Tänään tuli käytyä taas oikein kaupungilla, niin jotenkin (kuten joka kerta) löi kasvoille tosi ikävästi taas se, miten ihmiset katsoo. Jotenkin tuntuu että kaikki katsoo, kuin jotain virhettä, viallista, maailmaan kuulumatonta... En tiedä onko se vain oman pään sisällä tai ylitulkitsenko niitä katseita tai jotain, mut siltä monet vaikuttaa. Tai sitten jos ei katse vaikuta siltä, niin sitten se vaikuttaa siltä, että en ole lähelläkään läpimenoa... Ehkä mä vaan kuvittelen... Mutta tuli jotenkin taas tosi ahdistunut olo ja kelvoton...

Mut aloin siinä jossain vaiheessa sitten kai jonkinlaisena epätoivoisena yrityksenä helpottaa oloa, miettimään entistä rakasta, siis viimeisintä... Ja vaikka ei edes ajatellut ”sillai”, niin tunsi jo kuinka.. hmmm.. alkoi tapahtua. Niin SE ehkä on yksi todella helpottava ja tervetullut efekti niissä estroissa, että jos sellaiset halun hetket ei johda johonki hallitsemattomaan jäykistymiseen... Ja jos vietin laskeminen ylipäätään vähentään vastaavia tapauksia. Eihän se nyt tietenkään näy päällepäin, kun kaikki on ”piilossa”, mut tuntuu tosi, tosi, epämukavalta. Itse asiassa ei erektio tunnu – eikä ole ikinä tuntunut – mukavalta, mut jos se tapahtuu tavallaan sellaisena hetkenä kun sillä on jotain käyttöä ja että se johtaa hetkelliseen nautintoon hetkeä myöhemmin, niin sit se ei tunnu epämukavalta...

Aijjoo, ja jälkikäteen tähän väliin editoituna, kun tuli mieleen, niin yksi mitä odotan estrojen vaikutuksista on kivesten pieneneminen, koska luulis senkin helpottavan sekä oloa (edes vähän) ja varsinkin sitä piilotusurakkaa. Bindaaminen vaikuttaa paljon helpommalta, kuin se mitä itse joutuu tekemään. Tosin mullahan ei ole kokemusta sen työläydestä tai epämukavuudesta, joten mun ei pitäis sanoa mitään. Halukkaat transpojut voi kommentoida.

Ja tästä päästäänkin kätevästi päivän aiheeseen, eli: sukuelinkirurgia. Löysin vähän aikaa sitten netistä videon, jossa transtytöille tehtävä alapääkirurgia näytetään oikein yksityiskohtaisesti ja jopa selitetään mitä milloinkin tehdään. Oli aika rajua seurattavaa. Ja ei, en muuttanut mieltäni, eikä ehkä edes alkanut pelottamaan enemmän, koska näytettiin myös lopputulos, muistaakseni 6 viikkoa myöhemmin. Se oli sievä, jos nyt pimpasta voi niin sanoa... :) Ja siis nivusiin jääviä arpia lukuun ottamatta mun mielestä ihan aidon ja luonnollisen näköinen. En sit tiiä, ehkä joku ultra-hetero-super-mies vois erottaa tai.. haistaa.. palaneen käryä.. :D mutta ei mun mielestä ollut erottuva biologisesta. Mutta siis se varmasti helpottaa oloa todella paljon, kun ei tunnu enää siltä, että on kauheasti ylimääräistä tavaraa haarojen välissä.

Tässä asiassa taas vois jotenki ajatella että transtytöillä on helpompaa, kuin -pojilla. Siinä mielessä että kuten sen joku aika ikävästi mutta realistisesti jossain internetissä sanoi: ”it's easier to drill a hole, than to make a pole.” Tosin, transpojat tuskin koskaan menettää mitään herkkyyttä, jos olen ymmärtänyt oikein miten se homma tehdään. Se taas on ihan olemassa oleva vaara transtyttöjen kohdalla. Ja kuulemma yli 90% transtytöistä, jotka operoidaan täällä kotimaassamme, menettää kaiken tuntoaistin, lopullisesti?! Kuulostaa ihan älyttömältä, kun kelaa kuinka kauan niitä kuitenkin on tehty. Ja kun katselee jotain muiden maalaisten klinikoiden tilastoja tai FAQ-osioita, ei puhuta mitään vastaavaa. Että ilmeisesti Suomessa ei osata sitä(kään) tehdä kunnolla. Joten minulle eivät kyllä mitään reikiä poraile täällä, jos nuo on mahdollisuudet jatkaa seksin harrastamista siten että tuntuukin joltain! Ei muuta ku rahaa keräämään ja Jenkkeihin teettämään... Yhdistettynä siihen laser-epilointiin, niin loton päävoittoa odotellessa. Varmaan jopa Ruotsissa on paremmat kirurgit. Thaikkuihin en mene, koska siitä ei ikinä tiedä, mikä on lopputulos ja mitä saa kylkiäisenä. Jokainen jenkki transtyttö, jonka vlogia oon katsonut, joka aiheesta kertoo, sanoo että lopputulos on täysin toimiva, turpoamista ja liukastetta myöten. Sinne siis.

