[Hihi.. naurattaa ku yleensä ku kirjotan juttuja varastoon, niin ne seisoo siellä kyllä ees hetken näitä hetkiä varten kun vaan jää julkaisu niinki myöhään ku aamuneljään. Ja tää on nyt ollu vissiin eilisestä tai toissapäivästä, että ei kauaa ehtiny virtuaalipölyttyä.. :D Tänäänkä mitään muuta tehny ku ettiny uusia bändejä, mut sit ku löytää yhden rakkauden niin sit niitä vaan satelee -- ja kaikki ei ees oo Dark Electro / Aggrotech linjalta, FYI. :P Mutta nyt on taas paljon uusia mitä levitellä juttujen lopuissa. :) Nyt meen nukkuun ku kerranki taas tuntuu siltä että vois uni tulla.. Öitä ja kivoja lukuhetkiä niille seuraajille, jotka aamusin käy mua lukemassa. :)]

Joo, enpä oo pitkään aikaan taas kirjottanu vissiin [tällä kertaa ihan oikeesti pitkään aikaan..!] mitään seksiin / masturbaatioon liittyvää, joten korjataanpa taas tääkin asia. ;) Eivaa, tää tuli siis mieleen ihan vaan siitä kun muista syistä [miten sais spiroa jostain omin päin.. tuhma tyttö!] selailin jotain trans-forumeja netin syövereissä.. ja siellä tuli sit vastaan keskustelu missä liuta transtyttöjä pohti siis orgasmin luonnetta tollai yleisesti ottaen ja luonnollisesti myös siltä kannalta että kuinka lähellä se on periaatteessa sit biologisten vastinkappaleidensa orgasmikokemusta.

Mähän oon tietysti kyselly koko ikäni tyttöystäviltä ja tyttö ystäviltä että miltä orgasmi tuntuu [tai miltä seksi tuntuu – kun joku on / tulee sun sisällä / sisälle] – jälleen: jo ennenku mistään sukupuoliristiriidasta oli mitään käsitystäkää itellä. Tietysti se on yhtä vaikee selostaa varmaanki sitä ku mitä mun on selostaa peniksettömille(?) sitä että miltä erektio / laukeeminen tuntuu... Mutta kyllä moni ihan kiitettävästi sitä yritti. Kiitos siitä<3 :) Ne keskustelut kuitenki mitä sitten lueskelin, niin kaikkia niitä yhdisti se, että ensinnäki jokainen koki että orgasmit oli muuttuneet hormoniterapian alotuksen jälkeen – paremmiks .. ja poikkeuksetta. Joka on tietysti ymmärrettävää, jos ei muuten niin sen takia että keho / pää on lähempänä sitä mitä kuuluiski olla.. pää siis sen takia että hormonit nyt vaikuttaa sielläki jonku verran, sitä siis meinasin. Se, että johtuko se yksin siitä, vai muuttaisko estro just niinku myös orgasmin (paremmaks) vaikka ei oliskaan trans? Lisäks yhdisti se että moni pohti sitä että onko kykenevä kliimaksiin alapääkirurgian jälkeen.

Useimmiten tohon ekaan keskusteluun liitty lähinnä se sama mitä oon itekki kokenu: että se orgasmin luonne on kokonaisvaltaisesti erilainen ja pysyvästi muuttunu hormonihoitojen alotuksen jälkeen. Ennen ensinnäki se koko panetus oli erilaista, mut siitä oon tarpeeks selostanu jo aiemmin.. mutta ennen se orgasmi oli sellane, että koko kiihottuminen oli sellanen tavallaan nouseva [jos oli ollu kauan ilman, niin melko jyrkästikki nouseva.. :D] käyrä, joka oikeesti tavallaan jopa tavoitteli sitä lakipistettä. Siis seksi tuntui hyvältä joka tapauksessa, koska oon ollu aina niin tyttö, että se ei oo koskaan ollu sama asia ku biopojilla, mutta testosteronin takia (kaiketi?) on ollu kuitenki sillai et tuntuu et ”jää kesken” jos ei oo lauennu. Niin jotenki seksi oli sitä että tahtoo kyllä olla mukana ja toisen tyydytys oli paljon tärkeempää aina ku oma; joskus joutui pitkittään omaa hidastamalla tahtia hetkeks, tai jopa pysähtymään ku huomas et alko sykkiä vaan lujempaa ja meni lähemmäs koko ajan laukeamista... Mutta silti se oli myös niin että se oli jossain mielessä ”vain” sellanen nouseva käyrä ja se laukeemispiste piti saavuttaa – toki mitä pidempään sen saavuttaminen kesti, sitä ihanampaa se oli saada – etenki ku se toinen oli voihkinut jo pari kertaa ennen sitä ja kolmannen sit ku tuli ite.. <3 :) Mutta se oli silti aina sellanen "Aaaaa -- *pthyisquirt* -- aahh!" ja se oli siinä. Ei mitään sen enempää. Sit oli vaan niinku done, ihan kirjaimellisesti.

