[ilta I]

Ensikskin haluan todeta, että pelkästään ensimmäinen ilta oli hiukan odottamaton, kun siis mulle tarjottiin, niin toinen ilta vasta tulikin puun takaa kun sama tyyppi toistamiseen oli sillai että ”onko fiilistä?” No sattui olemaan kumpanakin iltana, joten mikäs siinä. :)

Mä nyt jätän pitkälliset alkuselitykset pois tällä kertaa ja meen suoraan asiaan – jos haluaa taustajuttua, niin löytyy ekan illan alusta. :)

Tällä kertaa seuraa oli pidempään ja sillä oli takuulla hauskaa seurata mun ilmeitä ja ”menoa” kun olin fyysisesti paikallani mutta varmasti näki että menin syvissä vesissä taas pääni sisällä... :D Sitten kun siinä aikani olin pohtinut niin onnistuin viimein sopertamaan jotenki pihalle kysymyksen siitä että kun tää henkilö katsoo mua niin näkeekö se mut tyttönä. Siis konkreettisesti. Että kun se kuvittelee mut alasti niin se näkee mulla tytön alapään ja tissit ja niin eespäin. Vastaus oli hiukan epämääräinen että kuulemma ottaa sen mitä annetaan.. mutta ymmärrän.. kyseessä on sellainen henkilö että toi vastaus sopii sen suuhun kyllä hyvin. <3 :)

Mutta mun pohdintani siis jatkui. Jos edellisenä iltana olin havahtunut siihen että miten koen itse itseni, niin tällä kertaa meni jotenki vielä diipimmäks kun aloin uimaan siinä nesteessä että miten muut näkee mut! Siis kun siihen verrattuna se tuntui lopuks aika triviaalilta se itsensä kans oleminen... kun kuten siihen jälkeenpäin kirjotinki niin kyllä sen oppii ja se identiteetti siinä sitten tulee mukana. :) Mutta se että kun muiden käytös muuttuu!... Siis kun listasin niitä trans vlogaajia niin mainitsin että miten pakenen todellisuutta peleihin niin siinäki selitän sitä kuinka jopa pelissä se oma identiteetti on läsnä vaikka sitä pelaa siinä tytön roolissa! Siis se, että aluks tuntui että ”mitä toi oikein neidittelee tossa” kunnes hiffas et ”ainii, mähän oon tyttö” -- siis siinä pelimaailmassa. Yllättävää kyllä sama irtonaisuus ei koskaan ole pätenyt reaalimaailmassa. Kun mulle mun rakas Exä sanoi ekan kerran jotain ”mitä se neiti täältä haluaa?” tai muuta vastaavaa, niin tuntui ihan luonnolliselta ja vastasin vaan ihan normisti että ”lonkeroa”... :D Ei se ollut ees mikään juttu! Se oli niin luonnollista että meille se ei edes aiheuttanu mitään ajatuksia – niin kaiken kuuluki olla! :)

Nii, mutta takas aiheeseen siis taas. Aloin sit jotenki tosi syvää ajattelemaan ja tuntemaan sitä että ”hei! kun joku näkee mun kadulla, joka ei tiedä mun menneisyyttä, ei ole nähnyt mua alasti ja jolle meen heittämällä läpi, niin jos se himoitsee mua niin se kuvittelee kuinka se lähestyy mua kuin tyttöä, kuinka se kohtelee mua kuin tyttöä, kun se laittaa käden mun haaroihin että siellä on pillu ja kuinka se panee mua kuin tyttöä!” Okei, en tiiä kuinka moni kelaa toisia tuolla kadulla ja joka paikassa et miltä ne näyttää alasti ja haluaa panna kaiken liikkuvan ja elävän kans niinku minä (joo, jotku asiat ei selkeesti muutu edes hormoneilla... ;) :D) mutta jos sellasia on niin sit niiden ajatukset on todellakin tollasia! :O Siis se että nehän siis näkee mut siis tyttönä! Siis että mulla on tissit ja pimppa!! Siis että mitä ne haluaa jyystää, sitoa, alistaa ja ruoskia!... ...eiku... :D Nojoo, ei kaikki ehkä haluu kaikkea tota, plus en mäkään edelleenkään saa mitää fiilareita ruoskinnasta. Se on ”viiltelyn korvike”, ei mikään kiihottava juttu. :D Mutta se kyllä kiihottaa aivan älyttömän paljon se ajatus siitä että mua kosketetaan kuin tyttöä – että se käsi ajautuu sinne mun haaroihin... ensin vaatteiden päällä ja sitten alla.. kuinka ensin vähän kiusaa kosketellen siitä ulompien häpyhuulten ulkoreunalta ja hiljalleen etenee lähemmäs klitorista ja niin eespäin... Voi että... <3 <3 :P

Sit tuli jotenki sellane irtonainen olo, kun tajus että ne siis on tavallaan mun omaa identiteettiäni edellä – että mä oon kokoajan jotenki vieläki sillai et ajattelen miten oon tyttö... siis mietin että miten mun pitäis istua, missä pitää käsiä, mitä sanoja käyttää, miten kävellä, miten seistä, miten puhua, minkälaisen meikit tehdä... ihan sellasta häiriintynyttä jatkuvaa kelaamista että miten meen täydestä ja vaikutan tytöltä ja kaikkee. Samaan aikaan monille mä vaan yksinkertaisesti olen tyttö! Mä olen jo sitä mihin vielä itse koko ajan pyrin ja vaivaan päätäni ja kaikkee...

