Meinasin eka kirjottaa vaan jonkun tekstin alkuun jotain aiheesta mutta sitten päätin tehdä ihan oman lyhyen jutun tästäkin.

Tuli sillai vähän suunnittelematon ”kesäloma” siis lähinnä kaikesta mahdollisesta. Juhannuksesta asti ollu aika levotonta elämää ku juossu ympäriinsä ja lähinnä vaan dokaillu milloin missäkin seurassa... Se oikeestaan on aika tiivistettynä kerrottu, miks oon ollu pitkään kirjottamatta. On useammaltakin taholta tullut jo kyselyäkin, että millon aion jatkaa taas säännöllistä kirjottamista ja vaikka aiemmin jo väitin jatkavani ja tavallaan petin silloin, niin nyt ihan oikeesti meinaan sitä. :) Tuntuu että oon anteekspyynnön velkaa kaikille ihanille ihmisille, jotka mun juttuja käy lukemassa, koska en mä näitä kirjota itseäni varten vaan just toisin päin, niin sen takia tuntuu että pitää vähän nyt pyytää anteeksi että eka katosin ja sitte väitin tulleeni jo takas mutta feilasin. :(

Mutta niin. Mitäs... Niijoo. Pakko sanoo että osittain kyllä kuoli kirjoittajalta hiukan ideatkin tai sit jotenki taas elämä imi kaikki mehut tai jotain mutta tossa ”lomalla” tullu taas miljoona ideaa mistä kirjottaa, joten ehkä se tauko ja kaikki olikin sit ihan paikallaan... :)

Ensikskin voisin kertoa että tullut kesä – heinäkuun aikana nippu papereita transpolin puolesta, siis sen diagnoosin takia tietenki. :) :) 18. elokuuta on seuraava aika ja se on nyt sitten hormonipolille! :) <3 En tiiä mitä siellä odottaa, että onko se joku keskustelukäynti siitä että miten nyt lähdetään – jos oon soveltuva – hoidoissa eteenpäin. Mutta ei mulla ainakaan oo ylipainoo tota pikkuista perus siideripömppistä enempää. Liikunta on ollut kyllä olematonta harrastuksena melkeinpä yläasteelta asti, mutta rumpujensoitto ja se legendaarinen hyötyliikunta on kyllä pitäneet huolen siitä että en oo lihonu oikeestaan juuri ollenka. :) Se tupakka. Oon nyt onnistuneesti ollut kaks viikkoo jo polttamatta selvin päin – jotenki ihmeen helpolta tuntuuki olla ilman; ehkä se on se että pitää olla tarpeeks hyvä motivaatio, oikeesti. :o Kyllähän sitä tekee mieli aina välillä mutta sit jotenki tuntuu sillai samalta ku on kaiken suklaan ym. kans tuntunu jo kauan, jotenki että ”no kyllähän mä nyt ilmanki selviän” tai sillai jotenki... :D Mä vaan toivon että jossain vaiheessa tulee sellane, että ei tavallaan ees muista enää että on koskaan polttanu. ;) Joten sen osalta pitäis olla aika hyvät mahikset että voidaan hoidot alottaa. Toki keuhkojen palautumiseen menee vuosia ja kaikkee, mutta eiköhän se tästä ku saa ittensä vielä liikkumaanki. :) En oo muuten siis ”tarvinnu” ees sitä sähköröökiä! :o Aijjoo, ja kerranki myös sellane aika toi hormonipolin aika että ei tee tiukkaa mulle herätä sinne ku on vasta 12:40! ;D

Siinä kutsun mukana tuli esitieto lomake, jonka sanamuodot on mun mielestä taas jotenki hauskoja; siinä on kaks puolta, mulle sopiva puoli alkaa sanoilla: ”Hyvä miehestä naiseksi transsukupuolinen henkilö - - ” :D ”miehestä naiseksi transsukupuolinen”... :D Siis vittu miten vaikeesti. Samalla logiikalla ylioppilaskirjoituksissa olis: ”Hyvä abiturientista ylioppilaaksi - - ” :D Siis miksei voi olla viralliset termit ”transmies / -poika” ja ”transnainen / -tyttö”? Sitten lisäks on tullu ihotautien polille sen kasvojen karvanpoiston maksusitoomuksen takia. :) Se aika on 8. syyskuuta ja onneks 13:00 :D Foniatrian polille ei oo vielä tullu kutsua mutta siitä on tullu ilmoitus, että pitäis tulla 21. elokuuta mennessä.

Muuten ei oikeestaan mitään päivitettävää näissä jutuissa, mutta oon ajatellu muuttaa mun blogin tyyliä hiukan. Aiemmin oon yrittänyt aina kirjottaa vähintään yhden aanelosen mittasia tekstejä ja pannut tagit ihan idiootisti ku 90% teksteistä on samoilla. Nyt järkeistän hommaa sillai että saatan tehdä lyhyempiäkin päivityksiä – etenki hoitojen alkaessa varmaan tulee tarvetta siihen. Kuvia en aio edelleenkään laittaa mistään asioista. Ja tagit on tästä edespäin vähän järkevämmin, sillai et jos hakee jotain tiettyä asiaa, niin sen kans löytää, ilman että tulee puolet mun artikkeleista vastaukseks.

Eipä tässä tällä kertaa muuta. :) Kiitos ihmiset että ette ole kaikonneet mihinkään. <3 Nyt mulla on muuten se läppärikin, joten voin kirjottaa vaikka en olis kotona! ;)

* Tähtisimmu *