Juttelin tossa joku kuukausi takaperin ehkä sit jo yhden siis pitkäaikaisimmista ystävän kans ja ei oltu siis pidetty yhteyksii johonki pariin vuoteen. Ai miks, jos kerran ollaan niin läheisii? No sen takia että mä oon ollu niin saatanan lamaantunu sen loppuajan ennen hoitojen alotusta että enpä tehny juuri mitään. Siinä nyt siis puhuttiin tietysti vähä kaikesta ku kerran ollu niin pitkä aika siitä ku viimeks oikei kunnolla juteltu, mutta yks sellane asia, jonka olin aiemmin jo hiffannu, niin tuli sit uudestaan mieleen siinä puhelun aikana. Ollu siis tarkotus tehä tästä e-päiväkirja juttu jo sillon joskus mut unohtunut tjsp...

Se ystävä siis selitti siitä kuinka se oli just hetki sit ennenku oli lopettanu edellisessä duunissaan, niin kohtaloa uhmaten lähestyny sen tähtäimeen joutunutta henkilöä ja siis homma oli lähteny hyvin kuulemma käyntiin. Mutta se kun se selitti sitä fiilistä mikä sille tuli aina ku se näki sen tyypin; se että ”vatsa käänty ylösalasin” – !!

Mä oon tässä blogissani käsitelly noita fyysisiä tuntoja jo paljon, niinku miten masturbaatio (seksistä tulee heti kun joku mut kelpuuttaa..) ja orgasmi, panettaminen ja kaikki tollane on muuttunu täysin.. oon myös tuonu ilmi sitä että mitenköhän mahtaa olla: johtuuko se siitä että tiiän ite mitä stereotyyppisesti kaikki on tytöillä ja muutan kokemustani / muuta tiedostamattomasti, vai onko hormonit oikeesti niin suuressa osassa niinku vittu kaikessa!? :D Mutta en oo missään vaiheessa keskittyny yhtään niin paljon psyykkisiin asioihin – kas kas, johtuukohan siitä että oon edelleen se sama nymfo mikä olin edellisessäki kropassa? :D ;)

Mutta joo, siis se niinku toisten tsekkailukin on joo ihan erilaista nykyään ja siis suhtautuu kaikkeen silmäkarkkiin sillai (stereotyyppisen) feminiinisemmin. Mutta sen detaljeihin ei oo nyt mun mielestä yhtään niin jännä pureutua kun tän toisen asian. Siis muistan ensinnäki yhden ex-petikaverin tekstanneen mulle kerran että se ajatteli mua ja meiän edeltänyttä seksikertaa niin siltä oli meinannu lähtee jalat alta liikennevaloissa seisoessa. Musta toi oli sillon tietysti paitsi tosi imartelevaa, suloista ja herttaista, niin myös kiehtovaa – no tietysti, kuten kaikki tyttöydessä kun kerran koin sisäisesti sellanen olevani jo sillon vaikken tajunnukkaa sitä. Ja monesti muutenki muistaa että mimmit puhu että on ”perhosia vatsassa” ja kaikkee vastaavaa, siis sillai et jotenki tuntu et se niiden koko kokemusmaailma on täysin erilainen. No. Nyt mä tiedän millanen se on. :D Oikeesti!

Siis paras ja selkeimmin selitettävä esimerkki tästä ei ees oo se, että ajattelen jotain mennyttä kumppania / ylipäänsä seksikertaa, vaan se että kattelin sitä jotain ohjelmaa noista polyihmisistä. Ja siinä oli sit sellanen kohtaus, kun kuvattiin sitä yhtä eukkoa ja sen jotain niistä kumppaneista, että kuinka ne oli sen sen miehen kans sopinu et ne alkaa käyttään spärdäriä nii se voi vetää paljaana sit sen toisen kans. Ja ne oli siis sit sen toisen kans siinä alkamassa puuhiin ja se ukko kaivo sitä kumia yöpöydän laatikosta, niin se muija keskeytti sen ja sano ettei ne tarvii. Sit se mies oli vaan sillai siis tosi herkästi mun mielestä innoissaan sillai et ”voi kuinka ihanaa”.. sit kuvattiin vielä sillai tosi herkästi sitä tilannetta kun ne alkaa ekaa kertaa naimaan ilman kumia. Niin sillon mulla käänty vatsa ylösalas. Siis siitä pelkästä puhtaasta ajatuksesta että jonku kans kenestä tosi syvästi välittää ja tykkää, niin pääsee viimein tuntemaan sen läheisyyden puhtaasti. <3 Siis mä en osaa eritellä oikein että ajattelinko olevani se penetroitu vai penetroituja, mutta sillä ei ollu väliä, koska se fiilis ja ilmiö itsessään oli tunnetasolla. Siis se fiilis ja ajatus siitä ”kuinka ihanaa” niin se itsessään aiheutti sen sellasen ihanan tavallaan jännittyneen, kiihottuneen, odottavan, innostuneen, epävarman ja vaikka mitä muuta adjektiiveja kouraisun masun pohjalla. :)

Ja siis noita on ollu ennen totaki just sillai et vaan ajatellu jotain mennyttä seksiä tai jotain kuviteltua uutta kumppania, tai sit ku joku kertoo jostain sellasesta fiiliksestä tai tapahtumasta niin tulee niinku ”empatiakourasu” tai jotain.. :D Mut siis joo, ei sen välttämättä tarvii olla mitenkään seksuaalinen, mutta etenki sellaset ajatukset / fiilikset aiheuttaa tommosta herkästi nykyään. Ja se tulee siis ihan puun takaa! :D Ei se oo mitenkää sellane että se olis itseaiheutettu tai mitään – se vaan tapahtuu! :D Nyt tiiän mistä kaikki tytöt on siis aiemmin aina puhunu. Ja se on siis just sillai tosi sakkasella tavalla ihana tunne, vaikka se on tosi hämynen siltiki.

Joskus niinku oikeesti tuntuu siltä että ihanku aivot vittu oikeesti virittyis uudelleen, entistä feminiinisemmiks [ihanku se luontainen ei olis ollu jo tarpeeks..! ;) :D] tai jotenki, ku noita tollasii mistä on aiemmin kuullu jonku puhuvan pelkästään, niin vaikka sitä ei olis sillon tai ees koskaan myöhemmin sillai kaivannu, että olis mieltänyt se vahvaks osaks tyttöyttä ja siten kuuluvaks kehoonsa / psyykeensä niin noita vaan tulee jostain ja sit monasti jälkikäteen vasta bonjaa yhtäkkii että ”hei, saatana, toihan se mistä se ja se sillon puhu..!” :D :)

En osaa oikeesti muuta sanoo ku että tää on vaan niin ihana kokemus kaikkinensa kun saa kasvaa itsekseen viimein!! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ :) Saa oman kroppansa, oman päänsä, oman maailmansa... !! :)

https://www.youtube.com/watch?v=32S8gTOgm1Q

 

★Tähtisimmu ★