Pakko taas kirjottaa tää heti ennenku unohdan koko unen.

Viime yönä olin biotytön sijasta transtyttö, vaikka useimmiten oon ”ihan aito” näissä unissa. Olin jossain kuvitteellisessa kämpässä, joka oli yhden ystävän jonka oon tuntenut eskarista asti. Kaikki värimaailma ym. oli ihan normaalia; ei mitään realiteettia hajottavaa ollut koko unessa. (Ei, en taaskaan kokeillut laittaa valoja päälle, enkä katsoa kelloa.) Ja ilmeisesti mulla oli jotain säätöä yhden biotytön kans, jonka kans oon ollut ala-asteen samalla luokalla ja yläasteen rinnakkais-. Ja tässä tuleekin se jännä osuus. Multa oli leikattu kaikki alapäästä pois ja siirretty sille tytölle, kuten se phalloplasty tehdään todellisuudessakin. Mun penis oli istutettu siihen sen tytön häpykukkulan huudeille... Sit jotain siinä unessa hiplailin sen sitä ”uutta” vehjettä ku makoiltiin sen kämpän omistajan sohvalla, kunnes yhtäkkiä tajusin että ”hei, eihän se mitään tästä tunne, kun ei niitä hermoratoja oo kytketty siihen ollenka...!” En tiiä onko tää nyt jotain alitajuista pelkoa sitten taas että menee itseltä joskus kirurgiassa kaikki tunto tai jotain. No menin siinä sitten jotenkin tilanteesta hämmentyneenä pissalle.. ja koinpahan sitten ensimmäistä kertaa että miltä se tuntuis – en oo aiemmin uneksinut asiasta oikeassa kropassa. Tuntui ihan luonnolliselta ja aidolta se tilanne, ei ollut mitään sellasia hämmentäviä ”virheellisiä” tuntemuksia ku jossain aiemmassa unessa... (Ks. Tyttöuni I)

Sit en tiiä että onko kyseessä jo täysin eri uni vai tuliko sellanen perinteinen unille tyypillinen äkkimuutos, kun yhtäkkiä olin ihan eri asunnossa, joka oli joku penthouse ja jossa oli vieläpä skylight. Ja oli joku vissiin bileiden jälkeinen päivä tai jotain, ku siellä oli paljon porukkaa ja oltiin kaikki jotenki tekemässä lähtöä. Siinä unessa mulla oli eri säätö, jota en pysty kyllä löytämään mun reaalimaailmasta, en tiiä sit olinko taas kehitelly sen päästäni koko henkilön. Mutta tässä kohtaa mä olin limbossa transition suhteen; mulla oli penis ja tissit. Ja sitten siinä jonkun kanssa tuli keskustelua, kun joku kyseenalaisti mun kykenevyyden tyydyttää ketään enää. Meinas että ei seiso, kun on estrolla. Mä sit jotenki hämmennyin ja masennuin, että eikö siitä alkavasta suhteesta nyt tuliskaan mitään, jos en pystyis mihinkään... (No, eipä ole kaukana tän hetkisestä reaalimaailman tilanteesta, vaikka mitään hoitoja ees alotettu vielä.)

Se loppuosa tosta unesta ei nyt sillai kosketa enää sukupuoliasioita, mutta kerronpa kuitenkin. Me sitten lähdettiin siitä (eri aikaan sen mun säätöni kans) ja se hissi oli jotenki outo, piti jotenki vaihtaa joka kerroksessa niinku käytävän vastapuolella olevaan hissiin tai jotain muuta ihan ihmeellistä. Sit ku päästiin alas niin piti irtisanoa se kämppä. Siis vähän ku olis ollu hotellissa ja kirjautuis niinku ulos, mutta siinä paperissa luki ”irtisanomisilmoitus” otsikkona. Eniten tässä hämmensi se, että oli joku miljoona lokeroa siinä aulassa, jossa ihmisiä ramppas koko ajan sisään ja ulos, mutta siellä ei ollut mitään selkeetä paikkaa just sille kyseiselle paperille. Olin ihan hukassa. Lisäks, jouduin monesti palaamaan takas sinne ylös, ku aina olin unohtanut jotain, pipon, tumput, rahapussin, tupakat, etc..

Sit jossain tossa vaiheessa vaan heräsin, en muista sainko ikinä palautettua sitä irtisanomisilmoitusta.. että en tiiä onko mulla nyt sitten hotellihuone edelleen jossain rinnakkaistodellisuudessa... :D Mutta sellanen tyttöuni tällä kertaa. Taas niin hämmentävää että ei oikein osaa mitään sanoa... :D Hih... Mutta tänään ehkä tulee vielä jotain muutakin postattua tänne...

* Tähtisimmu *