Mutta nyt. Nyt kaikki on toisin, paremmin (tietenki!) ;) Siis se käyrä on ensinnäki loivempi ja täytyy lämmittää itteensä vaikka olis vaan yksikseen. Hyvä kysymys on se, että kuinka paljon tästä on opittua ja sen kautta tavallaan itseaiheutettua [placebo?] ja kuinka paljon todellista. Siis että on oppinu että "tytöillä orgasmi on tälläne" sitä meinasin... Kuinka mä voisin erottaa – mullehan se on sama kokemus kummassaki tapauksessa, koska oon sokee sille? Mutta kuitenki, se käyrä on loivempi ja yksinki ollessa se orgasmi ei oo jotenki enää se itseisarvo – ainakaan samalla tavalla. Mutta orgasmi on myös täysin erilainen! Siis se on ensinnäki paljon voimakkaampi, kestää pidempään ja niitä jälkijäristyksiä tulee joku 10 – 20 sekuntia vielä sen jälkeenki. Kuitenkin, koska biotytöillä orgasmi on erilainen jo pelkästään anatomian takia; mulla kaiketi tapahtuu samat asiat edelleen orgasmin hetkellä ku ennenki... tosta en ihan oikeesti tiedä että onko noin!! En oo ottanu selvää... Mut olettaisin niin, ettei hormonit muuta kuitenkaa sillai – etenkään koska tyttöjen orgasmiin sisältyy kohdun supistelu – toisaalta onhan mullaki ne lantionpohjan lihakset kuitenki, joten vaan yks osa puuttuu tyttöorgasmista... Mutta luulisin siis että kaikki mitä tapahtuu on sama, mut se muutos on ennenkaikkee pään sisällä. [edelleen ja vieläki ihan fiiliksissä siitä että ei tuu mälliä!] Ja se menee tavallaan yks yhteen sen kans että tyttöjen orgasmi on psyykkisempi ku poikien.

Kuten oon myös aiemmin kirjottanu, pystyn nykyään saamaan useamman ku yhden ”peräkkäin”. Sen takii lainausmerkit että lähteestä riippuen tuo ”taito” on ihan bio* (ja siten myös trans* jos vaan dysforialtaan kykenee seksiin ylipäänsä) vaikka aina luullaan et vain tytöt ”pystyy” siihen. En sitte tiiä että miten noi orgasmit siis ihan konkreettisesti eroaa, mutta jostain syystä ainaki aiemmin itsellä on menny niin että ei oo mitään haluja ees sen jälkeen ku saa. On vaan ollu yksinkertaisesti tyydytetty, eikä oo kinostanu enää paneminen – myös se toimintakyky siitä kullista on menny siinä mielessä et se on ollu niin turta ettei mikään ees tuntunu missään. Mutta toikin on nyt ihan eri tavalla! Siis joo, kyllähän se herkistyy sen ekan jälkeen, enkä mä nyt mitään minuutin päästä uutta saa, mut siis pian.. en mä tiiä.. 5min – 10min? En oo ottanu aikaa. Ja senki jälkeen vielä tuntuu hyvältä jatkaa mutta useimmiten oon ite niin uupunu ettei jaksa – pitäis olla joku muu panemassa mua... ;P Mutta joo, siis väitetään että biopojatki pystyy tohon kaikkeen – siis ilman estrogeeniäki. Joten mua kiinnostais tietää että mitä helvettiä se orgasmi sitte ees on? :D

