[EDIT 09.05.2019: Moni cissukupuolinen on myös synteettinen, johon pureudun Osassa II]

Uhkasin että teen jotain vielä ”kauheempaa” ku se edellinen, että meidän kuuluis evolutiivisesti kaiketi menehtyä. Nyt tahdon tuoda ilmi sen että: a) me ollaan synteettisiä b) me tiedetään se itse c) nämä olis hyvä jollain tasolla jokaisen trans* hyväksyä – ja muiden tajuta...

Mä haluan siis kertoa ja painottaa näitä asioita siis siksi, että suurin osa trans* tietää ne, mutta selkeesti moni bio* ei tiedä etttä me tiedetään. Koska usein netissä törmää millon missäkin niihin aivan älyttömän kuluneisiin ”argumentteihin” mitä jengi heittää, joilla vedotaan milloin kromosomeihin, milloin biologiseen kehoon, milloin J/jumalaan... ja kaikki ne on tavallaan ihan turhaa hapen tuhlausta ne sivallusyritykset. Ei pelkästään sen takia, että löytyy lukuisia todisteita niitä vastaan ja jotka nakertaa pohjaa niiltä, mutta ennen kaikkea sen takia, että kuten jo sanottu, niin me tiedetään ne asiat jo itse. Mä en nyt vielä käy sen asian kimppuun, että lähtisin sotaan niitä itse argumentteja vastaan – sen säästän varsinaisiin sota-artikkeleihini sitten. >:D Mutta nyt tahdon vaan kertoa sen, että kun monesti niillä ”argumenteilla” haetaan enemmän sitä että saatais loukattua jotain, mitätöimällä, alentamalla, väheksymällä, kieltämällä tai muutoin, niin se on harhaluoti! Suutari. Huti. Tyhjä arpa. Koska:

Transsukupuolisuus ei ole (huom.! tätä ei ole aukottomasti todistettu vielä ainaka, mutta edelleen: enemmän on puolesta ku vastaan tutkimuksia..!) psykiatrisesti patologinen tila, eli mielisairaus / mielenhäiriö / persoonallisuushäiriö, tms., niin me ei olla siis mitenkään harhaisia. Eli toisin sanoen, mä olen täysin tietoinen että mun kromosomit on [suurella todennäkösyydellä vaikka niitä ei ole testattu koskaan...] X ja Y, koska mulla ei tietääkseni ole ollut mitään epämuodostumia tai muuta vastaavaa syntyessä (jos hillittömän isoo mustelmaa poskessa ei lasketa) ja mun murrosikä on periaatteessa [noin niinku biologisesti] kaiketi mennyt ihan ”normaalisti”. Ja mä olen varsin tietoinen myös siitä, että vaikka ottaisin silarit, kävisin kasvojen feminisointileikkauksessa, tatuoisin itselleni isommat nännipihat, kävisin läpi vaginoplastian – niin ne kromosomit olis edelleen X ja Y. Mä tiedän sen. Jos sillä yrittää ampua, niin mua yksinkertaisesti naurattaa se sen ihmisen ennakkoluuloisuus trans* kohtaan, että oltais jotain harhaisia lataamopotilaita! :D

Samoin tiedän sen että olen syntynyt pojan kehoon. Mulla on pojan luusto [joskaan ei todellakaan maskuliininen luusto!]. Mulla on penis. Mulle ei kasvanut biologisen puberteetin seurauksena rintoja. Mulla ei ole kohtua. Mulla ei ole munasarjoja. Mulla on kivekset. Mulla ei ole kuukautisia. Mä tuotin spermaa. Mä olen biologisesti poika. Mies. Uros. Mä tiedän sen. Se, että mä syön synteettistä estrogeeniä ja lääkettä, jonka sivuvaikutuksena on todella voimakas impotenssi, johtuen sen testosteronituotantoa estävästä vaikutuksesta, tarkoittaa vain että mun biologia on sekoitettu. Pahasti. Kuten – jälleen sama esimerkki – syöpäpotilailla sytostaattien voimasta, jotta saadaan se haitallinen solujakautuminen päättymään. Mulla ei ole kasvainta, ei mun omaa kehoa uhkaavaa solukäyttäytymistä, mutta mulla on toisenlainen ”tila”, joka antaa perustelun mun biologian näpelöinnille. Missään vaiheessa en kuitenkaan ole kuvitellut että musta tulis biologisesti tyttö. Mä olen synteettinen tyttö. Tehty. Keinotekoinen. Rakennettu. Varjokuva. Puolikas. Jos joku kertoo tän mulle niin mä nauran sille päin naamaa ja kysyn: ”Onko toi oikeesti ensimmäinen millä yrität mut lyödä maahan!!??” :D :D Se on niin mielikuvituksetonta, säälittävää ja epätoivoista – kuin yrittäis murjoa orpolasta sillä että kysyy siltä ”missäs sun vanhemmat on?” – ei osoita mitään muuta kuin heittäjän avuttomuuden, suppeuden ja älyllisen kehittymättömyyden.

