Viimeisimmästä laserepilaatiosta on nyt kulunu 10 päivää vissiin ja noi vaaleet karvat kyllä kasvaa edelleen ihan yhtälailla ku aina... :( Tai siis kyllä edelleen mun mielestä kaikki kasvaa siis hitaammin, ihan niinku jaloissa ja kaikkialla, mut ei noi mun mielestä mihinkään kadonnu sillai oo. Mutta sehän nyt siis oli tiedossa tietysti jo etukäteen, ettei toi diodilaser (eikä aleksandriittilaser sen enempää) tuhoa juuri – jos ollenkaan – noita vaaleita karvatuppia. Oli se silti ihana haaveilla ettei tarttis ikinä enää höyläillä kasvoja... Ehkä on sitten tyytyminen siihen että se vähintään joka kolmas päivä sitte on pakko, elämän loppuun saakka..? :( Kyllä kieltämättä pikkusen murentaa, vaikka siihen kuinka onki tavallaan tottunu ja jotenki ehkä jopa turtunu.. mut silti. Ja siis eihän tää nyt kai vieläkään sitä tarkota ettei noi vaaleet tosta vois tulla sellaseks untuvaisemmaks, ettei ne haittaa sit niin paljon → enhän mä nyt kuitenkaa oo vasta ku alle vuoden ollu hormoneilla.. mut pakko myöntää että en mä nyt hirveesti tahdo toiveitakaan alkaa elättelemään enää. Pakko yrittää olla realisti – nehän ne pettyy toiseks harvoiten.. ;)

Muuten aika samaa tollai estropäiväkirja-mielessä. Kyllähän noi jotenki taas tuntu eilen noi jalatki et ihanku sitä karvaa olis kokoajan vaan harvemmassa.. :o Ja siis onhan se edelleen tummaa, mutta se todellaki on hennontunu, ja paljon!<3 :) Mut se että se on niin sellasta pehmosta niin se tekee jo sen ettei a) ahdista niin paljon ja b) ei tarvii ihan niin usein välttämättä höylää jalkoja. Ennen oli pakko höylätä oikeesti vähintään kerran viikossa, nyt en oikeesti ees muista millon viimeks höyläsin ennen eilistä... ehkä pari – kolme viikkoo sit..? Wow..! :) Pepun höyläämisen oon lopettanu toistaseks. En kestäny niitä näppylöitä mitä siitä tuli ku paljon tulee kuitenki istuttua, nii aina peppu sellasilla ikävän näköisllä [ja monesti myös tuntuisilla] näppylöillä ja punotti. Ajattelin oikeesti että ostaisin sellasta teollisuusmyrkky-Veetiä, mikä syövyttää noi koko karvat pois. Jos sillä sit ei tulis pakaroihin sellasta näppyä enää... Siinä nyt sit on toisaalta oikeesti taas mitä lie kemiallisia aineita.. mut jos nyt sellasena väliaikaratkaisuna ees tai jotain...

Sit. Äiti avusti mua taloudellisesti että sain vähän uusia vaatteita – käytettynä toki – ja oon niitä tässä sovitellu nyt viime viikot... ja välillä kyllä ollu taas niin hirveen näkönen transu oikein peilissä, että tehny mieli viillellä. Lujaa. Ja paljon. En oo kuitenkaa tehny niin. En mä oikein ees osaa sanoo mikä on estäny... ehkä jotenki jo niin toivoton ja lohduton olo, ettei jaksa ees sitä..? :o Mutta toisaalta taas sit vaatteita voi onneks, monia noistaki, muokkailla. Mutta on siinäki sit taas rajansa mitä voi tehdä. Jotenki ärsyttää ku kaikki hameet mitä ostin oli olevinaan liian pieniä, esim. yks oli että 80cm lantionympärys ja mulla on 90cm (viimeks mitattu 17.05.) ja aivan sopiva! Sit oli pariki toppia, mitkä oli 36 / 38 ja ne on ihan OK.. vähän tiukkoja ja sellasiks navanpaljastajikshan ne mulla menee, mut ei se haittaa sit ku on tiukemmassa kuosissa.. :P Mut sit toiset taas vaikka oli samaa kokoo niin on selkeesti liian pieniä! Perkele! Sit noi kirjainkoot vasta onki: joskus oon S, joskus M ja joskus L – ja joskus jopa XL.. Nytki oli yks verkkohuppari, mikä on S, mut sen ry oli myyjän mukaan 90cm. Eli se on sen saman 10cm liian vähän ku mitä hameet, mut se on ihan helvetin tiukka. Menee päälle kyllä mut hihoja sai aika varovasti nykiä päälle ekoilla kerroilla. En tiiä et katooko lihakset oikeesti lujaa, vai laihdunko jotenki käsivarsista ekana tai jotain – kun oon jumppaan alkanu mut nyt se menee paljo helpommin päälle. Samoin yks sifonkipaita. Siis kun tuntuu ettei noi voi venyä niin paljon noin lyhyessä ajassa.

