[Tää on tavallaan suoraa jatkoa tähän, joten se ehkä kandee tsekkaa eka. :) Tulee tosi outoon / poikkeukselliseen vuorokaudenaikaan multa tää, mutta oli pakko alkaa kirjottaa heti kun tuli digitaalikirjeenvaihdossa hyvää inputia tuohon edelliseen, joten nyt tulee flow'lla jälleen se mitä tulee aiheesta.]

Sähköpostivaihdossa mulle heitettiin sellane pointti, että homothan (mä en edelleenkää koe tarpeelliseks erotella siinäkin asiassa tytöt ja pojat; mulle “homot” on kaikki homoseksuaalit) päinvastoin edistää elämän säilymistä. Tää perspektiivi oli se, että millainen pari tahansa voi kasvattaa jälkeläisiä, vaikka ei synnyttäisikään. Tästä oon siis ehdottomasti samaa mieltä – en oo toistaseks yhtäkään tutkimusta / artikkelia tota mun sotaani varten lukenut, jossa olis yksselitteisesti todettu / todistettu, että lapset kasvaa jotenki kieroon homovanhempien hoivissa. Kyllä, lapsen voi kasvattaa monella tapaa, yksi vanhempi, kaks vanhempaa, transvanhemmat, homovanhemmat, kommuuni, moniavioinen, isovanhemmat.. Tiiän useemmanki tapauksen, jossa pääasiallinen kasvattaja on ollut mummo, yksin. Miksei siitä kukaan mesoa ja huuda kuinka sellaset kasvaa kieroon, kun ei oo biologisia vanhempia läsnä!? On niinku ihan fine se että on yh-iskä tai -äiskä, jopa siihen asti että on yh-mummo / -pappa, mutta taivas varjele ku kuvioon sisällytetään sellane perversio kuin transsius tai vinouma ku homous! Ei saatana! Ei siitä mitään tuu, kaikki lapset, munkin, tulee kärsimään aivan helvetisti kun tälläne, sairas, häiriintynyt ja pervo transu kasvattaa puoliks sen – ja sama juttu hinurien ja matonnuolijoiden kans..! Joo, no jos oot sitä mieltä nii laitappa vaikka sellane Mäkkärin juoman pilli peppuun ja pyydä jotain puhaltamaan siihen. Miks? En tiedä, mutta jos oot noin ihmisjäte, suppee ja tarpeeton, niin ei siitä ainakaa haittaa voi olla! et ole elämän säilymisen kannalta edullinen, kenellekkään. Joten ryömi, mikkihiiri, jonnekki koloon ja vedä nakki handuun.

Mutta niin, tuosta voidaan siis laajentaa vielä siihen, että jos huomioidaan polyamoriset (= monen ihmisen ”pari”suhteet) suhteet, niin silloinhan voisi se kasvatusrintama koostua vaikkapa yhdestä homosta, yhdestä bi- / panseksuaalista ja yhdestä heterosta. Lapsella olisi vaikkapa kolme vanhempaa, joista sillä olis kahden geenit, mutta vastuu olis 33% kaikilla. Mikään ei todellakaan estäis tällästä järjestelyä – miettikää kulttuureja, joissa on ihan perusjuttu että miehellä on monta vaimoa – kasvaako ne lapset sen takia päin vittuja, että äitejä on enemmän ku yks? [en kyl tosin tiiä miten niissä kulttuureissa ylipäätään kasvatetaan.. :D] Ja tästä päästäänki seuraavaan sellasella sillalla, että aasikin säily hengissä, paitsi että mun sillalla kulkee muuli – koska ne on kans raukat marginaalissa eivätkä koskaan saa ylittää sitä siltaa kenenkään metaforissa. <3 :( *khihihi* :D