Mä tiedän myös sen, että kaikki kirurgia mitä mun alapäähän kohdistuu on biologisen luonnontilan horjuttamista. Kirurgiaa, joka kohdistuu terveeseen kudokseen – ainoa toinen vastaava on kauneus.. plastiikkakirurgia. Hmmm... ”plastiikka”.. kuvaa tuomitsevan tehokkaasti sitä kuinka muovisena pidetään sekä trans-ihmisiä, kuin niitä jotka kasvoihinsa on tunkenu täytettä ym.. En ota kantaa tässä ja nyt myöskään siihen onko toi rinnastus perusteltu / oikeutettu – se jääköön kans myöhemmälle ajalle... Mutta kaikki mitä mulle tehtäis olis samaa.. plastiikkaa... [pakko myöntää: kävin tässä välissä nopeesti kysymässä plastic-sanan etymologiasta from teh internets...] muovaamista. Syntetisointia. Rakentamista. Se, että multa poistettais kivekset, olis biologisesti ajateltuna luonnonvastaista – ei sillä ole biologisia perusteita (vrt. esim. kivessyöpä). Se, että mun alavatsan ja lantionpohjan lihaksistoa halkaistais monta senttiä, onkaloa rakentaen, vaginaa imitoiden, on mekaanista biologisen kehon hajottamista. Hyökkäys sitä biologista kehoa vastaan – suuri haava, jota se keho pyrkii muiden haavojen tavoin korjaamaan, koska se on sen tehtävä, elossapysymisehto. Refleksi. Luonnollinen biologinen reaktio. Ja se lopputulos olisi synteettinen vagina, rakennettu tussu, keinotekoinen pillu, muovinen ja muovattu vako ja onkalo. Mä olen varsin tietoinen siitäkin. Ja siitä että tollanen on biologisesti luonnonvastaista kehon silpomista. Sillä että sen kertoo mulle, ei saavuta yhtään mitään. Haaskaa henkeensä ja osoittaa vain jälleen oman sivistymättömyytensä, suvaitsemattomuutensa ja kykenemättömyytensä edes etäisesti älykästä ajattelua muistuttavaan toimintaan.

Noin! Nyt mä olen kertonut, kuinka minä – ja monet muut varmasti – tiedetään kaikki toi. Kaikki noi meille todella kivuliaat tosiasiat, joita monet meistä on miettineet koko elämänsä tai suurimman osan siitä – ja joita silti muut tulee meille huutamaan kadulla, baarissa, yliopistolla, parkkipaikalla, kaupassa, bussissa, kaikkialla. Niitä asioita, joita me ajatellaan mahdollisesti koko loppu elämämme. Ihmiset kertoo meille, totuuksia meistä itsestämme – tuo ilmi karuja faktoja – lyö kasvoille julmia tosiasioita – hieroo paskaa haavoihin. Silti, jos mä sanoisin pyörätuolissa olevalle henkilölle että se ei koskaan tuu enää kävelemään, naiselle jonka kohtu on poistettu syövän takia että se ei voi koskaan kantaa lapsia, miehelle jolta on kasvaimen takia poistettu kivekset että se ei voi koskaan siittää ketään tai sokealle ihmiselle ettei se tule koskaan näkemään kuinka paljon värejä maailmassa on, niin mua pidettäis ajattelemattomana, häikäilemättömänä hirviönä. Miksi niitä ihmisiä, jotka kohtelee meitä tuolla tavoin, ei pidetä? Me tiedetään kaikki totuudet itsestämme, aivan kuten noi edellisen esimerkin tyypitkin. Me tiedetään että me ollaan synteettisiä. Me tiedetään olevamme keinotekoisia.

