että tekevät aivan älyttömän ihanaa, hienoa ja upeeta duunia tuollasella vlogailulla<3 :) Ovat oikeesti rohkeita ja tuolle on aivan takuulla tilausta ja kysyntää! :)

Oon alkanu tosissani duunaa tota kandia / maisteria valmiiks, niin sen takia vähä harventunu tää postaileminen ja kun tuo äitiyskin vie aikaa.. <3 :) Mutta kunhan tässä saa sellasen hyvän arjen rullaamaan, niin kyllä se mun blitzkriegkin sieltä tulee vielä! >:D Oon nyt alkanu listailemaan kaikkee paskaa mitä meille aina heitetään, sit jaan ne kysymykset / argumentit järkevästi noiden sota-artikkeleiden välillä ja sit alotan sen kumoamisen. Ennen vuoden vaihdetta ne tulee 100% varmuudella, yritän ja toivon että jo tässä kuussa saisin ainaki osan jopa valmiiks jolloin vois ens kuussa ajatella toteuttavansa viimein ton vastahyökkäyksen mitä oon pohjustanu ja hehkuttanu (liikaa..?) tässä nyt joku 6kk...

Pysykäähän ihmiset ihanina ja pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne! ❤ :)

https://www.youtube.com/watch?v=-DcOfZUoOEQ

https://toxicgrindmachine.bandcamp.com/


★Tähtisimmu ★