Siis.

Mä. Olen. Hämmentynyt. :o

Mutta samalla todella onnellinen ja iloinen. (ja peloissani!)

Tossa siis eilen ihan perus hoitelin itteeni ja kun laukesin, niin... mitään ei tullukkaan ulos! :)

Pakko myöntää että tuntu jotenki oudolta, jopa friikiltä ehkä... :D Mutta samaan aikaan ihan älyttömän luonnolliselta ja hyvältä. :) <3 Siis oudolta ja friikiltä lähinnä sen takia, että mihin on tottunu, ei sen takia että niin on. ;)

Se, että miksi homma pelotti, on se että mä oon nyt siis enemmän tai vähemmän ”virallisesti” steriili.. jos mun rakas lapseni syystä tai toisesta menehtyy, niin on aika kyseenalaista että voin saada enää toista. Joo, teknisesti siis kaiketi jos / kun lopettais e-pillerit nii se olis mahdollista, mutta ei oo mitään takeita että sperman tuotanto palaa – ainakaan normalille tasolle. ”ACHIEVEMENT UNLOCKED: BECOME STERILE” ja sillai... ;D ”+250 GAMER SCORE”? ;P

Nonii, vakavoidutaas taas (tykkäsitte tai ette... ;D) nii mietin sit että mahtoikohan se johtua siitä että masturboin ns. tytösti..? Siis kun se vehje on siten pakotettu.. öömm.. ”väärään” asentoon, niin jos se lasti vaan jäi sit pienuuttaa johonki matkalle.. ja mätänee sinne ja koko kulli pitää leikata pois..? :o (Tähän kohtaan niille vitun nenäkkäille skeptikoille, niin ei, en mä sitä halua, vaan siitä vehkeestä pitäis rakentaa se neovagina / klitta, joten ei kiitos täyspoistoa.)

Anyway, oli siis aivan ihana kokemus, kun ei mällännyt mitään. :)

Ja sit siitä aiemmin mainitsemastani unesta, ku sanoin että otin poskeen siinä yheltä exältä... Niin, oli aika mielenkiintosta tosiaan, kun siis se exä (ei, en suostu antamaan yhtäkään detaljia yksityisyydensuojan nimissä, vaikka oonkin anonyymi..) oli ihan samannäkönen ku sillon ku oltiin yhdessä. Mutta kun mä riisuin sen, niin sillä oli penis. Mä en nähnyt itseäni siinä unessa itseni ulkopuolelta tai ees ”tuntenut” itseäni sillai et voisin sanoa olinko tässä väärässä kropassa vai siinä oikeassa... Mutta se exä siis oli.. öö.. biologinen tyttö, jolla oli penis. Siis biologinen penis. Siis ei vaihdokas, ei intersukupuolinen, vaan ihan se, jonka kanssa aikoinaan seurustelin ja panin, mutta sillä olis penis. Se ei siinä unessa hämmentäny lainkaan mua vaan hoidin sitte hommat... (jos joku kiihottuu tästä tarinasta niin... :D) Se uni tosin loppu ennenku mitään lastia tuli, joten.. en tiiä olisko sitä tullu... ;P (Miks tää aina jotenki menee ”pervoiluks”...? :P)

Lisää huomioita: Oon omistanu pidemmän aikaa jo sellaset pikkarit, joita en oo aiemmin voinu käyttää, koska vaikka kuinka tungen itteni piiloon (enkuks se on tucking, antakaa mulle please joku kätsy suomennos!?) niin jotenki aina jotain karkaa. No nyt nähtävästi joko mun libido on kuollut niin lujaa että penis on niin supistunu kokoajan että sen takia kaikki mahtuu niihin, tai sitten kivekset kutistunu niin paljon, tai sitte molempia... Mutta voin kuitenki ihan huoletta käyttää niitä pikkareita nykyään. :) Tykkään. <3 Tosin ne on valkoset, joka ei nyt ihan goottitytön makuun oo mutta onneks ne voi pestä mustien kans... ;)

Ja nyt mä oon oikeesti varma että mun tissit todellakin on kasavnut! :) Sen oikeesti näkee jo peilistä. Siis ei nyt mitenkää kauheesti, mutta niin, että se muoto ei pelkästään oo rintsikoiden ”ansiota”! :)

Lisäks, heitin tossa taannoin meidän lapsen äidille, että haluisko se tulla sinne läheistapaamiseen, jos saadaan meidän rakkaalle pikku veitikalle hoitaja. Ja se suostui. :) Siis eihän se nyt mikään ylläri ollut, tietenkään, mutta kuitenki. Ei nyt haluis sellasta ”us vs. them” -asetelmaa mutta.. se nyt vaan hiukka väkisin muodostuu, koska noi sisarukset on ne keillä se varsinainen ongelma on... Also, yks niistä on jo sanonu äitille – ei mulle vaan meidän äitille..? – että se ei tule, koska se ”ei ainakaan toistaiseks osaa nähdä mua muuten ku veljenä ja sanoa veljeks” ja sillä ei kuulemma ”ole mitään kysyttävää tai sanottavaa” ... Mä en nyt oikein osaa tohon sit todeta muuta ku: ”Jaa.” :D Vähän niinku ”So be it.” :P ... tai ”Fuck that” :D

Sellasta tänään... :) Ihana nähdä että lukijamäärä kasvaa entisestään! :) Jakakaa oikeesti, koska ihmiset oikeesti tarvii tietoa selkeesti näistä jutuista.. jotta seuraavan sukupolven vaihdokkaat ym. poikkeukset ei joutuis kärsimään samoista asenteista.. :) <3

* Tähtisimmu *