En tiedä tehdäänkö Suomessa edes FFS-leikkauksia, siis facial feminization surgery, saattaa puuttua tuolta termistöstä. Mutta siis ne voi feminisoida kasvoja aika rajuillakin tavoilla tarpeen vaatiessa. ”Helppoina” esimerkkeinä on sellaiset kuten nenän muotoilu ja silmäkulmien kohotus, jotta luomet näkyy paremmin. Mutta ne voi jopa murtaa otsaluuta ja rakentaa sen uudelleen, jos on tosi vahvat kasvonmuodot siltä osin. Mulle on yksi henkilö sanonut että mulla on tosi maskuliiniset kasvot, juuri kulmien kohdalta, mutta en oikein tiedä. Nenä on aika peruna, mutta meikkaamalla saa aika ihmeitä aikaan, jos vain osaa, joten en ehkä näkis omalla kohdallani kasvojen feminisointia ihan kärkipäässä tarpeissani. Isompia silmiä ja enemmän esillä olevia luomia oon kaivannut aina, nuoruudesta saakka (jälleen yksi mahdollinen osoitus siitä, että sukupuoliristiriita on ollut silloin jo, vaikka ei sitä ole itse löytänyt vielä / tajunnut). Ja joo, tiedän, silmät on kuulemma samankokoiset läpi elämän tai jotain, mutta sanotaan sitten että paremmin esillä olevat silmät(?).

Yksi mitä tietysti mietin on se, että poistattaisinko alimmat kylkiluut lisätäkseni tiimalasia, mutta en tiedä auttaisko se oikeasti ja jos niin kuinka paljon... Mutta ne kuulemma on sisäelinten suojauksen kannalta ”ylimääräiset”, joten siitä ei ilmeisesti olis mitään konkreettista haittaa. Ja tietysti hartioiden kavennusta olen haaveillut, mutta se tuskin on toteutettavissa mitenkään. Eikä varmaankaan lantionkaan alueelle voi tehdä mitään; se kun on kerran muodostunut maskuliiniseen muotoon, niin siinä ei varmaan auta hormonit, eikä hionnat, eikä mikään. Prkl. :(

Tuli mieleen muuten yks luonnollinen haittapuoli lisää estroista: tulen olemaan ymmärrykseni mukaan aivan yhtä altis rintasyövälle, kuin biotytöt. Tavallaan aika mielenkiintoista... Eli voisin imettääkinkö? Ja alapääkirurgiakin takaa säännölliset käynnit gynellä, tosin eri syistä kuin biotytöillä: sinne rakennettuun pimppaan voi ilmeisesti jotenkin irrota karvaa ympäriltä (ja mahdollisesti sisältäkin, jos sinne päätyy sellaisia kohtia jotka vielä pystyy kasvattamaan karvaa) ja aiheuttaa karvapallon, joka puolestaan voi aiheuttaa tulehduksen. Hiivasta en tiedä, tulenko olemaan alttiimpi sille. Virtsatietulehduksille kaiketi, koska putki lyhenee. Joo ja päivittäin tai vähintään joka toinen päivä pitää kai lopun elämäänsä venytellä sitä rakennelmaa ettei se kuristu, että pitää olla sitten suhde tai läjä vakipanoja. ;D Eivaan, kyllähän siihen on ne levittimet, joita saa.

[keskittyminen häiriintyy jatkuvasti kun joku puhui tosta Bastuklubben ohjelmasta ja se nyt pyörii tossa koko ajan ja vähän väliä käännyn kattoon sitä]

Kukaan vlogaaja, joka aiheesta on videon tehnyt ei myöskään kadu kirurgiaansa. Vaikka moni kyynelsilmin kertoo kuinka raskasta ja pelottavaa kaikki oli, on kaikki ihan super-onnellisia sit kun se on ohi. :) <3 Varsinkin kun kaikilla kaikki toimii, liukastetta myöten. Muutenkin tilastoitu katumusprosentti jenkkien keskuudessa riippumatta korjaustyypistä on muistaakseni se 1% tai jotain, alle 2% ainaki. Ja minä tiedän, etten tule ikinä kuulumaan siihen vähemmistöön. Joten kun se päivä koittaa ja siitä paranee ja voi viimein elää elämäänsä ihan tyttönä (pois lukien nyt sit se kohdun ja munasarjojen puute + kaikki mikä niihin liittyy), niin olen varmasti onnellisempi kuin nyt voisin ikinä olla, vaikka kaikki muut asiat elämässä olis kuinka hyvin.

Että sellaista tänään. Kiitos lukemisesta ja kommentoida saa, edelleen. <3 Jos muuten tahtoo, etten julkaise kommenttia, niin kannattaa mainita se siinä. :)

* Tähtisimmu *

[Seuraavaan Osaan (vuodelle 2016!) :D]