Olin sitten hiukan että ”WTF!?” kun olin tossa pääsisäisen päivinä taas isoveljen kans mestoilla ja yhtenä päivänä isosiskokin tuli sit vielä mukaan... ...ja niiden asenne mua kohtaan oli jotenki ihan erilainen kuin ennen..?! :o :)

Mennäänpä eka hiukan taaksepäin: nimittäin viime transpolinkin seurantakäynnillä se hoitsu kyseli että miten on menny sen läheistapaamisen jälkeen niin olin vaan että ”no ei mitenkään erikoisemmin; samaa kohtelua edelleen” ja selostin siinä sit että oon omasta mielestäni tehny ihan kaiken siinä vaiheessa kun mitä vaan voin, yksinkertasesti. Että jos kaiken senkin jälkeen vielä hiertää niin saatanasti niin ei ole kyllä mun ongelmani sitte! Se hoitsu osittain komppas mua ja sit se sano yhden pointin mitä olin itekki miettiny; että kun tissit kasvaa ja noin, niin sehän saattaakin olla awkward sille toiselle joka sukupuolittaa mut väärin, eikä mulle -> ”Moi. Tässä on mun veli, [Tähtisimmu].” mutta veljellä on jostain syystä C-kupin tissit, avonainen toppi, hame, musta-pinkit meikit, pää täynnä lisäkkeitä ja se kuulostaa tytöltä – mut se on silti veli. Voi olla tosiaan aika hämmentävä tilanne..? :D

Tän prologin pointti siis oli se, että en tiiä että siitäkö se kaikki asennemuutos johtuu, vai että onko nyt oikeesti alkanut ihan niiden päissä tapahtumaan jotain muutosta, mutta ainakin se oli huomattavaa. Siis jotenki jännästi broidi edelleen sano lauseita että ”jätkä keittää niin vahvaa kahvia aina!” etc. mut kuitenki sit se sen asenne oli jotenki... No, ensinnäkin [... :D :D ai perse! tänään kämppis luki feissarimokista että joku oli tilittäny jotain suuntaan ”mies, kun nainen aloittaa lauseen ”ensinnäkin”, juokse! sillä se tarkoittaa että nainen on ottanut selvää faktoista ja on valmis hieromaan ne naamaasi” niin aloin putoilemaan ihan tajuttomasti kun havahduin kuinka helvetin monta kertaa minäkin alotan täällä lauseita niin...! :D :D *repssss*] se näki ekaa kertaa mut tuubitopissa eikä ees kattonu mitenkää oudosti. Tuntui siltä että sen puhetyyli, äänenpainot ja kaikki, myötäili lähemmäs sitä ku sillon ku se puhuu naisille [saattoi olla omaa toiveajattelua... :D] ja jotenki sit kaiken lisäks se sellane yleinen ilmapiiri ei ollu enää lainkaan sellane vaivaantunu ja ahdistava. :) Olin kyllä ihan ”shokissa” että ”mitä täällä oikein tapahtuu??” mut en sanonu / kommentoinu mitää.

Homma yltyi entisestään, kun jossain vaiheessa – en muista enää detaljeja et miten – syntyi keskustelu hormoneista, etenki pillereiden hormoneista, eli samaa kamaa mitä mä kumoan itseeni joka päivä. Tai no, ei ihan samaa, mut mä edelleen oon tekemässä tästä aiheesta jonku selkeen jutun ja selitän hormonit sillai et kaikki voi tajuta ne. :) Mut niin, niin se keskustelu oli oikeesti sellane ettei se missään vaiheessa kommentoinu sitä hoitometodia tai mun päätöstä tai mitään – oli vaan yllättyny kuinka suuria määriä estradiolia on ylipäänsä pilsuissa – oli sit mille tahansa tytsylle. Ja tietysti lääkefirmat oli taas kaikki perseestä ja lääkärit sai isoja summia kun määräs tiettyä lääkettä ja niin ees päin... :D ...mut toisaalta osittain komppaan kyl sitä tossa...

Mutta se todellinen pommi oli se, kun oltiin tulossa kaupasta autolla niin siinä kesken matkan tuli aivan puskista yhtäkkiä: ”Tuleekohan susta sit hyvännäkönen muija...?”

!!!