Nimittäin siihen, että onko yksiavioisuus / parisuhde yhtään sen luonnollisempi ihmiselle eläinrotuna, kuin tää nyky-yhteiskunnan muukaan meno; ts. eristyneisyys, anti-sosiaalisuus, yhteiskuntaluokat, ... On tutkittu että masennus aiheutuu siitä että mantelitumake toimii ylikierroksilla; meille erittyy jatkuvasti stressihormonia sen takia kroppaan, kuin oltais päättymättömästi vaaratilanteessa. Vastaa alkukantaisen ihmisen tapauksessa sitä, että käytännössä asuisi tiikerin kanssa, joutuen olemaan jatkuvasti valmiudessa pakenemaan / taistelemaan henkensä edestä. Se on se mitä meidän aivoissa tapahtuu työstressin, jatkuvan ylisuorittamisen (kuka on paras työntekijä / ihminen), sosiaalisen eristäytymisen ja (sosio-ekonomisen) eriarvoisuuden takia. Meidän aivot huutaa meille suorastaan että tää kaikki on niin helvetin luonnotonta, mutta me ei kuunnella! Jatketaan vaan suorittamista ja pyrkyriyttä, istutaan siellä eristyksissä runkkaamassa omille Insta-päivityksille ja kahmitaan mahdollisimman paljon enemmän ku muilla on, kaikkea.

Täysin luonnotonta ihmiselle; metsästäjä-keräilijänä kaikki tehtiin yhdessä → osa saalisti, toiset hoiti jälkeläisiä, isoissa yhteisöissä – laumoissa if you will. Me ollaan laumaeläimiä, biologisesti – ”Ollaan biologisesti myös joko miehiä tai naisia, puhuit ittes pussiin!” Vittu, mä laitan sut pussiin, tylsillä taloussaksilla paloiteltuna, siellä perällä, jollet oo hiljaa! :D Keskitytäänpä nyt yhteen asiaan kerrallaan eikä sorruta just sellaseen aivottomaan huuteluun ja olemattomaan ”keskustelukulttuuriin” mistä oon tilittäny aiemminki. Afrikassa kun tehtiin sellaselle heimolle masentuneisuuskysely, jotka elää tuolla tavalla edelleen, niin kenelläkään ei ollut mitään masennusoireita! Mitä tästä voimme päätellä? Ne ihmiset elää yhteisössä, jossa ei ole arvojärjestystä, toiset menee hakee ruokaa, tuo sen leiriin ja se jaetaan tasan kaikkien kesken. Ollaan yhdessä ja kasvatetaan jälkeläisiä.

Onko toi sitten kovin kaukana siitä että oltais luontaisesti myös polyamorisia? Mun mielestä se askel ei ole kovin suuri. Onko parisuhde vain sitä niinku kaikki muukin nykymaailmassa, että pitää omistaa kauheesti ja olla omaa? ”Mun rahat, mun pehmolelu, mun tietokone, mun kumppani..” ? Nää on taas liian isoja kysymyksiä, jotta yks pikkuinen penistyttö osais vastata, vaikka kuinka kuumentais aivojaan...

Mutta miellän silti vaihdokkuuden ja homouden poikkeamiks; biologisiks, neurologisiks tai joksikin.. mutta sanotaan vaikka niin, että ajatellaan sellanen täysin optimoitu ihmisyksilö ja verrataan sellaseen. Sellaseen, jolla ei olis mitään vikaa nilkoissa (joka on erään fysioterapeutin mukaan kohta, joka on 80% ihmisistä aivan perseellään!), ei mitään taipumusta masennukseen, ei yliliikkuvia niveliä, ei mitään tollasia ”vikoja” tai ”heikkouksia” – ”shortcomingsif you will. Ja verrataan siihen. Sellanen olis super-fertiili, ja samoin myös hetero, koska se takais sen että se kiinnostuu sellaisista, joiden kanssa voi lisääntyä. Mutta! Tässä kohtaa jatkan siitä, että jos homoille ei pitäis suoda lapsia, jos meille vaihdokkaille ei pitäis suoda hormoneja / kirurgiaa.. niin ei myöskään maksansa paskaks ryypänneelle deekulle pitäis suoda maksansiirtoa (yhteiskunnan lompsasta?), ei syöpään sairastuneelle mitään hoitoja, sokeille synteettistä näköä, halvaantuneille exo-skeletonia tai umpilisäketulehduspotilaille leikkausta. Se ei nyt vaan mene ihmiset niin, että voitte tuollasii täysin luonnottomia keinoja sallia toisille ja toisille ette. Pakko syödä ne oksettavat ananaksetkin siitä pizzasta! ;) ...josta päästään taas siihen, että kuka on nähny leffan Gattaca?

