Heippa ihmiset ja internet. Täällä teille kirjoittelee prosessistaan, tuntemuksistaan, edesottamuksistaan ja ylipäätään elämästään eräs (pre-op) transtyttö = biologinen poika, joka on todellakin syntynyt väärään kehoon.

[Termiviidakon selitykset löytyvät tuosta oikealta kohdasta Termit.]

Lienee asianmukaista tällai esittelypostauksessa kertoa jotain kevyesti itsestäni, joten here goes: Vaikka olen itse aina elänyt maailmassa, jossa ikä ei ole merkinnyt mitään, niin kerrottakoon nyt kuitenkin, että oon tätä kirjoittaessa 26. Opiskelen yliopistossa ja soitan rumpuja.

Saattaa tulla tämän tyylistä aloitusta lukiessa mieleen, että teenkö tätä nyt vain siitä epävarmuudesta, jota varmaankin lähes jokainen transsukupuolinen kohtaa ainakin jossain vaiheessa prosessiaan (vaihtelevalla voimakkuudella), mutta vastaus on ”ei”. Tämän blogin pääasiallinen syntytarkoitus ei ollut purkaa omia tunteitaan / ajatuksiaan, tai toimia ikkunana asioiden käsittelyyn, joita en muuten voisi / osaisi / kykenisi käsittelemään. En koe että minulla olisi tarve kirjoittaa pääni selvittämiseksi; se on jo ihan selvä.. tämän asian osalta. Siis tiedän että olen transsukupuolinen. Tiedän että kehoni on väärä. Joten ei ole mitään tarvetta käsitellä omia epävarmuuksia enää, ne on jo moneen kertaan käsitelty ja itsensä on kyseenalaistettu, jotta tietää itse mitä on.

Pääasiallinen tarkoitus on kertoa transsukupuolisuudesta, sukupuoliristiriidan kokemuksista, sukupuoli-identiteetin etsimisestä ja löytämisestä, itsensä tutkiskelusta, trans* elämästä ihan yleensä, itse korjausprosessista, etc., kaikesta mikä vain pyörii edes vähän näiden asioiden ympärillä. Kun monet on kyselleet kaikkea ja sanoneet että haluaisivat ymmärtää mutta eivät vain osaa, kun heidän maailmassa on vain kaksi lokeroa. Ajattelin tällaisen perustaa ja kertoa ihan henkilökohtaisesti kaikesta, jos se antaisi paremman kontekstin siihen, tutuille ja tuntemattomille. Jos siitä on siinä sivussa jollekulle apua omassa sukupuoli-identiteetin etsimisessä ja löytämisessä, niin onhan se tietenkin ihan positiivista. :)

* Tähtisimmu *