Joka tapauksessa, noi keskustelut jälkijäristyksistä, orgasmin luonteesta, seksistä ja kaikesta oli lähestulkoon erottamattomat, ku vertas Vauvan keskusteluja ja sit niitä Susan'sin keskusteluja. Ekassa oli biotyttöjä ja jälkimmäisessä transtyttöjä. Mut se keskustelu oli oikeesti asioiden muotoilulta / esittämiseltä ja monella muulla tapaa ihan identtistä.. :D Ja kuka vielä väittää et me ei olla ”oikeita tyttöjä”!? :P Mutta siis myös ne orgasmin luonnehdinnat täsmäs, siis miten biotytöt kuvas sen kuinka voi saada monta peräkkäin, miltä tuntuu ja miten jälkiväristykset tulee, niin täsmälleen samanlaista puhuttiin transtyttöjen puolella. Eli kyllä meidän orgasmit siis on ainaki 100% (tietysti yksilöllinen vaihtelu aina pitää ottaa huomioon – kuten biologistenki puolella!) samanlaisii ku biotyttöjen. :)

Mun huomion nappas myös se, että moni biotyttö puhu siitä ettei voi saada ku kerran ja sit oli joidenki pidettävä jopa vuorokauden tauko kun paikat oli nii hellänä. Voihan se tietysti olla et jos on joku johnholmes panemassa että on pidempäänki vähä arka koko pimppa... ;) :D Mut siis yksilöllistä tuokin. Mahtavaa myös se millanen vääntö syntyi siitä kun jotkut puhui saavansa kymmenen orkkua peräjälkeen, nii joku alko mesoomaan ettei oo mahdollista et se ei erota orgasmiaan jälkijäristyksistä. Aina yhtä hauskaa seurata ihmisten ”rakentavia” väittelyitä netissä.. ;) Mutta todellakin, jotkut ei voi saada ku yhden ja jotkut tarvii pitkän tauon, toiset voi saada useita, toisilla tulee kymmeniä jälkijäristyksiä, toisilla ei juuri lainkaan. Kyllä orgasmi on tosi yksilöllinen asia – melkein uskaltaisin väittää että puhutaan sitte mistä tahansa, mutta uskon jos joku sanoo että biopojilla se on vaan panemista ja mällin heittoa. :D Mulla se ei oo koskaan ollu siltikään.

Joku myös sano, että jos orgasmit "muuttuu tyttöorgasmeiks” ennen kirurgiaa niin se on eräänlainen ”tae” että kirurgian jälkeenki pääsee kliimaksiin. Mutta en tiiä kandeeko nyt ihan kaikkeen luottaa mitä ees kohtalotovereiden palstoilla puhutaan...

Summa summarum, voi sanoa että oon aiemmin ollu tyttö, joka on lauennut testosteronin takia kuin poika; nouseva käyrä jonka lakipisteen saavuttamatta jääminen tuntuu keskeytykseltä ja jonka saavutettuaan on tyydytetty ja turta. Ja nykyään tyttö, joka kliimaksoi kuin tyttö; pakollisen lämmittelyn jälkeen loiva käyrä, jonka lakipiste on korkeemmalla ku edellisen käyrän, se kestää pidempään, saa mut sätkimään [joskus ihan väkisinki jopa voihkin tai ynähtelen vaikka yritän olla hiljaa<3 :)] ja kiemurtelemaan koska on niin paljon intensiivisempi ja tuntuu että siinä on itsellä paljon isompi merkitys myös – ja mielentilalla. Ja voin myös saada uuden about samalla intervallilla ku moni ex-petikaveri. Nyt se orgasmi on se oikea! <3 :) Ja uskon ihan varmasti siihen, että saisin myös kirurgian jälkeen jos siihen päätän mennä – se että vaatiiko se sen tunteen että joku laukee mun sisään niin siitä en tiiä. ;) :P

Se on edelleen mysteeri että miten ihan tarkalleen poikaorgasmi ja tyttöorgasmi eroaa, mutta tän enempää tuskin minäkään saan asiaan koskaan selvyyttä tai kykenen sitä ainakaan tuomaan esille. Päätän tän jutun kertomalla, että oli tosi pudottavaa kun joku niistä mimmeistä siellä trans-puolen keskusteluissa toivotti onnea ja hyvää vointia muille ja lopetti: ” - - now I'll go dilasterbate! :D” Helvetti että repesin! :D ”dilasterbate” – se on niinku dilasturboimaan. :D Että sitä mäkin kai sit teen jos meen kirurgiaan. ;)

Kiitos jälleen lukemisesta ja voimia transtovereille, muille sukupuolipoikkeaville ja ihan kaikille immeisille! ❤ :)

https://www.youtube.com/watch?v=pWRJAHaOrYg

 

★Tähtisimmu ★

[Tästä rohkeesti seuraavaan osaan! :D]