[Edelliset: Osa I ja Osa II kivasti tästä näin <3 :)]

Joo, eli tänään sitten oli taas tuo. Onneks olin taas kaukaa viisas ja olin varannu sen ajan niinku reilusti puolenpäivän jälkeen – koska en todellakaa olis päässy mitenkää aikasin ylös, en. Menin viimeyönä nukkuun joskus aamuyöstä, nii oli aika haaste herätä edes tollaseen puolenpäivän jälkeen aikaan.. :D Mut se nyt onnistu se ylös nouseminen onneks – ajoissa. Ja jotenki tosi outoo et saatto jättää tosi vähän valmistautumisaikaa, kun eihän siellä saa sitä meikkiä olla niillä alueilla mitä epiloidaan, niin en mä nyt pelkkiä silmiä ala tietenkää meikkaan! :O :D Eli menin ihmisten ilmoilla siis ihan aú naturel... Tuntu niinku sitte niiiiiiin friikiltä ku ei ollu yhtään meikkiä.. onneks aurinko sentään paisto niin ”sai” pitää sitte ees noi pokat silmillä. :) Nii ja siis talvella saatto pitää jotain huivia tai jotain, ilman et näytti ihan juustoaivolta, mut ei nyt ehkä ihan tollasella kesäkuumalla viitti... :D

Ja jos muuten ihan rehellisii ollaan, niin olin 5min myöhässä silti sieltä, mut syytän julkisia [tietenki! ;)]... Mutta mun onnekseni siellä paikan päälläkin oltiin vissiin hiukan jäljessä oikeesta aikataulusta, koska ei tullu edes mitään mussutusta, vaikka pakko sanoo että oli kyllä taas just sen olonen se täti siinä tiskin takana, että... :/ Ehdin odottaa tyyliin muutaman minuutin siin huoneen ulkopuolella nii sit sieltä tuli edellinen asiakas ulos, niin olin niinku niin viimeseen hetkeen siellä ku vaan mahdollista... :D

Kyllähän se edelleen sattu. Mutta! Ei ihan oikeesti niin paljon ku ennen! :O :) En usko, että estrot voi tavallaan ”jälkikäteen” vaikuttaa kipukynnksiin tai kivun tuntemiseen tai johonki (näistä on useita tutkimuksia miten eroo (bio)miesten ja (bio)naisten kipuasiat, mutta ei siitä sen enempää..) joten joko oikeesti on niin paljon vähemmän karvaa mihin se laser iskee – ja siten myös vähemmän kipua. Tai sitten oon vaan turtunut just tohon kyseiseen kipuun – tai kipukynnys on noussu muista syistä – tai oon nykyään niin paljon tasapainoisempi et kestää paremmin – tai tai tai.... :D

Sit sen, mitä se nyt kesti joku 5min – 10min, jälkee oli tosi ihana lähtee siitä ku avasin sen oven, niin siinä ihan suoraan mun edessä istu joku kundi. Ja se naama sit punottaa.. se punottaa aivan saatanan paljon siinä vaiheessa!! :D Kuljinko sit niinku vähän nopeesti siitä ohi, pää painuksissa ja nolona..! :D Voi perse.. jos laserhoitohuoneesta tulee pihalle mimmi, jolla koko naama on täysin punanen, niin paljon sen selvemmin ei voi outata! :D Etin pikasesti hiljaisimman mahdollisen käytävän siitä kerroksesta ja istahdin siihen meikkaamaan.

Onneks meikkivoide kyllä peitti kaiken hetkessä! :) Ja siihen päälle puuteri ja sit silmät ja kulmat ja menoks. Se kuumotus kyllä jatkuu vielä tunnin – pari sen jälkeen, vaikka se punotus laski varmaan sen mun pakkelikerroksen alla jossain vartissa jo.. :) Se kuumotus myös ikävästi luo sellasen fiiliksen, et olis ihan punanen, mut vaikka kuinka sitä tiirailis itteensä peilistä, niin ei. Ei kyllä punottanu.

