★ Tähtisimmu v. 1.6b ★

[Taaksepäin, tsekkaamaan v. 1.5b tästä]

Kehitys etenee; nyt mulla on virallisesti ja todistetusti biologisen tytön hormoniarvot! :) Tänään tuli postissa toi paperi hormonipolilta missä on viime verikokeiden tulokset. Tässä vielä taulukko, jossa on kaikki hormoniarvot mitä mulla on tähän mennessä otettu:

 
pvm

follitropiini
(S -FSH)

lutropiini
(S -LH)

estro
(S -E2)

prolaktiini
(S -PRL)

testo
(S -TESTO)

male 0.7 - 11.1 1.8 - 8.6 0.03 - 0.2   10 - 38
26.08.15 2.2 4.5 0.13 317 23.7
26.02.16 0.8 3.9 0.37 458 4.2
19.08.16 ei mitattu ei mitattu 0.28 ei mitattu 0.4
female 2.8 - 11.3 1.1 - 11.6 0.08 - 0.3   0.4 - 2

 

[Niille, joita kiinnostaa enemmänki hormonien toiminta, niin yhdessä mun kirjotuksessa on takuulla mielenkiintosta tavaraa. :) Selittää myös niille jotka ei tajua että miks mimmeillä vaan voi todellaki seota pää menkkojen aikaan, että miks niin saattaa tapahtua. Ja oon yrittäny paljon muutaki tietoo siihen sisällyttää vaikka ei olis ees trans*]

Mä en oikeesti tiiä että mistä tää kaikki taas johtuu, mutta tuntuu siltä että kun se Progynovan annostus nostettiin siihen 6mg, niin olis feminiinisempi olo nykyään. Siis ihanku kävelisin luonnostaan femimmin nyt, ihanku peilikuva olis yhtäkkii paljon tytömpi ja kaikkee. [voihan toi kaikki fiilis johtuu tietysti siitäki et se transpoli on viimein taaksejäänyttä..] Ei mitään isoa rintakehää tai leveitä hartioita ollenkaan enää..! Siis kyllä mä nyt tajuan että ei voi yhtäkkii peilikuva todellisuudessa muuttua tollai, mutta siinäpä se; ei tarvii kenenkään epäillä kuinka suuri vaikutus hormoneilla on. Mun psyyke on niiden ansiosta oikeesti paremmassa kunnossa ku koskaan mun elämäni aikana.. ja se oli oikeesti se minkä tyyliin ekana huomas sillon ku joutu sen yhden viikonlopun olemaan ilman estroja.

Siis tuli tietysti jotain tosi kummia fiiliksiä muutenki, ku oli yhtäkkii kuuma ja vastaavaa, mutta siis päässä.. oli epävarma olo, oli normaalia säikympi olo (sen epävarmuuden takia?) ja jotenki hirveen ristiriitanen fiilis. Oikeesti ihan jäätävän hämärää ainetta noi hormonit ja vaikuttaa oikeesti ihan kaikkeen. Sitten ku vaihdettiin tohon Progynovaan – ja vaikka se nyt olikin pudonnu ”vaan” 0.28 se E2-arvo – niin tuntu siltiki edelleen siltä osittain. Siis just lisäks että tuntu että hikoilen enemmän ja kaikkee muuta ällöö.. tuntu että alapääkin tuoksu vähemmän femiltä ja kaikkee mahdollista. Niin siihen mä sen perustinkin sen fiilikseni, että ei imeydy yhtä hyvin. Ja joojoo, vaikka ne nyt kuinka oli hormonipolilla sitä mieltä että ”toi on ihan hyvä taso” niin musta ei kyllä oikeesti tuntunu läheskään siltä. Kyllähän se on joo noissa biotytön follikulaarivaiheen rajoissa joo... mutta en sitte tiiä.

