Oon huomannut merkittävää vähentymistä edelleen spontaaneissa erektioissa, etenkin aamuisin. En joudu enää oman kullini tervehtimäks joka aamu että ”moi, täällä mä oon taas, olispa jotain pantavaa!” Mikä on siis tietenkin aivan älyttömän helpottavaa ja ihanaa! :) <3

Yleinen seksihimo on myös laskenu aika paljon.. ennen ku kulki julkisilla paikoilla, niin sitä tsekkaili yli puolet ohikulkijoista sukupuolesta riippumatta ja mietti seksiä niiden kans, tai niitä alasti vähintään.. nyt oikeestaan ei mitään reaktioita suurimman osan kohdalla. En oo myöskään (ainakaan toistaiseks) huomannu että olisin alkanut himoitsemaan määrällisesti enemmän poikia verrattuna aiempaan tai verrattuna tyttöihin. Preferenssit siis ennallaan mutta se absoluuttinen haluttamisen määrä on laskenut. En oikein oo tuosta mitään mieltä. Ihan sama mulle. :D Mutta tällai ku ei ketään ole yli vuoteen ollut, niin ei se nyt niin huonokaan juttu ole. ;P

Tissit ei – vähemmän yllättäen – ole näyttäneet mitään muutoksen merkkejä tähän mennessä. Ei myöskään kasvot. Mun piti ottaa itselleni itsestäni joka päivä kuva mutta se on hiukan jäänyt monena päivänä mutta ainakaan otetuista ei huomaa mitään eroa.

Ääni mulla on samanlainen vieläki! :o ... :D No tietenki, ku eihän siihen mikään vaikuta! ;)

Mutta musta tuntuu että oon jotenki harjaantunut siinäki viime aikoina tai sitten se on se ku on tosiaan onnistunu lopettamaan tupakan selvin päin – eikä sitä kyllä enää humalassakaan kulu yhtään niin paljo ku ennen! :)

Mielialavaihtelut... Hmmm... En mä tiiä. Kertokaa lukijat tästä jotain. :D Onko mun kirjotukset seilaavampia ku aiemmin...? :D En mä tiiä.. Mä oon aina ollut niin sellanen temperamenttinen ja drama queen että huomaako kukaan sitä eroa minkä oletettavasti estrot tekee? :D No hmmm... En mä oikeesti tiiä.. ei must ainaka tunnu että erityisemmin heittelis / olisin herkempi tms..

Mutta sellainen itseluottamus / omanarvontunto ym. on kyllä noussut. Koko ajan. :) Ja edelleen tuntuu aamuisin niin siltä että otan vaan e-pillereitä niinku biotytöt – vaikka mä otanki kaks pilleriä, mut se toinen voi olla vaikka vitskuja tai jotain... ;)

Hyvin menee siis kolmannella viikolla! :) <3

* Tähtisimmu *