Enkä tiiä oliko itellä tänään taas vaan jotenki sikahyvä päivä vai mistä johtu, mut tuntu siltä et olin ihan älyttömän läpimenevä! :) Siis kun siinä meikatessa yks vanhempi naikkonen tokas mut ohitettuaan että ”Mahtaakohan täältä löytää ulos ollenkaan..” :D Katsahdin vaan siihen ja hymyilin – en tiiä oliko se yritys saada mut puhumaan, ja koko jutun takana oli vaan juoni kuulla mun ääni; pistää kokeeseen että oonko tyttö vai poika.. saatan olla tosiaan vähän paranoid..? ;) Mutta sit tuli hetken päästä vielä vanhempi rouva, ihan pyörätuolissa ja saattajan kera, joka katto mua silmiiin [niinku vanhat ihmiset aina kaikkia varmaan..] ja hymyili. Siis vielä jotenki ihan superlämpimästi ja sillai niinku mummimaisesti.. <3 Että oli herttainen.. Voi että.. :) Tietenki hymyilin takas. Toivottavasti se muori jaksaa vielä pitkään.. :)

Kaiken ton lisäks niinku kadulla ei mitenkää erityisesti tullu se fiilis et kyseenalaistettais / punnittais... Ja sit lisäks! Bussissa mun viereen tultiin melkein ekojen joukossa istumaan ku oli kaikki ikkunapaikat täynnä!? :O Siis tietenkä mulla ei ollu loxeja tai muuta ja olin kohtuu ”normaalin” näkönen ilman pakkelia ja takahiukset sivuponnarilla. Oli vielä poikkeukselliseti valkonen paita [älkää, hyvänen aika kysykö!! :D] nii en tiiä paljo noi kaikki vaikutti siihen. Mut siis musta tuntuu et se mimmi vaan halus toisen tytön viereen. En tietenkä katellu muualle ku pihalle mut mun tytön laajalla ääreisnäöllä pysty kattomaan että se oli varmaan mun kans aika samaa ikää. Ihan sellane perustavis, jotku perus turkoosit farkut ja valkonen toppi, vaaleeta kynsilakkaa ja valkonen keskikokoinen käsilaukku. Ihme oli et se ei räplänny koko matkaa sen älyluuria – poikkeuksellista nykyään. ;) Vähän sille puolelle rajotti visuaalista havainnointia mun etuhiukset ja aurinkolasien reunus, mut kuitenki. Se, miks oon ihan varma et menin läpi, nii se muija ei ollu yhtään sellane ku ihmiset yleensä on et tosi vahvasti nojaa ulkokurvissa poispäin musta, ettei vaan vähänkään hipaise.. ei, meiän käsivarret osu monesti yhteen sen rallikuskin kyydissä ja se ei ollu niinku millänsäkkään siitä.. <3 :) Oli tosi ihanaa jotenki. Tuntu niin siltä et se halus jonkun sen mielestä luotettavan ja miellyttävän samaa sukupuolta edustavan viereen... :)

...tai sitten mulla oli vaan erityisen hyvä päivä itsellä ja kuvittelin omiani..! :D Whatever, mut onneks on kärventelyt taas ohi hetkeks! :)

Ajatelkaa, jos Motörhead, Accept, Annihilator tai vastaava olis tyttöbändi!:

https://www.youtube.com/watch?v=oVU_8D1aJoU

 

P.S. Että in your face vaan, joiden mielestä mimmit ei osaa hoitaa asioita! :P Ja lisäks: Ei paska! Taasko yks laadukas metalli- / rock-bändi Ruotsista!?? :D :D Sieltähän ei kauheesti niitä tulekkaan.. :D → Arch Enemy, Amon Amarth, At The Gates, Dark Tranquillity, Dissection, Hypocrisy, In Flames, Katatonia, Opeth, Soilwork, Tiamat, Deathstars, Backyard Babies, Hardcore Superstar, Sonic Syndicate, The Unguided, Pain, Machinae Supremacy, Slumber tollai niinku ensalkuun.. :D Meillä on tarjota Entwine, Eternal Tears of Sorrow, Profane Omen, Before The Dawn, Sentenced, The 69Eyes, HIM, Sm3tana, Viikate, Mokoma, Kotiteollisuus, Diablo, Swallow The Sun... ja..? Nii-i! :D Ja kuinka moni noista ruotsalaisista saa elantonsa jo tosta.. voi perse!

 

★Tähtisimmu ★