Pari tuli sellasta ostettuu mitkä ei yksinkertasesti vaan mene mun päälle, vaikka ne on ihan samoja mittoja / kokoja ku noi kaikki muutki! Ei jumalauta että mua rasittaa. Kaikista eniten se kuinka vammasen leveet mun hartiat on edelleen! :( Ja joissain topeissa mun alimmat kylkiluut jotenki tulee ihan oksettavan selkeesti esiin. Mä haluun poistattaa ne! :( Tai kuristaa tai jotain... Ja haluun kaventaa mun hartioita. Saisivat oikeesti kaventua vielä ja paljon lihasten katoamisesta. Mulle on aivan vitun sama vaikka en jaksais kurkkusalaattipurkkiakaan avata, kunhan saisin olla sellainen pikkuinen ja suloinen, millanen mielikuva itsestä on ollu aina päässä. Mä oikeesti odotan et joku keksii jonku aivan kipeen metodin hajottaa luuta sillai et saa pienennettyä itteensä. Joojoo, pitäis hyväksyy ittensä ja vaikka mitä, mut on vähän erityinen tilanne ehkä?

Ja siis joo, voisinhan mä ostaakki ”oikeen kokosii” kledjuja, joo – jos niitä myytäis jossain! No, okei, myönnetään useampikin vaate yllätti kun sain sen käpäliini, että siinä luki ”Vero Moda” tai ”H&M” :D Että ei kaikki ollu mitään Lip Servicee, Vixxsiniä tai Killstaria tms.. Et noista "tavisvaateliikkeistä" taatusti löytyis mulle kokoja -- nimittäin M suurella todennäkösyydellä. Suomalaiset naiset on kai sit jotenki isompii ku muualla mistä tulee noi (cyber)goth-vaatteet pääasiassa? :D Just Lipparilla on monesti se ongelma et ne on ihan liian pétite ne vaatteet. Ja mä en vaan oo, vaikka kuinka Matrix-maailmassa olisinki sellane... :( Mut en mä saatana suostu olemaan kyllä mikään iso, ruma, epänaisellinen transuakkakaan. Kyllä monien kohdalla on huomannu et miten saa kaiken näyttämään erilaiselta, riippuen esim. siitä et mitä on sen alla / päällä. Kyllä sitä kai joutuu pukeutumista treenaan ihan yhtälailla ku muutki tytöt, vähän eri perspektiivistä kai vaan. Ja joo, ei mulla nyt asiat sillai mitenkää erityisen huonosti oo edelleenkää – moni transtyttö on kirottu pahemmin kehonsa puolesta. Ja on voinu olla vaan huono päiväki – ku joskus tuntuu että näyttää ihan täysin tytöltä riippumatta siitä mitä pukee. :)

Lisäks, multa on nyt jo oma äitiki kysyny et onko mun kasvot muuttunu!! :o SE on jo jotain jos se, kuka on katellu niitä kasvoja 28v ja ne tuonut tähän maailmaa, kysyy tollasta! :o Meni kyllä niin lujaa jauhot ja rotat suuhun että meinasin tukehtua pullaani ja paskoa alleni. Mä en edelleenkään oikein tiiä miten se olis mahdollista. Siis onhan kasvoissa joo lihaksia ja rasvaa – ne kaks asiaa joihin estrot taatusti vaikuttaa.. mutta siis eihän luusto edelleenkää..? Tai mistäs kukaan sitä tietää; tiede(miehet) vissiin on melko usein väärässä monienki asioiden kans. Tuskin kukaan tietää ihan täysin mitä kaikkee me tehdään itellemme tässä kun biologiamme sekotetaan, sen enempää ku ne tietää aivoista / kromosomeista itestään... Siis kai jotenki poskipäät vois nousta tai jotain? Ja kyllä mitä oon itekki katellu esim. trans-vlogaajia tai transitio kuvasarjoja tai kaikkee, niin kyllä mustaki on aina näyttäny et niitten kasvot muuttuu.. Mulla on kyllä kuvia itestäni (myös meikittä) koko ajalta, et voin vertailla kyllä sit ku vuosi tulee täyteen. :) Ja kyllä haluun tehdä sellasen transitiovideon kans kuvilla (tai miksei sekaan vois videooki tunkee), että alottaa ihan lapsuudessa otetuista kuvista ja etenee nykyhetkeen. En mä tiiä mitä mä sillä ikinä teen, mut pitäähän sitä nyt dokumentoida tällästä! Voishan mun ja Exän lapsonen vaikka haluta joskus nähdä miten sen äitistä tuli sen äiti..? :)

Kiitos lukemisesta jälleen ja ihana että jaksatte ihmiset odotella aina mun kirjotuksia, vaikka olis joskus vähän pidempiki väli -- mä en oo katoamassa mihinkään..! ❤

[EDIT 14.08.16: Fiksattu linkki. Aukee uuteen *]

https://www.youtube.com/watch?v=5ZmLccs3NSM

 

★Tähtisimmu ★