Jännää. Tää tuli mulle mieleen tossa taannoin, että voisinpa kirjottaa uudelleen tästä aiheesta, koska nyt on yli vuosi hormoneja takana ja tuntuu että ihan jumalattoman moni asia on muuttunu verrattuna siihe että miten ajattelin / näin ne joskus blogin alkuaikoina. Luin tästä ykkösosan ja lisäks jutut feminiinisyydestä(ni) ja suhteesta tyttöyteen, tollai niinku itselleni referenssimatskuks. Hihi.. kirjoitan siis ilmeisesti vastinetta itselleni? → ”Hei, [Tähtisimmu] '14. Oon [Tähtisimmu] '16, tiiäkkö mikä meidän ero on?” :D

Siis aivan ensimmäisenä mulla tulee mieleen toi, että kautta aikojen olin aina sitä mieltä että en tahdo pitää hameita – koskaan. En vanhassa kehossa enkä siinä minkä saisin hormoneilla, sen semi-oman kehoni. Viime kesän jälkeen en tahtoiskaan pitää mitään muita ku hameita! :D Mutta! Se ei johdukkaan siitä että haluisin tehdä niin feminisoidakseni itseäni, vaan koska oikeesti tykkään aivan älyttömästi siitä miltä ne näyttää mun päällä. Näytän kivalta ja nätiltä kun mulla on lyhyt hame<3 :) Liittyykö tähän se että haluan että on paljasta pintaa? Kyllä. Liittyykö tähän se, että haluan (himokkaita) katseita? Kyllä. Koenko käyttäväni seksuaalisuutta ”aseena”? Kyllä. Nautinko niistä (kuolaavista) katseista? Kyllä. Onko toi kaikki sitten tyttömäistä / feminiinistä – vai johtuuko se vaan mun luonteesta – sen saa jokainen päättää itse. ;)

Toiseks tulee mieleen se istuminen jalat ristissä. Kyllä alunperin opettelin sen kuten noissa aiemmissa oon kertonu, mutta se tuntuu nykyään hyvältä ja luonnolliselta. Etenki nyt, kun kivekset on jotku vittu maapähkinän kokoset ja toi tyttödikki joku 1/5 Popsin nakista.. ;) :D Mutta siis se tulee luonnostaan. Ei, en mä aina istu sillai kuten ei kaikki biotytötkään. Mutta monesti sitä vaan laittaa sillai sievästi jalat. Se tuntuu mukavalta, luonnolliselta ja kivalta – se että se saattaa näyttää feminiinisemmältä kuin muulla tavoin istuminen on vaan random plussaa.

En juo enää poikkeuksetta sellasta koomaa, josta oon kans aiemmin kirjottanu. Ei ole vaan sellasta halua olla ihan naamat. Siis ei joka kerta, se ei ole oletusarvo enää. Se, että johtuuko se feminisoitumisesta vai siitä että voi paremmin, en pysty saamaan kiinni.. liian vaikee erottaa sitä oman pään sisällä, että kummasta vois johtua. Humalassa oon edelleen yhtä levoton, tyrkky, äänekäs ja drama queen, mutta jälleen; onko se mun luonne vai feminiinisyys (joko opeteltu, stereotypiaan pohjautuva tai ei, tietoisesti tai ei).. .

Stereotypia (baarien) vessoista sosiaalisina tiloina on murtunut – olin jenkkisarjojen / -leffojen aivopesemä. Ei, se ei haittaa, mutta kerroinpahan vaan. :D Kyllä sinne nyt meikkaamana jäädään, mutta siihen se maailma sit päättyyki. Tai no, toistaiseks ainakaan ei oo tullu jäätyä lääryämään sinne sen enempää ystävien ku tuntemattomien mimmien kans.

Korkkarit on edelleen joku sellane mitä en oo kokeillu – osittain sen takii ettei oo ollu varaa hankkii ees ”normaaleja” kenkiä noiden monstereiden rinnalle. Mutta ne on sellaset vekottimet, että tiiän todella monia biomimmejä, jotka ei välitä lainkaan niiden pitämisestä. Sanovat että on vaikee kävellä, painaa, puristaa ja tuntuu ihan helvetiltä pitää niitä. Silti ”pitää” laittaa joskun pitää olla hienona. Hurraa konventiot ja stereotypiat, jälleen. \o/

