Tää tuli tänään taas niin rajusti eteen ja muistaakseni en ole omistettua merkintää aiheesta tehnyt, joten tässä tulee.

Olin siis paikallisbussissa, matkalla juna-asemalle kun kesken matkan tuli aivan käsittämätön vessahätä. Niinno, olin juonut pari kuppia kahvia, pari tuntia sitten ja yleensä mun aineenvaihdunnan nopeudella ne on tullut ulos jo tossa vaiheessa. No, nyt näköjään olivat kivasti siellä virtsarakossa sitten painamassa. Sietämätöntä. Mitäs vaihtoehtoja sitten olis... Käydä jossain kahvilassa tms. ja maksaa luonnollisesta tarpeesta joku 50 senttiä tai pahimmillaan kokonainen euro. Mun mielestä tääkin on edelleen hassua että ihmisen pitää maksaa jostain niin väistämättömästä ja luonnollisesta asiasta... Ja sit jos on paksuna, niin voi saatana. Joo, on monissa paikoissa nykyään jotain julkisia ulkovessoja mutta kaikki tietää missä kunnossa ne on kun kaikki narkit ja juopot ravaa siellä kusemassa ja byyttaamassa pitkin seiniä ja pelaamassa tekkeniä...

Mutta eipä se maksaminenkaan olis auttanut, koska olisin ollut juuri siinä ahdistavassa tilanteessa että kummasta ovesta mennä. Toiseen kuulun suurimman osan ihmisistä mielestä + yhteiskunnan mielestä juridisesti mutta sinne ahdistaa aivan suunnattomasti mennä. Ensinnäkin sen takia että se tuntuu jotenki likaselta ja sen lisäks yksinkertaisesti väärältä, ahdistaa. Toiseks, sen takia, että entä jos menenkin just silloin täydestä ku sinne tulee joku limanen rasvamahaukko viskomaan sitä ureaansa joka puolelle. Sitte se siinä alkais lähentelemään... Ja pahimmassa tapauksessa kun avaisin suuni vielä menettäisin sukupuoleni ja saisin palkinnoksi pahoinpitelyn friikkeydestäni. Eli kohtuullisen monta syytä, joiden takia kiinnostus asteikolla 0 – 100 mennä poikien vessaan on -78.. tuhatta.

No sitten se toinen ovi. Se tuntuu luonnolliselta. Se tuntuisi hyvältä. Se ei tunnu ahdistavalta. Ja se vastaa tavallaan tilana sitä mitä siltä kaipaa. Joo, tiedän myös biotytöissä on sitä sakkia, jotka ajattelee että ”vessa on kusemista eikä juttelua varten” mutta itselle se olis myös se sosiaalinen paikka, johon jäätäis fiksaan meikkiä ja jotain läppää heitettäis siin samalla. (Oonko mä vaan hollywood leffojen ja jenkkisarjojen aivopesemä?) Mitä sitten siinä skenaariossa on mahdollista tapahtua pahaa? No se, että jos en mene läpi ja menetän sukupuoleni, niin siitä vastaa nouseekin ihan käsittämätön meteli. Ja sitten vasta onkin henki vaarassa kun kaikki välittömässä läheisyydessä olevat white knightit tulee avuttomia tyttöjä puolustamaan siltä sairaalta, tirkistelevältä friikiltä. Joo, kiinnostaa aivan saatanasti minkälaiset tissit jollain tuntemattomalla on, senhän takia mä sinne menisinki. Kannan oikein pientä peiliä sen takia mukanani aina, että voi sitte tirkistellä koppeihin ja tsekkailla niitä luonnollisia värkkejä ja ajatella ”toi on niin nätti, et just tollasen pimpan mäkin haluisin.” Just niin.

Just vähän aikaa sitten eräs pariskunta oli menossa nukkumaan ja tyttö otti ihan luonnollisesti itsensä siinä yläosattomiin, josta sen jätkä vähän hämmentyi, johon tyttö totes: "no mä en usko et [Tähtisimmua] hirveesti kiinnostaa jonku tissit." Aivan. Se mistä aiemmin puhuin että katse suuntautuu avonaisiin v-aukkoihin ei tarkota että jäisin tuijottamaan sitä(kään). Ja ihan yhtälailla katse ohjautuu haaroihinkin, molempien edustajien kohdalla. Ja kyllä mua ehkä kiinnostais ne tissit, jos olisin ihastunut siihen henkilöön ja se ei olis varattu, ihan niinku kiinnostais sen pojan munakin samoilla ehdoilla. Mutta pointti siis oli se, että se oli meille kummallekin luonnollista toimintaa. Olin niin onnellinen kun mua kohdeltiin tyttönä. :) <3 En edes yllättynyt enää, kun se on kuitenkin kohtuullisen arkipäiväistä nykyään jo monien ystävien osalta, se vaan tuntu luonnolliselta. Tai siis itseasiassa siin tilanteessa en ees huomioinut mitään, sen enempää niitä tissejä kuin omia tuntemuksianikaan. Me  jatkettiin sen tytön kans keskustelua vaan mut heräsin sit vasta tilanteeseen, kun se poikaystävä huomautti asiasta sille. Sit vast tuli se niinku et "niin tosiaan, sehän siis kohteli mua tyttönä!" :)