Lyhyesti, se kertoo maailmasta in the not-too-distant-future, jossa ihmiset kirjaimellisesti kasvatetaan. Ei mitään luonnonvalintaa, ei mitään biologista arpapeliä, lapsille valitaan geenit, niistä ohjelmoidaan mahdollisimman virheettömiä. Jos on ns. god child, eli syntynyt luonnollisen yhdynnän lopputuotteena, niin koska sillon voi olla taipuvaisuutta masennukseen ja vaikka mitä.. joka muuten analysoidaan heti syntymähetkellä ja sen perustellaa määrittyy sun yhteiskuntaluokka. → Jos sulla on luontaisesti paska suorituskyky tai lihasmassa- / lihasvoimapotentiaali, niin ei susta voi tulla avaruuslentäjää [koska vituttaa astro-, kosmo-, taiko-, ja sisunautti pelleily!] koska joku ”synteettinen” on sua parempi – kaikessa. Kuulostaako tuo terveeltä? Siihen ollaan kuitenkin menossa ihan vitun oikeesti. Nyt ehkä lopetetaan raskaudet, joista saattais tulla down-lapsi tms., mutta entä ku ihmiset saa valita silmien väristä kaiken mahdollisen lapselleen? Kuinka moni homoliittoja / transhoitoja vastustava vastustais sitä!? No pitäis, ainaki! Sehän se vasta on luonnotonta! Luonnottomampaa ku mun kikkelin silppuaminen ja vaginaks uudelleen kokoaminen. [EDIT: Ylempänä kirjotettuun viitaten: entä sitten joskun onki mahdollista että tungetaan geenejä useemmalta ku kahdelta ihmiseltä ku tollai meitä aletaan rakentelemaan täyssynteettisesti? Kuinka paljo konservatiivit ja muut talkkunapäät sitten sekoo!? :D]

Me voidaan räpelöidä itsejämme [*tirsk* .. :D] jatkuvasti vaan enemmän, antaa sokeille näkö, tunkee masentuneiden aivoihin implantti joka estää stressihormonituotannon, antaa kuuroille kuulo, tappaa vaihdokkaiden luontainen hormonituotanto ja korvata se synteettisellä, saada halvaantunut kävelemään ulkoisella tukirangalla nerokytkentöjen läpi, kirurgisoida peniksiä ja pinppejä, tulostaa elimiä, kloonata eläimiä.. en tiiä kuinka mielikuvitukselliseks tuo lista menee.. mutta jos kaikesta tosta huolimatta jonkun kyrpänaaman isoin ongelma on se kun mulla on sekä penis että tissit, tai se kun joku on äiti vaikka ei ole synnyttänyt tai kaks miestä / naista kasvattaa lasta yhdessä.. niin kannattaa ehkä miettiä että onko nyt ihan suositeltavaa meidän muiden kannalta että on elossa... tai ainaki miettiä sitä omaa kantaa. Kysyä iteltään, että ”Miten vitussa se kuuluukin just mulle että mitä jollain tuntemattomalla 200km päässä on vaatteiden alla tai miten se kasvattaa lapsiaan?” ja harkita vähän saatanan pitkään että mitä itselleen vastaa.

Ajauduin kai aika kauas alkuperäsestä aiheesta, mutta tulipa tuo Gattaca-viittauskin, mikä ollu vihkomuistiinpanoissa jo kauan! :D Toivottavasti ei ollut kovin vaikeeselkoista tai muuten ihan täyttä paskaa tämä. Totta kai siitä alussa esitetystä – todella hienosta, kiitos sen esiintuomisesta yhdelle lukijalle<3 – perspektiivistä katottuna homot voi todella ollakkin elämää ylläpitäviä ja jopa edesauttavia, riippumatta siitä ajatellaanko se biologisena tms. poikkemana. :) Sillä että näen itseni, kohtalotoverini ja homot yms. poikkeamina "normaalista" en todellakaan tarkota pahaa tai loukata ketään. Ja mun maailmassa sillä ei oo myöskään paskaakaan merkitystä vaikka näenki kaikki ne poikkeuksina, koska ei se vaikuta, eikä sen kuuluis vaikuttaa mihinkään; sen enempää oikeuksiin kasvattaa lapsia kuin saada hoitoja, ku mihinkää muuhunka.

Hyvää homoilua ja transseilua kaikille! ❤ :) Ja ”normaaleille” sit kai hyvää.. normeilua..? ;) ❤

https://www.youtube.com/watch?v=vQXlFOyhje4


★Tähtisimmu ★