Sit aloin kattelemaan käsiäni... ja miettimään että ne tosiaan on TYTÖN kädet!! Siis mun kädet! MUN KÄDET = TYTÖN KÄDET!!! Että kun kämppis tai sen kumppani tulee ovesta ja näkee mut, ne näkee tytön. Kun meen täällä aamulla yöteepparissa ja pikkareissa keittämään kahvia niin se takapuoli minkä ne näkee vilkkuvan on tytön. Kun oon avonaisessa topissa niin ne tissit mitkä näkyy on tytön. Kun laittaudun eteisessä se on niille tyttö joka siellä meikkaa ja laittaa hiuksiaan. Tajuatteko?!? Siis se hämmennyksen sekainen into ja ilo mitä tosta seuras... Siis se mitä oon yläasteelta ajatellu että ”miltähän tossa kropassa tuntuu” mistä se hiljalleen vuosien aikana rakentui ja kehittyi siihen että tajus että pitäis oikeesti olla syntyny siihen kroppaan – että se ei ollut vain kuitattavissa millään teinipojan uteliaisuudella tai muulla – se kaikki on toteutumassa! <3 Siis monien muiden silmissä se tosiaan on jo niin se asia!

Mun ei tarvii enää olla sen varassa että mietin miltä tuntuu kun on tissit tai kun joku katsoo himoiten / haluaa panna sua, tai muuta vastaavaa; mun ei tarvii olla enää sen varassa että kyselen tytöiltä, että yritän saada sen kokemuksen ulkopuolelta ja ymmärtää sitä; että ulkoistan sen kokemisen omasta kropastani ja itsestäni itseni ulkopuolelle, koska oon väärässä kropassa enkä voi tässä kokea sitä mitä pään sisällä tuntuu että pitäis; mun ei tarvii purkaa sitä auki ja repiä irti itsestäni – koska se on mun OMA kokemus nyt! Ne on MUN tissit. Mun ei tarvii enää ajatella tissejä sellaisena etäisenä asiana, jonain sellasena että ”noilla kaikilla muilla on ne mutta mulla ei” – vaan mä voin viimein kokea itse sen kaiken!! Mulla, siis minulla ON tissit! <3 :) Ja sama juttu kaiken muun kans; kun mä katon mun varpaita, ne on tytön, mun kädet, kaikki. Kun mä puhun, se on tyttö, joka puhuu. Kun mä kävelen se on tytön perse joka heiluu. Kun mä meen kauppaan, opistolle, kadulle, niin ihmiset kattoo että ”miks tonkin mimmin pitää peittää noi kauniit kasvonsa meikillä, ja vielä mustalla sellasella!” tai ”kuvitteleeko toiki muija et toi toppi muka pukee sitä” ja niin ees päin...

Ainoastaan minä itse jarrutan tätä kaikkea omassa päässäni, kun mietin sitä kaikkee että miten ne mut näkee ja miten oon ja kaikkee! Mitä helvetin vittua mä oikein teen!?? MIKSI mä kannan siitä niin helvetisti huolta ja kaikkee – ja samaan aikaan muuten kirjottelen tänne vieläpä että itseluottamus on kaikki kaikessa ja muuta :D – siitä että vaikutanko nyt ”tarpeeks” tytöltä ja meenkö läpi ja kaikkee?? Miksi mä en vain OLE sitä yksinkertaisesti??? Jos lopettaisin sen jatkuvan stressaamisen ja vaan menisin ja olisin enkä kelais niin paljon koko ajan, niin olisinko sitte hiukan ensinnäki itsevarmemman oloinen, mutta myös aidomman, luonnollisemman ja biologisemman oloinen!? Tännekki ainaki kerran oon kirjottanu johonki että kuinka en enää mieti jokaisen vastaantulijan kohdalla että meenkö täydestä ja että jos en meekkään niin se tuntuu vaan siltä kuin miltä biologisesta goottitytöstä tuntuis; että sitä luultiin sattumalta pojaks. Siis se ei tunnu enää siltä että mä en mennyt läpi vaan siltä että mua luultiin pojaks!! Ja siinä on aika saatanan hurja ero! :)

Mutta niin. Sellasta sitä tuli opittua ja kohdattua kun vähän muokkas tajuntaa. Mä en todellakaan suosittele mitään päihteitä kenellekkään – en tosin suosittele suklaata, prosessoituja ruokia tai muutakaan – mutta mulla toimii tietyt, koska tunnen itseni ja kroppani. :) Sitä itsensä tutkimista / tuntemista suosittelen. :) Pitää tietää mikä määrä ja mitäkin toimii – jos toimii. Pätee myös niihin herkkuihin ja kaikkeen muuhunki. Ja for the record, ei, en oo mikää vegaani, mutta se ei muuta sitä että kaikki on nykyään yliprosessoitua paskaa ja tungettu täyteen sokeria, suolaa ja muuta – tai sitten makeutus-paska-ainetta ja alumiinivetysulfiittinatriumglutamaattihappoperoksidia ja kuollaan kaikki syöpään, meteoriitti murskaa meidät samalla kun ydinohjukset laittaa kaiken uuteen uskoon ja ekokatastrofi sammuttaa auringonkin.

Mutta hei! jos trans-ihmisten oikeuksia parannettais niin kaikille tulis paha mieli! ;) Perspektiivit kohdillaan. [Pieni kannanotto tähän loppuun, mutta mun mielestä tää on sallittu mulle koska kuitenkin kirjotan tollasta tänne toooooosi harvoin..? :)]

Kiitos lukemisesta jälleen. <3 Ens kerralla en keskity enää päihteiden avustamana syntyneisiin ajatuksiin. :)

https://www.youtube.com/watch?v=Y2RBardiW_s

* Tähtisimmu *

[EDIT 09.05.2019: Paljon myöhemmin Osa III]