Jossain aiemmassa kirjotuksessa oon kirjottanu siitä että Kämppis kysy multa: ”Onko susta oikeesti tullu tyhmempi estrojen jälkee tai jotai!?” Ja se oli siis enemmän tosissaan ku mitä se oli vitsi. :D Mä en ihan oikeesti tiiä..! Muttakun musta välillä tuntuu ittestäki että ihanku olisin ”enemmän blondi” tai jotai nykyää?? :D Siis enemmän tulee sellasii aivopieruja että sanoo jotain ihan vajaamielistä tai ajattelee jonku asian muiden mielestä aivan tajuttoman vaikeesti ja monimutkaisesti – sillä kuuluisalla ”naisen logiikalla” kenties? ;) Mutjoo, en tiiä voiko oikeesti, ja jos niin miten, vaikuttaa ihan konkreettisella tasolla aivojen toimintaan niinku ihan perustavan neurologisella tasolla tuo estrogeeni. Jos miettii mikä kaikki on muuttunu ja kuinka paljon tässä menneen vuoden aikana, niin en todellakaan olis yllättyny, jos mun aivojen toiminta olis ihan konkreettisesti joiltain osin erilaista..! Yhtäaikaa mielenkiintoista, pelottavaa ja sairasta. Ei pitäis nähdä sitä asiaa niin että ihan kipeetä mitä tehdään itsellemme, jotta selvitään edes jotenki hengissä tän ristiriitamme kanssa, mutta vähän väkisinki sitä kelailee..ainakin välillä. Last resort, sen paremmin tätä ei todellakaan voi kuvailla mun mielestä (edelleenkää)...

Ei liene mikään ihan järisyttävä ylläri, että mun ymmärrys fysiikkaa, matikkaa ja teknisiä juttuja kohtaan ei todellakaa oo lisääntyny. Ei tosin kai laskenutkaan – lähinnä kinostus on laskenu entisestään. Kaikki raskaat hommat tuntuu vielä vieraammilta ja ”vääremmiltä” ku ikinä aiemmin ja useampi asia oksettaa. Ajatellaan vaikka jotain suihkun lattiakaivon / lavuaarin hajulukon tyhjennystä. En oo koskaan ollut herkkä hajuille, mutta oikeesti nykyään kaikki yliällöttävä pistää yökkimään ja jotenki reagoin tosi paljon voimakkaammin hajuihin. Toki, vakituisen tupakoinnin lopettaminen saattaa vaikuttaa myös jos hajuaisti on alkanut palautuu?

Se puheen melodisuus ja lantion keikuttaminen... No, kuten mun puheterapiaa koskevista jutuista voi lukee niin mulla on täysin biotytön ääni, mitattiin se sitte subjektiivisesti ihmiskorvalla tai objektiivisesti softalla. Joten ääni on siis opeteltu, joo. Mutta se tulee nykyään luonnostaan – en mä ajattele että ”nyt nostan sitä” vaan kyllä se tulee täysin luonnostaan. Melodisuus, intonaatio, kaikki se varmaan joo opeteltua mutta jälleen, jokaisen palautteen perusteella, tulee niin luonnostaan että ei ole lainkaan synteettisen oloista. Kävellessä monesti vieläkin havahdun siihen että ”hei! liikutanko mä nyt mun lantiota tarpeeks” ja alankin ”joustamaan” lonkista enemmän, jotta peppu keinuu hiukan lisää. Ei sillai kuin Titanic, mut kuitenki..tai ei se tainnu keinua vaan kaatua.. :D Samaan aikaan sit keskittyy siihen että jännittää vatsalihaksia ja pitää ryhdin sellasena että ei työnnä rintakehää likaa ulospäin, ettei alimmat kylkiluut näytä tyhmältä ja paljasta rintakehän kokoa, mutta että tissien kohdalta antais feminiinisemmän vaikutelman. Okei, en aina keskity noihin, mut kuitenki.

Mihin oon nyt menossa tän kaiken kans? No. Siihen että todella moni noista on tullut täysin luonnostaan. Siis en pysty oikein enää erottamaan että mikä:

  • on opeteltu tiedostamattomasti perustuen stereotypiaan, jonka aivopesemiä ollaan

  • on ollu aina mussa luonnostaan mut tullu esiin vasta voimistuneen itsevarmuuden myötä

  • on ollut aina osa mua mutta tullu esiin estrojen itsensä suorasta vaikutuksesta

