[Arkistosta... onneks on kirjotettu näitä valmiiks..]

Nojoo! Nyt sitten oli taas sit niin sakkasta menoo että! :O :D

Siis olin nykyisessä kämpässäni, nykyisessä huoneessani, mutta jostain syystä unessa en pelännyt sitä että Kämppis tulis mun huoneeseen, vaan että mun äiti tulis!? :O Ja se niinku jotenki oli tosi läsnä se ”vaara” siinä unessa ku tavallaan koko ajan näen mun huoneen oven alta niinku varjoja, et se käveli siellä ja liikuskeli. Mulla ei ollu ees mitään lukkoo tai mitään mun huoneen ovessa, niinku teininä oli. Eikä siis oikeestikkaan oo tän hetkisessä ovessa. Mutta se syy, miksi pelkäsin niin kovasti että äiti yhtäkkii käveleeki sisään oli se, että:

Mä olin harrastamassa seksiä. Itse. Itseni kanssa. ...!?!? WAAAAAT!? :o :O :D

> whatisthisidonteven.mp3 ... .jpg .. .gif??

Siis ei. Ei ole sanoja. :O :D

Se hämmennyksen määrä kun heräsin!! Siis voi taivas, pilvet ja.. pahvilaatikko..? :D

Mut siis oli oikeesti aika mielenkiintoinen tollai kokemuksena taas. Nimittäin aiemmissa unissa (löytyy kaikki klikkaamalla tän jutun lopusta tag ”unet”) en oo tavallaan saanu sitä seksikokemusta täysin tyttönä. No nyt se ei ollut enää siis tavallaan poikakehossakaan se kokemus. Siinä siis unessa näin välillä itseni siinä alla, kun olin sen minäni päässä joka lämmitteli mua sormellaan.. ja joskus näin sit taas itseni siinä itseni yläpuolella tekemässä sitä hommaa. Sillon kun olin alemman itseni.. päässä(?).. niin tunsin vaan että ”tuolla jossain” tunuu ihan älyttömän hyvältä toi mitä mä teen itselleni. Ja sit kun varsinaisesti työnnyin itse itseni sisään, niin se tunne oli identtinen riippumatta siitä kumman itseni päässä olin; se oli vaan niinku älyttömän ihanaa ja tuntui hyvältä. Mutta se kehonkuva / -kokemus ei ollu sillai, että olisin tuntenut varsinaisesti mitään varustusta itselläni missään vaiheessa, kummassakaan kehossa. Mutta tiesin vaan et ne oli siellä, mut kaikki vaan tuntui ”vain hyvältä”.

Mä en oikeesti tiiä et mitä tosta pitäis kelaa!!? Jotenki tavallaan ahdistaa ku yks tosi hyvä ystävä joskus heitti että mulla on unelmieni seurustelukumppani pääni sisällä ja sen takii en oo koskaan keneenkään tyytyväinen ja petän kaikkia, koska oon ite itseni unelmakumppani ja oon sen takia kehittäny tän toisen puoliskon itsestäni, jotta saisin kumppanin sille edelliselle heteropojalle pääni sisällä.

Voi ajatella joko niin päin että toi uni johtui siitä et joskus oon kuullut mulle sanottavan noin, tai sit että se mitä sanottiin, siinä oliki jotain perää..??

Tai sitten voi ajatella että ”se nyt oli vaan uni”.

Tai että oon nyt ihan oikeesti jonkunlaisessa ”murroksessa” psyykeni kannalta, että nyt niinku se alkaa konkreettisesti muuttumaan se minäkuva ja minä ”aistimus” sillai että pian näen jatkuvasti unia itsestäni tyttökehossa..? Vaikka todellinen [nii, vai onko se? Mistä taas tiedänkään mitään, mikä on totta etc. etc.?] kroppa onki sit varustettu eri tavalla...

En tiiä mut oli kyllä taas tosi sakkanen uni. :D Mut sain seksiä edes unissani ja se oli aivan ihanaa ❤ – heräsin kuitenki ennnen orgasmia.. ennenku laukesin itseni sisään – jos olisin tuottanu mälliä.. Ei vittu nyt oikeesti, ihmiset..!?? :D

 

★Tähtisimmu ★