Onko mahdollista että musta on tullut nyt estrogeeninarkki? :D :D Eivaa.. siis osittain oon tosissani. Jos ajattelee että se on oikeesti niinkin vahva aine, että biologisesti pojalle kasvaa sellasetkin rinnat ku mulla nykyään – ja kun ajattelee että ne (toivottavasti!) voi jatkaa kasvuaan vielä useemmanki vuoden. Se että estro ohentaa ihoa siinä määrin, että ennen en huomannu yhtään jos on joku hius jossain käsivarrella ja nyt sen huomaa heti. Se oli Exälle aikoinaan aina ihan käsittämätöntä että miten en voi tuntee sitä, jos se veteli hiusta mun iholla, mutta mä en ihan oikeesti tuntenu mitään, vaikka katoin sitä kun se tekee niin, en siltikään. Ja miettii sitä kuinka karvat on muuttunu, vaikka joo ne on tummia jaloissaki edelleen ja rinnassa, mutta niiden koostumus .. tai öö.. rakenne .. kumpi nyt onkaan parempi sana tähän väliin, niin se on muuttunu niin paljon että ne näkyy sen takia vähemmän – huomattavasti vähemmän. Ennen jos halus pitää toppeja niin joka toinen päivä oli pakko höylätä rinta mutta nyt saattaa riittää jopa kerran viikossa, koska se ei vaan näy yksinkertasesti enää samalla tavalla. <3 :)

Ja sama juttu noiden jalkakarvojen kans, nekin on niin paljon hennompia. Oon sen kyllä nyt päättäny että talvella annan niiden kasvaa ihan kunnon pitusiks ja sitten sokeroin ne taas jälleen helvettiin. Se ihan oikeesti toimii – tiedoks myös biotytöille! :) Ja on muuten pomminvarmasti vähemmän kivuliasta ku vahaus. Sen sokeriliisterin väitetään ettei se tarttuis ihoon, mutta kyllä musta tuntuu että se ihan inasen ottaa ihoonki kii – mutta toisaalta sillonku mua on viimeks sillä työstetty niin mulla oli ihan poikakarvaa vielä kaikki.. joten saattoi olla että ihan vaan sen karvan runsauden takia se tuntu siltä.. :D Mutta ihan oikeesti lämpimästi suosittelen kokeilemaan. Mun käyttämä resepti on:

 

  • ½dl vettä

  • ½dl sitruunamehua (ite tehty / kaupan)

  • 4dl sokeria

 

Sillon aikanaan ton jostain sivustolta bongasin ja otin talteen. Mä oon teflon-kattilassa ite keitelly tota lientä ehkä joku 20min – 30min, riippuen kuinka tehokas liesi. Oon alkuun huudattanu jollain kutosella ja sitku alkanu puplimaan niin pienentäny kolmoselle ja sillä hiljaksiin. Sellanen about pihkan (amber) värinen on aika sopivaa, ehkä vähän tummempaa. Sitä ei oikeesti opi ku keittelemällä kymmeniä eriä ja hakemalla oman taktiikkansa – mä vaan oon niin levoton että tykitän levy täysillä aina eka, ku en jaksa odotella sen lämpiämistä. :D Mutta siitä kokeilemaan kaikki tytöt, bio sekä trans. Ja lopputulos kestää monta kuukautta – varmasti estrogeenivartaloissa vielä pidempään! Ja ne vetelyliuskat mä tein vaan muutamasta hyvin palvelleesta teepparista leikkelin sellasia eri pitusia ja levysiä kangaspaloja, että on joka paikkaan sopiva. Kun mehän Exän kans vedeltiin multa peppu ja kaikki. Pakko jälleen antaa suuri kiitos siitä vaivannäöstä ja ymmärryksestä sille ihmiselle! <3 <3 Ei ihan jokainen viittis katella toista alasti sellasista kuvakulmista ku se vaati, vaikka kuinka rakastais.. :D

Ens kerran sitte joudun vaan akrobatisoimaan itseni niistä karvoista, jollei nyt tapahdu ihmettä tulevina kuukausina ja löytyy joku kiva likka tai poju [tai mikä vaan; androgyyni, bigender, .. mulle menee kaikki, jos vaan on ihana ja kaikkee.. :)] mulle jostain.. Hihi.. :) ❤

https://www.youtube.com/watch?v=Y0FmD2ktCT8

 

★Tähtisimmu ★

 

[Seuraava versio v. 1.7b tässä :) ole hyvä]