  • mikä on muodostunut estrojen suorasta vaikutuksesta

On jotenki melkeinpä mahdotonta erottaa esimerkiks sitä, että miksi tuntuu että hallitsen tanssimisen nykyään paremmin. Siis kun joskus 3kk estroilla tyylii yritin sellasta feminiinistä industrial dance -tyylistä hommaa tossa meiän kokovartalopeilin edessä, niin näytin lähinnä linnunpelättimeltä, jonka jalat oli naulattu lattiaan ja lantio rakennettu betonista. Enkä oo sen jälkeen ku pari kertaa jonku 5min vetkuttanut itteeni siinä, mutta ero on siltikin huikea nykyhetken ja menneen välillä! Tuntuu että mä vaan yksinkertasesti alan liikuttamaan lantiota sillai luonnollisen feminiinisesti! :O Olen siis niin saatanan hämmentynyt tästä että tunnen olevani taas se kalakeitto..vai onko se sit ”hämmennetty” ..?.. no, ihan sama. :D Mutta samoin siis todella moni muu asia; puheen melodisuus, pehmeä liikehdintä, jalkojen asennot paikallaan seistessä, yleinen kehonkieli, spontaanit huudahdukset.. tuosta vikasta siis esimerkkinä se, että Kämppiksen raksu pelas sitä uutta DOOMia ja siin on niit ihan älysuloisia pikkufiguureja mitä voi keräillä kaiken sen demonien yms. teurastuksen keskellä, niin olisitte kuullut sen lirkuttamisen mikä musta lähti ku näin ku se löysi sellaisen pikkuisen suloisen Doom-ukkelin sieltä jostain. Ette tiiä millane mun ääni on, mut voitte kuvitella tytön sanovan ton sillä söpöilyäänellä. Ja kuinka makaaberi se tilanne on ku jätkä yrittää siinä vakavissaan telottaa Helvetin armeijaa ja yks kiljuu vieressä kuinka suloisia jotkut vitun nuket on. Se ilme Kämppiksen raksun kasvoilla → O_O ..tiiättekö.. :D Ja en todellakaan siinä tilanteessa ajatellut mitään että ”tässä kohtaa tytöt tekee näin” tai muuta – se vaan yksinkertasesti lähti. :D :)

Mutta kaikki tää tulee siis niin luonnostaan että ei voi itekkään käsittää. Tarkotus tällä mun jutulla ei ollut siis ainoastaan taas reflektoida menneisyyteen lukijoille, vaan ennen kaikkee taas antaa sitä toivoa kaikille kohtalotovereille. Te kaikki muodostutte ihan takuulla aivan yhtä luonnostaan just tarpeeks stereotyyppiseks minkä tahansa edustajiks, kuten minäkin. En ota mitään stressiä enää siitä että oonko jotenki stereotyyppisen tyttömäinen tms., oon vaan oma itseni. Jos joku luulee pojaks, niin siinähä luulee.. jos se jotain kysyis nii kieltäisin vaan kaiken ja sanoisin: ”Joo, no sori ku en oo sun unelmien gimma, mutta onneks meiän ei oo pakko olla tekemisissä.” ;)

Niijoo, ja siis itsevarmuus voi vaikuttaa kans kaikkeen tuohon – mistä erottaa se, että mikä on olis aina tullut kaikesta tuosta luonnostaan, mutta epäitsevarmuus väärästä sosiaalisesta roolista yms., on ollut se esto..?

Mutta älkää oikeesti pelätkö, kyllä ne hormonit on niin julmetun ihmeellistä tavaraa, että ne todellaki ajaa asiansa..! :) Ja cisseille / bioille kai se on sitte vaan pelottelua, että ette voikkaan tietää niin selkeesti kuka on synteettinen ja kuka biologinen, beware! ;) Me tuodaan teille tulevaisuus, jossa vaihdokkaat on oma yhtäläinen kategoria biologisten vastineidensa rinnalla, eikä enää sellane stigmatisoitua attribuuttia kantavia virheitä sen biokategorian sisällä. Kuten on tummaihoinen tyttö, albiinotyttö, kaukasialainen tyttö, niin mä oon transtyttö. Se trans ei ole mun attribuutti, vaan se mun kategoria – lokero. Parempi diilaa näiden asioiden kans nyt, niin helpottaa sit tulevaisuudessa ku se on väistämätöntä. ;)

Ootte ihmiset ihania..! Ja on vissiin mahdollista että joskus löydänki sellasen jolle kelpaan just sellasena ku oon ja se tykkää musta just minuna itsenäni.. ei siitä enempää. ;) Khihi..<3 Öitä. :P ❤

https://www.youtube.com/watch?v=1GJrHZvDh_E


★Tähtisimmu ★