Siis meinasin tukehtua kieleeni (koska suussa ei ollut muutakaan) kun sama tyyppi joka just pari kuukautta takaperin oli kaivanut kaikki mahdolliset mun menneisyydestä ja kaiken millä se heitti mua ja oli niin vastaan ja kaikkee, niin sit se sama tyyppi yhtäkkiä suhtautuu noin!!?? Siis niin arkisesti, mutkattomasti ja rennosti, että miettii vaan että tuleeko musta hyvännäköne mimmi!!? :D :D Ei vittu mä en oikein tienny mitä olis pitäny tehdä.. mutta yllättävän kylmänä ja viileenä onnistuin pysymään ja vastasin: ”Hmh. No tietenki!” ;) Ja laitoin vielä myöhemmin illalla viestin että eihän musta tarvii tulla. :P

Sit ku käytiin syömässä broidin ja systerin kans nii eka asia mitä systeri puolestaan totes kun näki mut mun ”tyttövaatetuksessa” ekaa kertaa: ”Sähän näytät jo melkein enemmän naiselta ku minä!”

Taas oli niinku niin lähellä etten samaan aikaan pissannu onnesta korvistani sillai että polvet olis vaihtanu paikkaa korvien kans!! Siis mitä helvetin vittua oikeasti!!?? :D :D Oliko nää ihan oikeesti samat ihmiset ku ne tyypit sillon tammikuussa!!?? :D (for the record, tuo  siskon kommentti liittyy siis siihen et mun isosisko on huomattavan ylipainoinen, niin kaiketi viittas siihen et mulla on melkein enemmän muotoja.. dunno..)

Siinä sit syötiin ihan rauhassa ja välillä sivuttiin trans-aihetta ja välillä puhuttiin ihan muista. Sit ku taas kerran toin ilmi, et en mä kaipaa sitä että ne kovaan ääneen kyselee jotain mun menneisyydestä tai muuten jotenki tuo sen hirveesti ilmi ympäristölle, niin sit vilahti se aiempi vaihde broidilla, kun se viittas siihen että ku on matkustellu paljo ja käyny siellä ja täällä ja nähny sitä ja tätä ja että ku kaikkia friikkejä sitä on joka paikassa... ... ...ja sitte että ku Thaikuissa on kans paljo transtyttöjä niin että vaikka olis kuinka paljon meikkiä ja kuinka isot silarit niin ” - - kyllä ku oot 185 pitkä ja kädet on isot ku rekkamiehellä nii - - ” että ei kuulemma mee täydestä...

Totean nyt kaikkien vaihdokkaiden puolesta: JAA.

Ehkä ei sen mielestä. Huomautin että mä oon mennyt täysin tuntemattomille täydestä jo ennen hormoneja. Etenki niiden jälkeen. Ja lisäks että broidi ei taivaanvarmasti pysty tunnistamaan jokaista vaihdokasta – etenkään jätkiä! Siihen sen oli myönnyttävä. Eli mulle tuli taas ihan kohtuullinen HEADSHOT-fiilis sen jälkee... :D Että se siitä sen heteronormitutkasta; totta kai sä kuvittelet että tunnistat kaikki, just sen takia että ne jotka läpäisee sun seulan niin niitä et huomaa!?? :D Eikö tää nyt oo joku itseään toteuttava tautologia tai jotai? :D Ja liittyen aiempaan postaukseeni, niin on sitä isokätisiä biotyttöjäkin ja vaikka kuinka paljon ja vaikka mitä muutakin, edelleen! :)

Mutjoo, että sellasta pääsiäisenä. :D Munajuhlan kunniaks voisin tarjota biisinä vaikka Hornaa, mutta jos nyt yrittäisin aina tarjota jotain mistä edes joku saattais ihan innostuakki, niin otetaan uskonnollisten henkilöiden veren vuodatuksen sijaan sitä munaa – ainaki jossain mielessä:

https://www.youtube.com/watch?v=a3JSbOt7CLo

(ei-nörtit voi kuunnella verrokiks alla olevan! :D Ai mitennii Bobby Prince vähä kopioi..? ;)

https://youtu.be/cixW6rogZ48?t=2751)

Kiitos lukemisesta. <3 öitä, immeiset. :)


* Tähtisimmu *