Varmasti tuli aika selväks se, kuinka paljon painotin joka kohdassa biologiaa. Mutta se on perusteltua – sille keholle kun ei voi kertoa sitä, että ”hei, viittisitkös kasvattaa mulle tissit ja pillun?” tai ”ethän yritä kuroa umpeen tota keinotussua mikä mulle tehdään?” Kun se keho ei harmillisesti tajua tätä juttua – ihan niinku ei voi sanoa aivoilleensakkaan että ”hei, mitä jos lakkaisitte tuntemasta ristiriitaa!?” tai ”mitä jos ette tuntis olevanne, hei, väärässä kehossa?” Aivojen kohdalla ei tiiä ees että mille kohdalle / osalle se pitäis yrittää saada toi viesti... :D Kehoa vaan on helpompi muovata yhtenäiseks aivojen kans kuin toisinpäin. On helppo ja mutkaton ajatella, että kaikki se mitä mäkin oon ajatellut että mulle tehtäis, on biologian vastaista.. mutta samalla joutuu hyväksymään sitten senkin, että myös syöpää vastaan käytetyt sytostaatit on, HIV-lääkitys on, astmalääkitys on, keinotekoiset raajat on, verensiirto on, masennuslääkkeet on, e-pillerit on, viagra on, ... Get the point? On aika vähän asioita, joiden voi sanoa olevan biologisesti luonnollista enää – mukaan lukien lähes kaikki mitä syödään päivittäin... Kannattaa miettiä sitä, ennenku pyrkii rakentamaan argumenttia transsiutta vastaan biologia lähtökohtanaan. ;)

Mä olen nyt mielestäni osoittanut, että me ymmärretään kyllä se mitä kaikki te tahdotte meille sanoa, jotka haluaa meitä mitätöidä, loukata tai muuta. Me ymmärrretään ja tiedetään se jo ennen sitä ku avaatte suunne. Sillä ei saavuteta mitään uutta tietoa, jos joku sen yleisesti laukoo kovaan ääneen ilmoille – korkeintaan uutta tietoa siitä laukojasta. Joten voitteko kaikki te, jotka noita kääpiöluentoja tahtoo eri käänteissä pitää, niin vastaavasti osoittaa että ymmärrätte tän ja jättää sen huutelun ja ”pätemisen” väliin? Me ollaan kuunneltu aika paljon kaikkee vuosien varrella – mitä jos kerranki olis toisinpäin – te ”luennoitsijat” kuuntelisitteki meitä? :) Me ei olla mitään harhaisia, häiriintyneitä pervoja, jotka elää jossain omassa illuusiossaan.

Me tiedetään tosiasiat – mutta aivan kuten sen pyörätuolissa istuvan, sen kohtunsa menettäneen, sen sokean ja sen kiveksensä menettäneen ei välttämättä oo ihan terveellistä keskittyä siihen ”vajavaisuuteensa” joka saatanan ajanhetki, niin ihan yhtälailla ei meiänkään tarvii kokoajan sitä kelata että ollaan synteettisiä keinoihmisiä, joiden biologia on sekotettu täysin. :) Kyllä mä ainakin olen ihan vaan tyttö suurimman osan ajasta – se on vähän terveellisempää mielelle ku kelata koko ajan kuinka vajaa oon ”oikeesta” tytöstä. Jos annat muidenkin olla, muistuttamatta faktoista kokoajan – miksi et antais myös mun kaltaisten? :)

Olette ihmiset ihania – älkää siis käyttäytykö kuin kusipäät. ;) *pus pus* Kaikki on sankareita, jos asennoituu niin!❤

https://www.youtube.com/watch?v=5v7LvnSwstw

 

★Tähtisimmu ★