Joissain paikoissa on sitten vielä inva-WC... Hauska juttu yhdessä vertaisryhmässä oli, kun yks transtyttö sanoi että se ainaki käyttää aina sitä ja kun kysyin, että mitä se sanoo, jos joku tulee valittamaan ku se tulee ulos, niin sen vastaus oli: ”No mä oon vittu sukupuoli-invalidi!” Aika osuvaa; gender: invalid. :D Nojoo, mutta mua ahdistaa mennä sinnekin. Koska ajattelen aina, että entä jos olis ite pyörätuolissa ja sit olis älytön pissahätä, niin olis tosi mukavaa kun siellä on joku toimivajalkainen varaamassa sitä. Itsehän tekisin siinä tilanteessa ihan sairaan kovaan ääneen selväksi kaikille kuuloalueella oleville mitä se asiaton ihminen olis tehnyt. Eli oletan että mulle voisi käydä samoin, jolloin joutuisin taas kyseenalaistetuksi ja suurennuslasin alle ja mahdollisesti mun ulkoisen olemuksen läpi näkevät vois käydä taas päälle.

Miten pärjään sitten yliopistolla jos on pitkiä päiviä? Onneks siellä on sellaisia vessoja, joissa ei ole ku se ulko-ovi ja sit se on siinä, joten niissä oon nyt uskaltautunut käyttämään joitakin kertoja tyttöjen vessaa, kun ei ole ”vaaraa” joutua siihen tilanteeseen että joku nostaa metelin. En tiedä onko se yliopiston kaltaisessa ympäristössä edes todellinen se vaara, mutta en todellakaan uskalla ottaa selvää.

Mut jos meen vaikka kahville jonkun kans, niin muistan ulkoa sellaset paikat jo, joissa on vain yks vessa, joten ei tule sukupuolikyseenalaistamisahdistusta. Jos nyt sitten on sellasessa julkisessa paikassa että ei ole kaikki kännissä, et käy esim. päivällä just kahvilla, niin alistun silti edelleen kiltisti menemään poikien vessaan ja yritän vaan olla älyttömän nopee, ettei tarvi kauaa ahdistua. Ja sitten jos on baarissa niin varsinkin, koska pelko siitä kohtauksen aiheuttamisesta on potenssiin neljä.

Entä sitten se että kun menen sinne poikien vessaan, niin menenkö siihen pisuaarille vai sinne koppiin? Mitäs luulette? Vaikka se laari olis vapaa, odotan sitä että pääsen sinne koppiin. Oletan että kukaan ei kyseenalaista sitä koska ne olettaa että oon menossa kakalle. En tiedä oikeesti kuinka yleistä on sellanen ujopissa biopoikien keskuudessa (selvin päin) että nekin tahtoo sinne koppiin, mutta ehkä jotkut voi olettaa mun kärsivän siitäkin. Toisaalta joskus usein ehkä kärsinkin. Se on se ääni... Ei kukaan saa kuulla kun mä oon vessassa, ihan sama mitä mä siellä teen. :D Se on mun asiani. Niin ja en todellakaan käy sitten niissä julkisissa tyttöpissalla. Niin kauan ku toi kärsä tossa heiluu ja on mahdollisuus et se vahingossa lääppii joka puolelle, niin todellakin teen homman seisaaltaan. Lähitulevaisuudessa sitten ku ”saa” mennä tyttöjen vessaan niin en koe sitä ongelmalliseksi, koska tuskin kukaan nyt värkkiänsä sitä rengasta vasten hieroo..? Kertokaa biotytöt, teettekö te niin? :D

Niinjoo, ja tän päivän tilanne ratkes siis siten että yritin sinnitellä koko junamatkan ja alistuin loppujen lopuksi käyttämään sitä junan vessaa.. seisoen. Jos olisin oikeassa kehossa olisin varmaan sellainen leijuja tyyppi. Sitä vaan ei voi ton peniksen kanssa tehdä.

Sellasta. Paljon pippeli ja pimppi ja pissa juttuja (taas). Anteeksi. :D

Kiitos lukemisesta ja kestämisestä. :) <3

* Tähtisimmu *

[EDIT 14.08.16: Lisätty alla oleva linkkaus.]

[Osaan II tästä liitämällä nytheti..]